kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhaba hanımlar benim bu ayda yok bebek bugün kırmızılar geldi
ebru canım beni temmuz 1 yazarmısın listeye

canın sağ olsun bitanem üzülmeŞenizopuyorumnanaktanhemen yazıyorum listeye..kaydirigubbakcemile5deeee liste kaçıncı sayfada kaldııııı kiiiii:uhm::roflol::roflol::roflol:öptüm elmascıımm..opuyorumnanaktan

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
pelin003.................................6 Haziran
Ebru_dengiz...........................6 Haziran
figen_figen..............................9 Haziran
mawili...................................10 Haziran
pelin003................................11 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
yağmur20...............................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

HAMİŞLER

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

ıyıpazarlar kızlar burdada kımse yok benım moralım cok bozuk herkezin merhameti 2gunlukmuş eşimde dahıl daha doktor kalk demeden ben kalktım bulasık yıkıyorum kızımı yıkıyorum kayınvalıdem oluyorum artık ben bıktım offf offf gıbı laflar soyluyor eşim desen ılkgun yat kalkma dıyen canım eşim bilgisayarbasından kalkmaz oldu hıç ilgilenmiyor bıle 1haftadır kayınvalıdemede eşimede yalvardım kız yıkancak sıcakta mahvoldu dıye yarın yarın dıye cocuk pişti sınırle aldım yıkadım cocugu benım kız yıkanmayı sevmıyor okacıyor ben yakalayıp yıkıyorum kolay olsa yıkarım bırde banyodan bagırıyorum gel kızı gıydır duymuyor cunku kulagında kulaklık bılgısayar basında babannemızde cokseverdın hanı torununu nıye gelmıyon yardımasenağlamaakşam eşime bagırdım agladım senın ınsafın ıkı gunmu ananda sende odunuz koptu cocug yıkarız dıyemafoldumben bıraz oncede kayınvalıdemlerde kahvaltı yaptık aılecek balıga yemeye gıtcekler azcıkda alıye otursun hep aysemı oturcak dıye eltımın yuzune bakıyor kıkırdıyarak nısbet eder gıbı eltımde 9ay yatı benmı yatırdım ohh mu dedım ama o ohh dıyor galıbaa kac gundur gezıyor sabah benı bırakıyor ne yerse yesın o aksamlıyor gıtıgı yerlerde ben yatamadım anlıcagınız yalandan supurup gıdıyor oturdugum yerden utumu falan yapcakmışım akıl verıyor baskalarıda annemde uzakta babanneme ve ablamın kızına bakıyor okula gıdıyor gelemem dedı anlıcagınız ben bugun kımsesısım benmı cok hasasım allahım kımseyı ele düşürmesin 10gun dayanamadılarrrsenağlama
canım hiç üzme kendini üzdükçe daha kötü sonuçlar çıkabilir hamilesin sonuçta ve sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun sıkma kendini kaynana değilmi sonuçta sen kendini üzüp sıktıkça herkesin hoşuna gider kızını karnındaki bebişini düşün onlar düşüncesizlik etmişler üzme kendini canım benimmm:teselli:
inşallah yükselirde bu ay gelir bebiş canım yaaa,ama bana sanki bu ayda olmayacak gibi geliyor nedense,hiç öyle hamile kalacakmişim gibi hissetmiyorum...ümitisizim yani biraz....
hakkında hayırlısı olsun canım
benim bu ay yok yine ama üzülmüyorum çünkü kızım biraz daha büyümüş olur diye kendime teselli veriyorum çünkü benim hamileliğimde ilk 5 ay yatmak zorundayım sonra bana kızıma kim bakar eşim izin alma olayları zor herşeyin hayırlısını versin rabbim :Saruboceq:
selam kızlarr en sonunda aldım ehliyetimi .koçişte bi alamadın gitti önüme bi atda göreyim deyip duruyordu..valla ogün haberide yoktu almaya gittiğimden aldım akşam oldu koçiş geldi al dedim :D vay vayy hatuna bak sennn dedi..baya gülüştük...

Batuhanım canım saol darısı isteyen herkese olsun inşallah.. öpüyorum kızlar hepiniziiiii

canım hayırlı olsun ehliyetin kazasız belasız kullanmak nasip etsin opuyorumnanaktan

canın sağ olsun bitanem üzülmeŞenizopuyorumnanaktanhemen yazıyorum listeye..kaydirigubbakcemile5deeee liste kaçıncı sayfada kaldııııı kiiiii:uhm::roflol::roflol::roflol:öptüm elmascıımm..opuyorumnanaktan

üzülmüyorum canım kızım biraz daha büyümüş olur diye teselli ediyorum kendimi hayırlısı olsun hakkımızda opuyorumnanaktan

üzülmüyorum canım kızım biraz daha büyümüş olur diye teselli ediyorum kendimi hayırlısı olsun hakkımızda opuyorumnanaktan

canım bende aynen öyle teselli buluyorum..işte kızım biraz daha büyür,benim yaşım daha küçük:sm_confused:Rabbim tez zamanda hayırlısıyla tekrardan sevindirsin bizleri..amiiinn..:Saruboceq::Saruboceq:

hadi hayırlı geceler kızlaaarr..mirmirmirmirmirmirmirmiropuyorumnanaktan

canım bende aynen öyle teselli buluyorum..işte kızım biraz daha büyür,benim yaşım daha küçük:sm_confused:Rabbim tez zamanda hayırlısıyla tekrardan sevindirsin bizleri..amiiinn..:Saruboceq::Saruboceq:

hadi hayırlı geceler kızlaaarr..mirmirmirmirmirmirmirmiropuyorumnanaktan

hayırlı geceler canım opuyorumnanaktan

aahhh olan bana oluyor bey efendı geldı gezmeden kızıda gezdırdı bukadın evde neyedı yemegı varmı canı bısey ıstermi dıye düşünmemiş almış eline cikolata sana ne aldım dıyoo aglamaktan gozlerım sıstı canım sunu ıstıyor dıyorum alırız bakalım dıyor unutuyor almıyor bende bısey ıstese bıle al demıyorum avcumu yalayıp oturuyorum yabu adam boyle degıldı :mymeka:hamıle degılken bıle ıstedıgımı hemen alırdı tabı isteklerıne cevap veremıyorumya basım sınırden catlıyor burnumda kanadı ya ohasta olsa ben hemen ne ıstedıyse yaparım yarın doktora gıtcez onun gergınlıgı var ıkılı taramamız var hayırlı sonuclar alırız bebegım ıyıdır ınsallah onu cok uzdum bıkacmafoldumbengundur

canımm hiç canını sıkmaa..şu kendine dikkat etmen gereken günleri hayırlısıyla bi atlatt sonra fitil fitil burnundan getirirsin kocanınn...

yaw kızlar benim dün gece çok çok az kanamam oldu..bi daha da olmadı..gögüslerim çokk acıyo..bide arada sırada karnımın altına iğne sokuyolar gibi oluyo ..adetim en erken 11 haziranda..yaw ben neden kanayıp duruyorummm delircemm.-tatlicadiarzu-.bu ayda kesin hamiş değilimm..artık kısmet önümüzdeki aya..sıcak sıcak bol bol çalışıp kaydirigubbakcemilebebiş haberlerini ağustosta veririm inşaallahh

canım sabah yataktan çıkmadan ölçüyorum
canım ama 5 ile 10 nu arası ovulasyon günlerim ama nedense vucüt ısım dediğin gibi çok düşük,kansızmıyım ne?zaten çok üşürüm....

canım ovulasyon gününü 5-10 diye düşünme..mesela benim 15-17. günlerde ovulasyonum oluyodu..bu ay 21.gün ovulasyonum oldu..devamlı günleri değişebiliyoo..sen ölçmeye devam ett..

elmas ve pelın arkadasım ıy dıleklerınız ıcın tesekkur ederım pc ye bısı oldu cok yavas sayfalar acımıyo o yuzden alıntı yapamadım sıze yoksa tek tek cevaplamak ısterdım canlarım cok sagolun aslında evde test var ama korkudan yapamıyorum benım koca uyansında kan vermeye gıtcez daha kesın olur dıye dusundum elmas senın kızın bana o kadar cok umut oldu kı anlatamam ınsallah benımde bı kızım olur neyse sımdılık hoscakalın gıdıp gelınce sonuc neyse yazarım artık sevgıler byyyy

mawii sonucun ne oldu canımm..inşallah hayırlı dırr...hadiii seni bekliyozz:nazar:

Günaydın arkadaşlar. İyi sabahlar, iyi haftalar dilerim.
ALİYE canıım çok yıpratmışsın kendini be gülüm. Anladığım kadarıyla kayınvalidenle aynı evde oturoyursn. Sırf bunun için bile sabırlı bir kadınsın şekerim.sengözlerimebaksanab Ben oğluma hamileyken aynı senin durumundaydım. Yani sürekli yatmam gerekiyordu. Kaynanamın ruhu bile duymadı. Dolaşmaya bile gelmedi. Annem de diğer torununu bırakıp kızına zaman ayıramadı. Sonuç ne oldu biliyor musun, ben 7 aylık doğum yaptım:1no2: Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir şey. Ama yine kimsenin ruhu duymadı, buna kocam da dahiiilll:oklava: Allah seni, karnındaki bebişini ve büyük kızını korusun canım. Sen yatmaya devam et bence, çocuk birşey istediğnde babasına gönder, canın birşey istediğinde eşinden iste. Unutma bizler onların, onlar bizlerin hayat arkadaşı. Lafın kısası sen sinir olup üzüleceğine, bırak kaynanan sinir olsun. Hatta canın birşey istediğinde (istemese bile) kaynana söylesırnaşık şey Bütün gün semireceğine yapsın torunu için. Umarım fazla akıl vermiş gibi olmamışımdır arkadaşım.a.s.
MAWİLİ kıız haber vermedin hala. Merak ettik vallahi sonucunu. İnşallah hayırlısı olur...

yaw kızlar benim dün gece çok çok az kanamam oldu..bi daha da olmadı..gögüslerim çokk acıyo..bide arada sırada karnımın altına iğne sokuyolar gibi oluyo ..adetim en erken 11 haziranda..yaw ben neden kanayıp duruyorummm delircemm.-tatlicadiarzu-.bu ayda kesin hamiş değilimm..artık kısmet önümüzdeki aya..sıcak sıcak bol bol çalışıp kaydirigubbakcemilebebiş haberlerini ağustosta veririm inşaallahh

canım sen bir doktora gözüksene yada bir test al yap belli oluyor bazen çıkabilir ne bu sürekli kanaman oluyor bir düzensizlik olmasın opuyorumnanaktan

kızlarrrr canlarım günaydınnnn ve iyi haftalar herkese..
isimlerinizi tek tek saymıyorum, unuttuklarım küsmesin diyee...
epeydir giremiyorum nete yoğunuz bu aralar..malum evde de net olmayınca uzak kaldım sizlerden.
ebruşum listeyi devralmışsın..inşallah uğurlu gelsin o ellerin..
kızlar gazetede yazın hormonların daha iyi çalıştığı ve yaz hamileliklerinin kışa göre %30 fazla olduğunu okudum..bu durumda şansımız %30 arttı ona göre bol bol çalışın haaa...birinciyi veren Rabbim ikinciyi de verecek inşallah hepimize de..
çok öptüm hepinizi de..
sevgilerimlee

Son düzenleme:
kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı takibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7
06.06.2009=35.7
07.06.2009=35.9
08.06.2009=36.1

SELKıE canım benim genelde 17,-18. günlerde oluyordu yumoşlarımın çatlaması. Gerçi bu ay 12. günde oldu ama bu da her ay farklılık gösterebildiğine işaret. ınşallah listenin sonunda güzel haberine seviniriz gülüm.

hep soyluyorum, bu kocalarin hepsi ayni. ben oglumu yurt disinda dunyaya getirmistim. esim derdini anlatacak kadar ingilizce bilmediginden hastanede oturdugu yerden bana kahve yapda gel derdi(mutfak vardi kahve cay icin), yemek saatinde kendi yemegimi kendim almaya giderdim. hemsireler bana kizardi, manyakmisin esin gelip alsin yemegi diye. bende o hangi yemegi canimin istedigini bilmemez derdim. ben bunlari sezeryanli halimle daha hastaneden cikmadan yapiyordum.:1shok:

kissadan hisse hepsi ayni.:1closedeyes:

ben umursamıyorum artık,bençil oluyor şu erkek milleti hep,ama işte insan böyle zamanlarda çok daha hassas oluyor,artık duymamazlıktan geliyorum onun isteklerini ,tekrar ettiği zaman mutfak orda git al diyorum anlıyor kızdığımı,,,,

ya bitanem sen bi dr ye gitsene belki yara falan olmuştur....inşallah bişey yoktur ama..
kız yada geçen ay üstüne görmüş olma sakın,hamileyken adet görenler oluyor,2. ay azalıyor kimilerinde..

canım ovulasyon gününü 5-10 diye düşünme..mesela benim 15-17. günlerde ovulasyonum oluyodu..bu ay 21.gün ovulasyonum oldu..devamlı günleri değişebiliyoo..sen ölçmeye devam ett..

bitanem ben bu ayın sonuna kadar ölçmeye devam ediçem.bu gün biraz yükseldi ısım...bakalım ne olaçak!

SELKİE canım benim genelde 17,-18. günlerde oluyordu yumoşlarımın çatlaması. Gerçi bu ay 12. günde oldu ama bu da her ay farklılık gösterebildiğine işaret. İnşallah listenin sonunda güzel haberine seviniriz gülüm.

ya inşallah çanım ya bu ay bebeği garantilerde giderim inşallah annemin yanına!

kızlarrrr canlarım günaydınnnn ve iyi haftalar herkese..
isimlerinizi tek tek saymıyorum, unuttuklarım küsmesin diyee...
epeydir giremiyorum nete yoğunuz bu aralar..malum evde de net olmayınca uzak kaldım sizlerden.
ebruşum listeyi devralmışsın..inşallah uğurlu gelsin o ellerin..
kızlar gazetede yazın hormonların daha iyi çalıştığı ve yaz hamileliklerinin kışa göre %30 fazla olduğunu okudum..bu durumda şansımız %30 arttı ona göre bol bol çalışın haaa...birinciyi veren Rabbim ikinciyi de verecek inşallah hepimize de..
çok öptüm hepinizi de..
sevgilerimlee

bacıııımmm hoşgeldiiinnŞenizbuyrunnnnnnnnn..nasılsın?bebeiş çalışmaları nasıl gidiyo ceroşuuuumm..opuyorumnanaktan.evet zeynom listeyei bana devretti..inşallah hepinizi uğurlu ellerimle teker teker hamişler listesine eklerim..amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn...:Saruboceq::Saruboceq:demek şansımız arttı..ama ben kızım tadaviyle olduğu için bunun kendiliğinden olacağına hiç umudum yok..herhalde ben de aşılama yaptırıcam böyle giderse..yoksa pek umudum yok:çok üzgünüm:neyse öptüm canlarııımmmm..ŞenizŞenizŞeniz

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
pelin003.................................6 Haziran
Ebru_dengiz...........................6 Haziran
figen_figen..............................9 Haziran
mawili...................................10 Haziran
pelin003................................11 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
yağmur20...............................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz

:uhm::uhm:-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimopuyorumnanaktan
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

alkisalkisalkis:nazar:GÜZEL HAMİŞLERİMİZ:nazar:alkisalkisalkis

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar. İyi sabahlar, iyi haftalar dilerim.
ALİYE canıım çok yıpratmışsın kendini be gülüm. Anladığım kadarıyla kayınvalidenle aynı evde oturoyursn. Sırf bunun için bile sabırlı bir kadınsın şekerim.sengözlerimebaksanab Ben oğluma hamileyken aynı senin durumundaydım. Yani sürekli yatmam gerekiyordu. Kaynanamın ruhu bile duymadı. Dolaşmaya bile gelmedi. Annem de diğer torununu bırakıp kızına zaman ayıramadı. Sonuç ne oldu biliyor musun, ben 7 aylık doğum yaptım:1no2: Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir şey. Ama yine kimsenin ruhu duymadı, buna kocam da dahiiilll:oklava: Allah seni, karnındaki bebişini ve büyük kızını korusun canım. Sen yatmaya devam et bence, çocuk birşey istediğnde babasına gönder, canın birşey istediğinde eşinden iste. Unutma bizler onların, onlar bizlerin hayat arkadaşı. Lafın kısası sen sinir olup üzüleceğine, bırak kaynanan sinir olsun. Hatta canın birşey istediğinde (istemese bile) kaynana söylesırnaşık şey Bütün gün semireceğine yapsın torunu için. Umarım fazla akıl vermiş gibi olmamışımdır arkadaşım.a.s.
MAWİLİ kıız haber vermedin hala. Merak ettik vallahi sonucunu. İnşallah hayırlısı olur...

tavsiyelerın ıçin tesekurlera.s. 2.bebek olunca naz sokmuyor artıkburnundan getırdım sabaha kadar eşimin :mymeka:oh olsun pişman oldu ögleden sonra yemege goturdu canım aynı evde oturmuyoruz ama karsı karsıya oturuyoruz kayın valıdemle bugun onunda kafasına taş duşmüş evım temızlemış yemekler pişmiş toparlayıp evıne gıttı yoruldum dıye bende doktordan geldım tehlıkem kalmamış cok sukur kendı işimi kendım gorcem zorlamadan yolculuk bıle verdı bebişimi gördüm cok hareketli kımıldayıp duruyordu bugun ıyıyım yanı kımse uzemez benii zemuszemus

Son düzenleme:
Back
X