Günaydın arkadaşlar. İyi sabahlar, iyi haftalar dilerim.
ALİYE canıım çok yıpratmışsın kendini be gülüm. Anladığım kadarıyla kayınvalidenle aynı evde oturoyursn. Sırf bunun için bile sabırlı bir kadınsın şekerim.sengözlerimebaksanab Ben oğluma hamileyken aynı senin durumundaydım. Yani sürekli yatmam gerekiyordu. Kaynanamın ruhu bile duymadı. Dolaşmaya bile gelmedi. Annem de diğer torununu bırakıp kızına zaman ayıramadı. Sonuç ne oldu biliyor musun, ben 7 aylık doğum yaptım:1no2: Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir şey. Ama yine kimsenin ruhu duymadı, buna kocam da dahiiilll

klava: Allah seni, karnındaki bebişini ve büyük kızını korusun canım. Sen yatmaya devam et bence, çocuk birşey istediğnde babasına gönder, canın birşey istediğinde eşinden iste. Unutma bizler onların, onlar bizlerin hayat arkadaşı. Lafın kısası sen sinir olup üzüleceğine, bırak kaynanan sinir olsun. Hatta canın birşey istediğinde (istemese bile) kaynana söylesırnaşık şey Bütün gün semireceğine yapsın torunu için. Umarım fazla akıl vermiş gibi olmamışımdır arkadaşım.a.s.
MAWİLİ kıız haber vermedin hala. Merak ettik vallahi sonucunu. İnşallah hayırlısı olur...