kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

[ı]canım seni çok iyi anlıyorum bende aynen senin gibiydim...ay diyodum bugün ağrıdı kasıklarım eyvah bişeymi olacak ertesi gün ağırmıyodu eyvah yoksa bebekmi yok diye kafayı sıyırmıştım taki keseyi görene kadar sonrada acaba kalp atışı varmı neden benim midem bulanbmıyo diyodum...allahtan kalp atışını gördümde rahatladım...sık idrara gelince oğlumda çok sık çıkmıştım ama bunda öyle sık idrara çıkmadım...hep kafam karışıyodu neden çıkmıyorum diye...bide göğüs uçları koyulaşırmış oda yoktu bende....ancak 6 haftam bitti yavaş yavaş hepsi başladı..ama hala sık idrara çıkmıyorum....yani canım sakın kafana takma böyle şeyleri bende aynen senin gibiydim...ama bak miniğim büyümüş her yeri kıpır kıpır olmuş bile allahıma şükür...sende göreceksin canım hiç merak etme...[/ı]

canım, Amin inşallah herşey yolunda gider hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız. Ama sizlerdende fikir almak rahatlatıyor.a.s.

canım zeynebim ilk haftalarda bende süründüm oluyor malesef .kabızlık içinde bol su içmeye dikkat et çok faydası oluyorkaydirigubbakcemile3
SENDE SORUNSUZ BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN İNŞALLAH.:nazar:

taze hamisim:ecrin_bebek::emir_bebek: benim kasık ağrısını ne yapcan be yafru ağrısız sızısız bi hamilelik geçiririsin inşallah .ara sıra normal rahim büyüyor ama sürekli olmazkiiiii.sen bol bol yat dinlen kendini dinleme RAHAT OLLLLLLLLLLkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3:nazar:

canım, zaten habire dinleniyorum. bu kadar dinlenince insan habire kendini dinliyor. Rabbim kalp atışlarını duymayı bir nasip etse hayırlısıyla ondan sonra daha az dinliycem kendimi.

bu arada sen niye amniyosentez olmuştun canım?

kızlar ya size birşey soracam bende çok kötü hazımsızlık sorunu var her yemketen sonra karnım davul gibi oluyo dr um ilaçta vermiyo...tabi bunun yanında kabızlık sorunumda var sizce ne yapmalıyım ...kayısı yiyorum hergün ama fayda görmüyorum...

ayy bende benim yöntemi vereyimm...sabah kalkınca 1-2 bardak ılık su iç kahvaltını en az 20 dk sonra yapp...yani her yemekten önce ılık su iç..bende işe yarıyo..sendede yarar inşallah

gızlar bugün adet oldummm:1no2:zeynepciğim olası adet tarihim 12 nisana denk geliyo..ben bu ay incir kürü yapmıştım acep diyorum ondanmı geç adet oldumm...bide ağrı sızı falan yok hep mutlaka ilk gün ağrım olurdu:uhm:

hepinize merhaba kızlar
bende adet oldummm.
Zennepcim çok sevindim bebişini görmüşsün. Allah sağlılklı gelişmesini nasip eder inş.
benim tarimi 12 nisan olarak değitirirsin bi zahmet. :( bu ayda yok

RABBIM HEPIMIZIN HAYIRLI DUALARINI KABUL ETSIN KIZLAR ZEYNEPCIMSENINDE GOZUN AYDIN NE GUZEL BEBE[GINI GORMUSSUN RABBIM KUCAGINDA ALMAYI NASIP ETSIN:Saruboceq:/COLOR]

herkese günaydıııınn...gıııızlaaarrr uyanın bakeemm..uykuculaaarr..hadin garii...öptüm canlarıımm..

heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
krispi........................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
BTRKLC...................................17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
DıLARA1..................................28 Mart
mawili.......................................2 Nisan
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot.........................................7 Nisan
Hatice alpaslan.........................12 Nisan
pelin003....................................12 Nisan
sencerderen
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMıŞLER

funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım...

canım zeynebim ilk haftalarda bende süründüm oluyor malesef .kabızlık içinde bol su içmeye dikkat et çok faydası oluyorkaydirigubbakcemile3
SENDE SORUNSUZ BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN İNŞALLAH.:nazar:

zeynep çim ben normalde kabızlık sorunu yaşayan biriyim .fakat en son duyduğum ve benimde memnuın kaldığım beni rahatlatan bir formül duydum.umarım sendede işe yarar.1 bardak kaynamış olan suyun içine 2 kuru incir at.yatmadan yarım saat önce yap bunu.incirler içinde beklesin.ılınıncada önce incirlerini ye sonrada suyunu iç.sabah gayet rahatlıyorsun.üstelik kuru incirin bebeğinede sanada zararı değil faydası dokunacaktır.

ayy bende benim yöntemi vereyimm...sabah kalkınca 1-2 bardak ılık su iç kahvaltını en az 20 dk sonra yapp...yani her yemekten önce ılık su iç..bende işe yarıyo..sendede yarar inşallah

canlarım saolun hepsini deniycem umarım faydasını görürüm...

gızlar bugün adet oldummm:1no2:zeynepciğim olası adet tarihim 12 nisana denk geliyo..ben bu ay incir kürü yapmıştım acep diyorum ondanmı geç adet oldumm...bide ağrı sızı falan yok hep mutlaka ilk gün ağrım olurdu:uhm:

hepinize merhaba kızlar
bende adet oldummm.
Zennepcim çok sevindim bebişini görmüşsün. Allah sağlılklı gelişmesini nasip eder inş.
benim tarimi 12 nisan olarak değitirirsin bi zahmet. :( bu ayda yok

RABBIM HEPIMIZIN HAYIRLI DUALARINI KABUL ETSIN KIZLAR ZEYNEPCIMSENINDE GOZUN AYDIN NE GUZEL BEBE[GINI GORMUSSUN RABBIM KUCAGINDA ALMAYI NASIP ETSIN:Saruboceq:/COLOR]

allahım tez zamanda sizlerede mucizelerini yollasın...adet oldum diye üzülmek yok tam gaz yola devam...listemizin hepsi hamiş kalacak ben inanıyorum buna...

herkese günaydıııınn...gıııızlaaarrr uyanın bakeemm..uykuculaaarr..hadin garii...öptüm canlarıımm..

herkese iyi hafta sonları regl olanlar ümidi kesmek yok yola devam hepberaber herşeyde vardır bir hayır

günaydın kızlar sizlerede güzel hafta sonları olsun

merhaba kizlar

nasilsiniz??? bakyoruda bir sürü yazmissiniz yine. ya bir sey soracam bende. bu dr. verdigi düsük önleyici ignenin adi ne? burda almanya da hic duymadim ben o igneyi.

iyiyim esteryacım.saol canım benim kahvaltı yapıyorum bi yandanda kk da geziyorum..sen nasılsın canım...öptüm canlarıımm..

45160999ap6.png

Adete az kaldı ...Ahanda bakınn benim Kırmızı kartt Treni yola çıkmış bilee karttlarr kırmızlanmaya hazırlanıyorrr...Aşılamada vagonun bacasından Fooossssslamışş bile.Benim ise herşeye rağmen yüzüm gülüyor

45160999ap6.png

Adete az kaldı ...Ahanda bakınn benim Kırmızı kartt Treni yola çıkmış bilee karttlarr kırmızlanmaya hazırlanıyorrr...Aşılamada vagonun bacasından Fooossssslamışş bile.Benim ise herşeye rağmen yüzüm gülüyor

:roflol::roflol::roflol:kız allah sana ne deyiimm delüüüüüümmmm.lülülülülülü..noluyo bakiiimm:oklava: hemen pes etmek yok ..:mymeka:sen bu ay müjdeyi vereceksin aha da gör süprizzzzz hemen aşılamayıda foslatmış :roflol::roflol:...seni seviyom gıızz balııımm..:1hug:öptüm canım ...

:roflol::roflol::roflol:kız allah sana ne deyiimm delüüüüüümmmm.lülülülülülü..noluyo bakiiimm:oklava: hemen pes etmek yok ..:mymeka:sen bu ay müjdeyi vereceksin aha da gör süprizzzzz hemen aşılamayıda foslatmış :roflol::roflol:...seni seviyom gıızz balııımm..:1hug:öptüm canım ...

:roflol::roflol::roflol:
Bende seniii sefiyomm raebzehım:asigim:

saolasın conım benim..Allah ırazı olsun bacıııımm..nassın gııı gözükmüyon bayadır balııımm..öptüm canııımm.

Back
X