kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar günaydın önceliklee..hafta sonu giremediğim için geldiğimden beri geçmiş sayfaları okuyorum valla..gözlerim bööle oldu:1shok:..hiç boş kalmamış topik, maaşallahınız var:))

zeynepcim bebişiyle selamlaşmış..canım çok sevindim okurken gözüme geldi minicik bi el :) Allahım eksik etmesin hareketlerini ve sağlığını bebişinin canım...

balsurat canım alemsin yaa:)))))) tren yapmışsın ve aşılamayı foslatmışsın hemen..kendimi gördüm sende..24 ünde 2 aşılamam var ve şimdiden olmaz diyorum..pozitif düşünmeyi savunan ben bile yapamıyorum yani:((
inşallah o tren foslar da tutar canım aşılaman..

kızlar günaydın önceliklee..hafta sonu giremediğim için geldiğimden beri geçmiş sayfaları okuyorum valla..gözlerim bööle oldu:1shok:..hiç boş kalmamış topik, maaşallahınız var:))

zeynepcim bebişiyle selamlaşmış..canım çok sevindim okurken gözüme geldi minicik bi el :) Allahım eksik etmesin hareketlerini ve sağlığını bebişinin canım...

balsurat canım alemsin yaa:)))))) tren yapmışsın ve aşılamayı foslatmışsın hemen..kendimi gördüm sende..24 ünde 2 aşılamam var ve şimdiden olmaz diyorum..pozitif düşünmeyi savunan ben bile yapamıyorum yani:((
inşallah o tren foslar da tutar canım aşılaman..
:jeyyar:En iyi bizim yaptığımız her çıkacak sonuca hazırlıklı olmamız lazım :)umutsuz vakalarız biz:roflol:

saolasın conım benim..Allah ırazı olsun bacıııımm..nassın gııı gözükmüyon bayadır balııımm..öptüm canııımm.

Ben :)iyiyim canım sen nasılsınn takılıyom iştee arada uğruyommdelikafadulden

merhaba kizlar,

nasilsiniz???
Kizlar dün sormustum ama herhalde kimse görmedi benneyaptımki. Bu dr. verdigi düsük önleyici ignenin adi ne? burda almanya da hic duymadim ben o igneyi.

Öptüm sizi fistiklar...

canlarım keseyi gördük bugün çok mutluyum daha küçükmüş ama 10günsonra gene gidicem.öptüm hepiciğinizi.

canlarım keseyi gördük bugün çok mutluyum daha küçükmüş ama 10günsonra gene gidicem.öptüm hepiciğinizi.

hihoyyytFundamm fıstığımm benimm gözünaydınn çok sevindimm keseyi görmüşsüün.Allah izin edersede 10 gün sonra bebeğin sana ell sallıycakk anne burdayım .Allaha emanet ol Şenizsefiyommm seni:asigim:

selam kızlar iki gündür yoktum köye gittik kayınvalideyi ziyarete hemde mis gibi temiz havada almış olduk ben yokken siz bayağı kaynatmışsınız fundacım bu arada gözün aydın keseyi görmüşsünüz inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün...

kızlar amniyo sonuçlarım çıkmış ama bana bilgi vermiyorlar eşimde işte gidemiyorumda.kızımda hasta yarına kaldı dua edin sonuç temiz çıkmış olsun.

balıımm iyiyim valla ,bu ara diyetle uğraşıyom..öptüm canım..

fundacım gözün aydın canım,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiinn..

sakaleyncim inşallah sonuçların temiz çıkar canım..dualarımız seninle..sen üzülme stres yapma..öptüm canım..

zelişcim ne güzel gezmişsin karadenizin yeşil köyünde..valla ne güzel canım yaa çok şanslısın..öptüm canım benim..

cerotcum nasılsın bacıımm öptüm canlarııımm...
[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

selam kızlar iki gündür yoktum köye gittik kayınvalideyi ziyarete hemde mis gibi temiz havada almış olduk ben yokken siz bayağı kaynatmışsınız fundacım bu arada gözün aydın keseyi görmüşsünüz inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleride görürsün...

zelişşş..canım temiz havayı aldın geldin ne güzell..hoşgeldinnn....
köy uğurlu gelmiştir inşallah canım sana ve gelir bebişin:)

canım keseyi görmüşsün, gözün aydın...İnşallah bi gün bebişini de görürsünn...

kızlar amniyo sonuçlarım çıkmış ama bana bilgi vermiyorlar eşimde işte gidemiyorumda.kızımda hasta yarına kaldı dua edin sonuç temiz çıkmış olsun.

canım içini rahat tut..kötü bişi olsa zaten ararlardı Allah korusun..

ebrucum cerot cum canlarım çok teşekkürler evet köyde mis gibi hava aldım hava bozuktu kar yağıyodu çimenlere falan çıkamadım kaynananın gönlünü aldık geldik işte....

selam kızlar ben geldim kaç gündür internet bağlantımız yoktu gelemedim
bugün benim adet günüm hani benim kahve rengi lekelenmem olmuştuda beklemedeydim yaaa 6 gün bekledim gelmedi adetim bende test yaptım 33. cü günde
pozitif çıktı sonra inanamadım bugün 35 .ci gün ve ben doktora gittim doktor kese oluşmu dedi ama çok küçük henüz 35 günlük minnacık bişeydi doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi bakalım kese büyüyormu ama çok korkuyorum kızlar doğru dürüst sevinemiyorum ya boş gebelik çıkarsa naparım ben

fundacım canım gözünaydın fındık yeğenimize iyi bak yorma bak kendiniŞeniz
canım inşallah sonuçlar güzel çıkar a.s
bugün benim adet günüm hani benim kahve rengi lekelenmem olmuştuda beklemedeydim yaaa 6 gün bekledim gelmedi adetim bende test yaptım 33. cü günde
pozitif çıktı sonra inanamadım bugün 35 .ci gün ve ben doktora gittim doktor kese oluşmu dedi ama çok küçük henüz 35 günlük minnacık bişeydi doktor bir hafta sonra tekrar gel dedi bakalım kese büyüyormu ama çok korkuyorum kızlar doğru dürüst sevinemiyorum ya boş gebelik çıkarsa naparım ben
krispim ne güzel haber gözünaydınnn:sm_cool:

:teytey:Oyyy hemşerimmm hamişşş.Tebriklerr canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh:teytey:

hepinize merhaba kızlar
bende adet oldummm.
Zennepcim çok sevindim bebişini görmüşsün. Allah sağlılklı gelişmesini nasip eder inş.
benim tarimi 12 nisan olarak değitirirsin bi zahmet. :( bu ayda yok

canim sagolsun canim birdahaki aya insallah güzel haberlerini aliriz

gızlar bugün adet oldummm:1no2:zeynepciğim olası adet tarihim 12 nisana denk geliyo..ben bu ay incir kürü yapmıştım acep diyorum ondanmı geç adet oldumm...bide ağrı sızı falan yok hep mutlaka ilk gün ağrım olurdu:uhm:

takma canim insallah bidahaki aya umudu yitirmek yok
yola devam

45160999ap6.png

Adete az kaldı ...Ahanda bakınn benim Kırmızı kartt Treni yola çıkmış bilee karttlarr kırmızlanmaya hazırlanıyorrr...Aşılamada vagonun bacasından Fooossssslamışş bile.Benim ise herşeye rağmen yüzüm gülüyor

kiz sen varya daha dur bakem dereyi görmeden pacayi sivamak derler seninkkiisinekaydirigubbakcemile3 insallah bu ay olacak bakta gör kaydirigubbakcemile4

cok sevindim canim insallah bidahakine dahada büyümüs olarak görürsün

ohhhhhhhhhh mis gibi hava almisindir ya
vallahi özendim bende gidebilsem en yakin zamanda köyüme

korkma canim insallah büyümüs bir sekilde görürsün ve bize güzel haberlerini verirsin

zeynepcim gözün aydin canim demek bebeginle selamlastin
insallah o salladigi ellerini tutmayida nasip eder rabbim öpüyorum seni

qayrica daha gelen giden yok bende ama hamilelikte yok
ne olacak bilmiyorum artik

arkadaslar hepinizi öpyorum

krispi canım gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..bizim topic uğurlu geldi sana darısı bizlerin başına inşallah....

:teytey::teytey: fatoşcuum gözün aydın canım benim ne güzel bak..müjdeli haberler getirdin bizlere..inşallah o keseciğin içinde bebiş vardır..Rabbim sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin...amiiinn..:teytey::teytey::teytey:

nasılsınız gızlaaarrr...öptüm canlarııımm...

fundacım canım gözünaydın fındık yeğenimize iyi bak yorma bak kendiniŞeniz

canım inşallah sonuçlar güzel çıkar a.s

krispim ne güzel haber gözünaydınnn:sm_cool:
çok sağol canım teşekkürler
:teytey:Oyyy hemşerimmm hamişşş.Tebriklerr canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh:teytey:
uyyyiii avet canım sağol tatlım darısı senin başına inaşallah
krispi canım gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah..bizim topic uğurlu geldi sana darısı bizlerin başına inşallah....
evet canım bu topik bana çok uğurlu geldi burdan hiç çıkmamam lazım benim allah sizede nasip eder inşallah
canim sagolsun canim birdahaki aya insallah güzel haberlerini aliriz

inşallah canım yaaaa

takma canim insallah bidahaki aya umudu yitirmek yok
yola devam

kiz sen varya daha dur bakem dereyi görmeden pacayi sivamak derler seninkkiisinekaydirigubbakcemile3 insallah bu ay olacak bakta gör kaydirigubbakcemile4

cok sevindim canim insallah bidahakine dahada büyümüs olarak görürsün
inşallah canım iple çekiyorum bir haftayı

ohhhhhhhhhh mis gibi hava almisindir ya
vallahi özendim bende gidebilsem en yakin zamanda köyüme

korkma canim insallah büyümüs bir sekilde görürsün ve bize güzel haberlerini verirsin

sağol canım
herkese teşekkğrler bana moral oldunuz hepinizden allah razı olsun

zeynepcim gözün aydin canim demek bebeginle selamlastin
insallah o salladigi ellerini tutmayida nasip eder rabbim öpüyorum seni

qayrica daha gelen giden yok bende ama hamilelikte yok
ne olacak bilmiyorum artik

arkadaslar hepinizi öpyorum

:teytey::teytey: fatoşcuum gözün aydın canım benim ne güzel bak..müjdeli haberler getirdin bizlere..inşallah o keseciğin içinde bebiş vardır..Rabbim sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin...amiiinn..:teytey::teytey::teytey:

nasılsınız gızlaaarrr...öptüm canlarııımm...

sağol tatlım inşallah vardır bebek keseciğin içinde

Back
X