- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #4.421
[ı]canım seni çok iyi anlıyorum bende aynen senin gibiydim...ay diyodum bugün ağrıdı kasıklarım eyvah bişeymi olacak ertesi gün ağırmıyodu eyvah yoksa bebekmi yok diye kafayı sıyırmıştım taki keseyi görene kadar sonrada acaba kalp atışı varmı neden benim midem bulanbmıyo diyodum...allahtan kalp atışını gördümde rahatladım...sık idrara gelince oğlumda çok sık çıkmıştım ama bunda öyle sık idrara çıkmadım...hep kafam karışıyodu neden çıkmıyorum diye...bide göğüs uçları koyulaşırmış oda yoktu bende....ancak 6 haftam bitti yavaş yavaş hepsi başladı..ama hala sık idrara çıkmıyorum....yani canım sakın kafana takma böyle şeyleri bende aynen senin gibiydim...ama bak miniğim büyümüş her yeri kıpır kıpır olmuş bile allahıma şükür...sende göreceksin canım hiç merak etme...[/ı]
canım, Amin inşallah herşey yolunda gider hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız. Ama sizlerdende fikir almak rahatlatıyor.a.s.
canım zeynebim ilk haftalarda bende süründüm oluyor malesef .kabızlık içinde bol su içmeye dikkat et çok faydası oluyorkaydirigubbakcemile3
SENDE SORUNSUZ BİR HAMİLELİK GEÇİRİRSİN İNŞALLAH.
taze hamisim:ecrin_bebek:benim kasık ağrısını ne yapcan be yafru ağrısız sızısız bi hamilelik geçiririsin inşallah .ara sıra normal rahim büyüyor ama sürekli olmazkiiiii.sen bol bol yat dinlen kendini dinleme RAHAT OLLLLLLLLLLkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
![]()
canım, zaten habire dinleniyorum. bu kadar dinlenince insan habire kendini dinliyor. Rabbim kalp atışlarını duymayı bir nasip etse hayırlısıyla ondan sonra daha az dinliycem kendimi.
bu arada sen niye amniyosentez olmuştun canım?