kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

inşallah Hatice ablacım,desteğin için çok teşekkür ederim canım ablacım..gerçekten dün çok kötüydüm..eşim sonucu alıp eve geldi,kızıma kardeşinin gelmeye gönlü yokmuş daha deyince yıkıldım,içime kapandım..neden illaki tedavi istiyor diye düşünüp durdum..bugün iyiyim çok şükür.ama neden adetim gecikti diye düşünüyorum bu sefer de..ooooffff ne yapacağımı şaşırdım valla..dr a da ancak haftaya gidebilirim,ancak randevu alabildik..bari o zamana kadar adetim başlasa da hemen tedaviye başlasam..öptüm ablacım..

herkese hayırlı cumalar canlarııımm,Rabbim bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul eylesiinn amiiinn..

canım benim .bu konuda durmadan doktor arkadaşıma birşeyler sorar araştırırım.kendimdende biliyorum ki sürekli hamile kaldığımızı düşünmüş olmamız hormonlarımmızzı etkiliyormuş.adet gecikmesinde prolaktin (yani süt hormonunun )payı büyükmüş.bende bir yıldır düzenli adet olurken bu ay çatlatma iğnesi vurulunca hamileysem diye düşündüm.tabi benim prolaktin tavan yapmış adetim gecikmiş.sende de böyle çözülmesi kolay sorunlar olabilir belki.en yakın zamanda güzel haberlerinizi almak için dua ediyorum.ALLAH ım en yakın zamanda yüzüne gülsün gönlünün muradını versin inşallah

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar allah cumalar yüzü suyu hürmetine bütün dualarınızı kabul etsin tez zamanda versin bebişlerinizi amin.
kızlar ya dün çok büyük bir hata yaptım kk girince vaktin nasıl geçtigini anlamadım kızımı okuldan saat 5 10 kala alıyordum bir baktım saat 5 olmuş evden hızla çıktım okula nasıl gitttigimi bilmiyorum normalde 5 gibi almamız gerek ama ben hep erken alıyordum eve gelince kasılarımda çok kötü bir agrı oldu va geçmek bilmedi sonra belime vurdu agrı ay nasıl korktum bilemessiniz devamlı wc gidip birşey oldumu diye kendimi kontrol ettim ama sabaha kadar sancım sürdü tabi buarada eşimdende bir sürü fırça yedim hızlı yürüdüm diye ay birdaha asla böyle bir hata yapmam allaha emanet hayat yaşıyoruz

güzelim ya kendine dikkat et lütfen .sana çoooooook geçmiş olsun.ALLAH bir daha böyle korkular yaşatmasın inşallah

canım benimde hamileligim garip geciyor. ilk bebegimde yani su an 15 yasında olan oglumda hamile oldıugumu bile anlamadım. ilk defa hamile kıyafetini 6 aylıkken falan giydim.
hatta 6. ayın başları idi bir misafirlige gittik kadın bana sordu yok mu bişiler diye bende var 6 aylık dedim.
fakat su an 6 haftalık hamileyim kendimi balon gibi hissediyorum herşeyim dar gelmeye başladı , yaw diyorum daha keseler 1 er cm nedir bu siskinlik .. anlayamadım gitti walla kızlar

esterya sizleri yeni yeni tanımaya başladım.15 yaşında oğlun varnış ALLAH ömürlü etsin inşallah.bebeğinide sağlık içinde kucağına almayı kısmet eder inşallah.sana birşey sormak istiyorum.ama lütfen bana kızma benimde 11 yaşında bir oğlum var.10 yıldır olmadı.geçen yıl 2 aylık falandı kalp atışları alınamadı ve kürtaj oldum.sonrada tabi hala tedavi görüyorum ama henüz birşey yok.sana sormak istediğim şey şu seninde tedavi ilemi oldu.yoksa normal yollamı(çok özel olmazsa cevap verirsen sevinirim.)sevgiler.

canım hep iyi şeyler düşünn ...kaydirigubbakcemile2prolaktini dert etme ilaçla hemen düşüyoo...yaşıda dert rtmee ayol 60 yaşında kadınlar bebek yapıyoo bizmi yapamıcazzz...yurt dışındakilere bak kadınlar kariyerdi evlilikti derken 40 yaşından sonra bi güzel tedavilerini yaptırıp catır catır doğuruyolarr...ayol bizdee doğuruzsositososito

canım benim çok saol.sizlere gerçekten teşekkür ediyorum.çünkü ben şurada size yazdıklarımı eşime dahi anlatamıyorum.benim içimde kopan fırtınaları o dahi bilmiyor.bir hatam kusurum olursa beni sakın yanlış anlamayın lütfen.bende bildiklerimi duyduklarımı size anlatıyorum.sıkıntılarımı paylaşıyorum.iyiki varsınız.iyiki burayı bu topiki bulmuşum.siz bir tanesiniz.ALLAH ım hepinizin dualarını en yakın zamanda kabul etsin inşallah

kızlarrrrrr doktordan geldimm.. keseyi gördük nihayettt...doktor son adet tarihine göre 6 haftalık olması gerekir dedi ultrasnda 4 haftalık görünüyor.. o yüzden düşük tehditi dedi iğne ve hap verdi.. umarım bişey olmaz kızlarr. başına böle bişey gelen var mııı ?

canım hiç stres yapma.benim oğlumdada dr keseyi görmüş ve içeriye doğru kanama yapmış iyiki gelmişsiniz dedi bana iğne verdi 10 günde istirahat et dedi.dediği gibi yaptım.yattım.iğnelerimi vurdurdum 10 gün sonra herşey düzelmişti.şimdi 11 yaşında sağlıklı bir oğlum var.ama sakın kendine stres yapma.ALLAH ın izniyle bebeğinin sağlıklı haberlerinide alacağız senden ben buna inanıyorum sende inan.o sadece biraz nazlı bir bebek olacak.kendine çok iyi bak.

zynp.ZEYNEP TEŞEKKÜR EDERİM LİSTEYE BENİDE EKLEMİŞSİN.BENİDE ARANIZA KABUL ETMENİZE SEVİNDİM.ÇOOOOOK TEŞEKKKÜRLER

merhaba kızlar hepinizin cuması mübarek olsun allahım tez zamanda sizlerede hayırlısıyla yeni bebişler göndersin...
bende bugün meleğimi görmeye gittim eli kolu kıpır kıpırdı hatta dr bak sana el sallıyo dedi çok hoşuma gitti...mucize gibi geliyo hala...allahım çok bekletmeden sizlerede nasip etsin...
Ay ben onun ellerini yerim.ne güzel ne mutlu ALLAH ım sana bu günleri gösterdi sağlık içinde kucağına almayıda nasip etsin inşallah.Allah dualarını ve dualarımızı kabul eder inşallah

arkadaşlar kusura bakmayın çok yazdım ama. :çok üzgünüm:hepinizide hiç görmemiş tanımamış olmama rağmen sevdimŞeniz.hepinizinde gönlünün güzelliğine inanıyorum.birgün yaşadıklarımı biriyle paylaşacağımı düşünmezken şimdi hepinizle paylaşabiliyorum hemde internette kaydirigubbakcemile5.ben böyle oldum burdaişte çenem bi düştümü sayfalar yetmiyor.:roflol:ooooo aslında yazsam daha çok yazacağım ama kafanızı şişirmek istemiyorum.iyi ki varsınız.bu gece hepiniz içinde dua edeceğim:Saruboceq:.ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin inşallah:Saruboceq:

esterya sizleri yeni yeni tanımaya başladım.15 yaşında oğlun varnış ALLAH ömürlü etsin inşallah.bebeğinide sağlık içinde kucağına almayı kısmet eder inşallah.sana birşey sormak istiyorum.ama lütfen bana kızma benimde 11 yaşında bir oğlum var.10 yıldır olmadı.geçen yıl 2 aylık falandı kalp atışları alınamadı ve kürtaj oldum.sonrada tabi hala tedavi görüyorum ama henüz birşey yok.sana sormak istediğim şey şu seninde tedavi ilemi oldu.yoksa normal yollamı(çok özel olmazsa cevap verirsen sevinirim.)sevgiler.

canım benimki normal yolla, 36 yasındayım ( mayısta 36 olcam bu arada ona gore :)
ben ikinci evliliğimi yaptım. normalde bir daha cocuk sahibi olmak istemezdim ama esimin cocugu yok onu babalık duygusundan mahrum etmek stemedim. korunmayı bıraktıktan sonra 2. ayda hamile kaldım hic beklemiyorduk. Gecen hafta carsamba bir doktora gittim iki kese var dedi. sali gunu tekrar gidecegim cunku bebekleri goremedi keselerin icinde. cok stresliyim bu aralar canım hep dua ediyorum.
Bu arada ne zaman istersen istedigini sorabilirsin hic sorun degil istersen ozelden istersen burdan yaz hepinizin ablasi sayılırım faydalı olabilirsem ne mutlu bana :)

canım benimm senin için ne güzel bir gün olmuş bugün maşallah.... annesine elde sallarmış aman da aman... allah nazarlardan korusun:nazar:

zeynepcim canım gözün aydın görmüşsün meleğini inşallah sağlıcaklada kucağına aldığın günleride görürsün bitanem....Şeniz

zeynep ablacım canım benim gözün aydın bak ne güzel minik bebişi görmüşsün..Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah..amiiinn..dilaracım canım benim çok teşekkür ederim..İnşallah Rabbim hepimizi sevindirir..öptüm canlarıımm.

yaaa ne güzelll kaydirigubbakcemile3 izlendiğinide biyo demekki yaramazz..ee bu kadar teyzesi varrr o bence bizede el salladııı...saygılı bebişmişş canımmmm....

canım, ne mutlu sana. Rabbim hepimize sağlıcakla nasip etsin inşallah.:1hug:

:emir_bebek::emir_bebek:merhaba canım ayy ayyy yerim o eli ben :emir_bebek:annesi maşallah rabbim hayırlısıyla kucagına aldıgın günleride nasip etsin inş.

:nazar::nazar::nazar:Zeynepimm canım benim gözünaydınnn ayy yerim onu kıpırdanırmış annesinee burdayım ben diye heheh:)öpüyorum delümm sefiiyomm seni:asigim:Şeniz

zynp.ZEYNEP TEŞEKKÜR EDERİM LİSTEYE BENİDE EKLEMİŞSİN.BENİDE ARANIZA KABUL ETMENİZE SEVİNDİM.ÇOOOOOK TEŞEKKKÜRLER

Ay ben onun ellerini yerim.ne güzel ne mutlu ALLAH ım sana bu günleri gösterdi sağlık içinde kucağına almayıda nasip etsin inşallah.Allah dualarını ve dualarımızı kabul eder inşallah

kızlar hepinize çok teşekkür ederim...allahım sizlerede tez zamanda nasip eylesin...:Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kızlar hepinizin cuması mübarek olsun allahım tez zamanda sizlerede hayırlısıyla yeni bebişler göndersin...
bende bugün meleğimi görmeye gittim eli kolu kıpır kıpırdı hatta dr bak sana el sallıyo dedi çok hoşuma gitti...mucize gibi geliyo hala...allahım çok bekletmeden sizlerede nasip etsin...

anaaaam ne güzel ya.annişine el salladı demek.ah yerim ben onu.ne güzel bir duygu .ağzın kulaklarına gelmiştir sevinçten.doğsada görsek şu minik meleğini. :ecrin_bebek:

merhaba kızlar aranıza yeni katılmadım listede adım vardı heralde
ilk acemilik günlerimde bulmuştum bu topiği sonra kaybettim birdahada bulamadım
neyse şimdi aboneliklerime ekledim
liste ile kim uğraşıyo acaba

--------------------------------------------------------------------------------

Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
krispi........................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
BTRKLC...................................17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
DıLARA1..................................28 Mart
mawili.......................................2 Nisan
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot.........................................7 Nisan
vildangel
sencerderen
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
pelin003

HAMıŞLER

funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım...

anaaaam ne güzel ya.annişine el salladı demek.ah yerim ben onu.ne güzel bir duygu .ağzın kulaklarına gelmiştir sevinçten.doğsada görsek şu minik meleğini. :ecrin_bebek:

seninkide sallıycak annesi birazcık daha büyüsünde bak

merhaba kızlar aranıza yeni katılmadım listede adım vardı heralde
ilk acemilik günlerimde bulmuştum bu topiği sonra kaybettim birdahada bulamadım
neyse şimdi aboneliklerime ekledim
liste ile kim uğraşıyo acaba

canım uzun süre uğramayanları listeden çıkartıyorum...aramıza tekrar hoşgeldin...tarihini verde ekleyelim...

kızlar ya size birşey soracam bende çok kötü hazımsızlık sorunu var her yemketen sonra karnım davul gibi oluyo dr um ilaçta vermiyo...tabi bunun yanında kabızlık sorunumda var sizce ne yapmalıyım ...kayısı yiyorum hergün ama fayda görmüyorum...

kızlar ya size birşey soracam bende çok kötü hazımsızlık sorunu var her yemketen sonra karnım davul gibi oluyo dr um ilaçta vermiyo...tabi bunun yanında kabızlık sorunumda var sizce ne yapmalıyım ...kayısı yiyorum hergün ama fayda görmüyorum...

canım, kayısı diyecem ama zaten yiyormuşsun. başkada ne iyi gelir bilmemki. benim kide sanki hamile kaldığımdan beri daha bir düzene girdi. ilk günler kasıklarım daha bir şişti, şimdi daha yumuşak, ilk günlerdeki gibi şiş değilim. zaten paranoyak oldum, niye böyle niye böyle diil diye habire birşeyleri sorguluyorum.:çok üzgünüm:

birde birşey sorcam sana. sen demiştin ya kasık ağrılarım bir hafta sonra başlamıştı diye, ne kadar sürmüştü? benim salı çarşamba ağrım oldu perşembeden beri tık yok.

doktoru aradım bugün, yardımcısıyla konuştum. ağrı olmaması daha iyi işte. ağrı olursa korkulur dedi. birde burda yeni hamile kalan herkes sık sık idrara çıktığından bahsediyor. bende oda normal, her zamanki gibi. yaaaa, ben kafayı yiycem, kesin.senağlamasenağlama

canım, kayısı diyecem ama zaten yiyormuşsun. Başkada ne iyi gelir bilmemki. Benim kide sanki hamile kaldığımdan beri daha bir düzene girdi. Ilk günler kasıklarım daha bir şişti, şimdi daha yumuşak, ilk günlerdeki gibi şiş değilim. Zaten paranoyak oldum, niye böyle niye böyle diil diye habire birşeyleri sorguluyorum.:çok üzgünüm:

Birde birşey sorcam sana. Sen demiştin ya kasık ağrılarım bir hafta sonra başlamıştı diye, ne kadar sürmüştü? Benim salı çarşamba ağrım oldu perşembeden beri tık yok.

Doktoru aradım bugün, yardımcısıyla konuştum. Ağrı olmaması daha iyi işte. Ağrı olursa korkulur dedi. Birde burda yeni hamile kalan herkes sık sık idrara çıktığından bahsediyor. Bende oda normal, her zamanki gibi. Yaaaa, ben kafayı yiycem, kesin.senağlamasenağlama

[ı]canım seni çok iyi anlıyorum bende aynen senin gibiydim...ay diyodum bugün ağrıdı kasıklarım eyvah bişeymi olacak ertesi gün ağırmıyodu eyvah yoksa bebekmi yok diye kafayı sıyırmıştım taki keseyi görene kadar sonrada acaba kalp atışı varmı neden benim midem bulanbmıyo diyodum...allahtan kalp atışını gördümde rahatladım...sık idrara gelince oğlumda çok sık çıkmıştım ama bunda öyle sık idrara çıkmadım...hep kafam karışıyodu neden çıkmıyorum diye...bide göğüs uçları koyulaşırmış oda yoktu bende....ancak 6 haftam bitti yavaş yavaş hepsi başladı..ama hala sık idrara çıkmıyorum....yani canım sakın kafana takma böyle şeyleri bende aynen senin gibiydim...ama bak miniğim büyümüş her yeri kıpır kıpır olmuş bile allahıma şükür...sende göreceksin canım hiç merak etme...[/ı]

canım zeynebim ilk haftalarda bende süründüm oluyor malesef .kabızlık içinde bol su içmeye dikkat et çok faydası oluyorkaydirigubbakcemile3
SENDE SORUNSUZ BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN İNŞALLAH.:nazar:
canım, kayısı diyecem ama zaten yiyormuşsun. başkada ne iyi gelir bilmemki. benim kide sanki hamile kaldığımdan beri daha bir düzene girdi. ilk günler kasıklarım daha bir şişti, şimdi daha yumuşak, ilk günlerdeki gibi şiş değilim. zaten paranoyak oldum, niye böyle niye böyle diil diye habire birşeyleri sorguluyorum.:çok üzgünüm:

birde birşey sorcam sana. sen demiştin ya kasık ağrılarım bir hafta sonra başlamıştı diye, ne kadar sürmüştü? benim salı çarşamba ağrım oldu perşembeden beri tık yok.

doktoru aradım bugün, yardımcısıyla konuştum. ağrı olmaması daha iyi işte. ağrı olursa korkulur dedi. birde burda yeni hamile kalan herkes sık sık idrara çıktığından bahsediyor. bende oda normal, her zamanki gibi. yaaaa, ben kafayı yiycem, kesin.senağlamasenağlama

taze hamisim:ecrin_bebek::emir_bebek: benim kasık ağrısını ne yapcan be yafru ağrısız sızısız bi hamilelik geçiririsin inşallah .ara sıra normal rahim büyüyor ama sürekli olmazkiiiii.sen bol bol yat dinlen kendini dinleme RAHAT OLLLLLLLLLLkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3:nazar:

zeynep çim ben normalde kabızlık sorunu yaşayan biriyim .fakat en son duyduğum ve benimde memnuın kaldığım beni rahatlatan bir formül duydum.umarım sendede işe yarar.1 bardak kaynamış olan suyun içine 2 kuru incir at.yatmadan yarım saat önce yap bunu.incirler içinde beklesin.ılınıncada önce incirlerini ye sonrada suyunu iç.sabah gayet rahatlıyorsun.üstelik kuru incirin bebeğinede sanada zararı değil faydası dokunacaktır.

Back
X