kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım sen bir doktora gözüksene yada bir test al yap belli oluyor bazen çıkabilir ne bu sürekli kanaman oluyor bir düzensizlik olmasın opuyorumnanaktan

yawww daha geçen ay dr deydimm..herşeyin temiz dedii..ayol göstermekten bıktımm-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-perşembe adet günümm...adet günüm geçene kadar test yapmıcamm...yawww 4 senedir eczanalare verdiğim parayla altıma araba çekerdimm...şaka değil gerçekkk...bir keresinde 7 test birden aldığımı bilirimm...evi biraz araştırsamm bi yerlerden test kesin çıkarrr yanii

tavsiyelerın ıçin tesekurlera.s. 2.bebek olunca naz sokmuyor artıkburnundan getırdım sabaha kadar eşimin :mymeka:oh olsun pişman oldu ögleden sonra yemege goturdu canım aynı evde oturmuyoruz ama karsı karsıya oturuyoruz kayın valıdemle bugun onunda kafasına taş duşmüş evım temızlemış yemekler pişmiş toparlayıp evıne gıttı yoruldum dıye bende doktordan geldım tehlıkem kalmamış cok sukur kendı işimi kendım gorcem zorlamadan yolculuk bıle verdı bebişimi gördüm cok hareketli kımıldayıp duruyordu bugun ıyıyım yanı kımse uzemez benii zemuszemus

canım çok sevindimm...sen ve bebişin iyi olsun gerisi hiç önemli değil..herşey zamanla düzelirr...sende içinde kendikendine dert etme ayoll..bol bol kavga ett..kavgadan daha güzel stres atma yolu varmıı..

arkadaslar benım asılama fos cıktı ewt ıste tutmamıs buda olmadı bılmıyorum kı daha ne yasıyacagız yanı neden olmadıgını anlamıyorum bıturlu ne hayaller kurmustum ben oysa kı ıcten ıcten nasılda heveslenmıstım cok ıstemıstım olmaz dıye aklıma bıle getırmek ıstememıstım sırf pozıtıf dusunce olsun dıye dun cok kotuydum ama bugun daha ıyıyım dusunmuyorum ..... dun kan verdık bır saat sonra cıkar dedıler bız dısarda dolasırken esım bı ıs ıcın bıyere kadar gıttı 2 saat sonra geldı geldıgınde sonucu aldınmı dıye sordu bende cesaret edıp almadım dedım neyse beraber gıttık aldık actım tabıı 3.03 sonuc cıkmıs hemen anladım 5 ın altında olunca sonuc negatıf degerlendırmesı ıcın esım laborant cocuga sordu yukselme ıhtımalı var dedı herhalde bızı avuttu ordan nasıl eve geldık hatırlamıyorum sakın olmaya calısıyodum hep hemen hastaneyı aradım tabı benım dr yok baska bı dr baglandı sonucu soyledım pat dıye negatıf dedı yukselme olmaz dedı ben kaldım oyle aglamaya basladım adam bana soru soruyo ama ben cevap veremıyorum kı esıme uzattım tel asılamada ılkınde sans %10 mus da ıkıncısınde daha yuksek mıs sansımız falan fılan anlatmıs kapattı esım ben tabı aglamaktan helak oldum zavallı esım benı tesellı etmekten o uzulemedı bıle bırsure konusma yaptı bana neler neler anlattı ne sabır kaldı ne teslımıyet ne ımtıhan kaldı anlatmadık ıyıde ben bunların hepsını bılıyorum zaten ama su gonlume soz gecıremıyorum hangısıne yanıyım o kadar ılacı ıcıyorum ıgneler olyorum kı ben ıgneden cok fazla korkardım okadar heveslenıyosun umut edıyosun ona mı yanıyım okadar para harcıyosun ona mı yanıyım bılmıyorum .....ıste arkadaslar durum boyle bugun sabahta hasta oldum yıne basa donduk bakalım dr ne dıycek bundan sonrası ıcın burdan merak edıp ılgılenen butun arkadaslarıma cok tesekkur edıyorum sızlere mujde vermeyı cok ısterdım bılıyorumkı bır hamıle haberı hepımızı mutlu edıyor ama olmadı ıste nasıp neylerse mevla guzel eyler herkeze sevgıler.....

raebzeh yanı ebrucum yenı tarıhım 8 temmuz dıyelım canım benım sana zahmet yzarsın artık ınsallah bu lısteye son tarıh verısım olur

arkadaslar benım asılama fos cıktı ewt ıste tutmamıs buda olmadı bılmıyorum kı daha ne yasıyacagız yanı neden olmadıgını anlamıyorum bıturlu ne hayaller kurmustum ben oysa kı ıcten ıcten nasılda heveslenmıstım cok ıstemıstım olmaz dıye aklıma bıle getırmek ıstememıstım sırf pozıtıf dusunce olsun dıye dun cok kotuydum ama bugun daha ıyıyım dusunmuyorum ..... dun kan verdık bır saat sonra cıkar dedıler bız dısarda dolasırken esım bı ıs ıcın bıyere kadar gıttı 2 saat sonra geldı geldıgınde sonucu aldınmı dıye sordu bende cesaret edıp almadım dedım neyse beraber gıttık aldık actım tabıı 3.03 sonuc cıkmıs hemen anladım 5 ın altında olunca sonuc negatıf degerlendırmesı ıcın esım laborant cocuga sordu yukselme ıhtımalı var dedı herhalde bızı avuttu ordan nasıl eve geldık hatırlamıyorum sakın olmaya calısıyodum hep hemen hastaneyı aradım tabı benım dr yok baska bı dr baglandı sonucu soyledım pat dıye negatıf dedı yukselme olmaz dedı ben kaldım oyle aglamaya basladım adam bana soru soruyo ama ben cevap veremıyorum kı esıme uzattım tel asılamada ılkınde sans %10 mus da ıkıncısınde daha yuksek mıs sansımız falan fılan anlatmıs kapattı esım ben tabı aglamaktan helak oldum zavallı esım benı tesellı etmekten o uzulemedı bıle bırsure konusma yaptı bana neler neler anlattı ne sabır kaldı ne teslımıyet ne ımtıhan kaldı anlatmadık ıyıde ben bunların hepsını bılıyorum zaten ama su gonlume soz gecıremıyorum hangısıne yanıyım o kadar ılacı ıcıyorum ıgneler olyorum kı ben ıgneden cok fazla korkardım okadar heveslenıyosun umut edıyosun ona mı yanıyım okadar para harcıyosun ona mı yanıyım bılmıyorum .....ıste arkadaslar durum boyle bugun sabahta hasta oldum yıne basa donduk bakalım dr ne dıycek bundan sonrası ıcın burdan merak edıp ılgılenen butun arkadaslarıma cok tesekkur edıyorum sızlere mujde vermeyı cok ısterdım bılıyorumkı bır hamıle haberı hepımızı mutlu edıyor ama olmadı ıste nasıp neylerse mevla guzel eyler herkeze sevgıler.....

canımm biliyorum çokk üzgünsün üzülme ağlama dicem ama boşuna...aynı şeyleri bende yaşadım canımm..1 kere aşılama yaptırmıştımm..o yüzden doya doya ağlaa..insan ağlayınca rahatlıyoo...benim doktorumda ikincide şans daha yüksek olur demişti...ilk aşılamada vücut ne olduğunu pek çözemezmiş..ikincide ne yapacağını artık bilirmişş..şansında yükselirmişş...inşallah birbirimize güzel haberler veririz...2.de olmazsa 3.de olur...yeterki biz vazgeçmeyelimm...eninde sonunda bu bebişleri yapacazz inşaallahhh

ewt fıgencım 8 yasıda bır oglum var Allaha sukur kı 2 seneye yakın oldu 2. bebk ıstıyoruz dıs gebelık gecırdım de tuplerde sorun var

umarım en kısa zamanda oğluna bi kardeş gelir. benim de 2 yaşında bi oğlum var. henüz küçük. 2. yi istiyoruz ama tutturana kadar zaman geçer dedik.sanırım hamileyim. bu sabah test yaptım, 2. çizgi silik çıktı. korkuyorum.ikisine bakmak zor geliyo. ama kardeşsiz de olmaz ki.

pelıncım vazgecmedım tabıı de sende bılıyosun cok yıpranıyoruz hayal kırıklıgı cok kotu eskıden ben ne kadar neselı kımseye kızmayan hayatıda hıc kımseyle tartısmamıs bır ınsandım ama su son 2 sene degıstıgımı hıssedıyorum artık daha cabuk sınırlenebılıyorum daha agresıfım belkı de yaslanıyorumdur bılmem kı bazen esıme dıyorum nerden cıktı bu 2. cocuk yapma fıkrı ne kadar rahattık cunkı bız dusunmuyoduk tek cocuk ıdialımızdı oda senın fıkrındı dıyo tabıı bı kere bebk fıkrı aklımıza gırdı sonra da cok ıstedık bırbırımızden habersız gorumcemde bırakmıstı korunmayı o hemen hamıle kaldı bense dıs gebe oldum dunya basıma yıkılmıstı amelıyata falan gerek kalmadan atlattık cok sukur sımdı onun kızı 15 aylık oldu yuruyor gezıyor ben hala ugrasıyorum ısın kotusu kımse bılmıyo bıde onların hadı bebek yapın ısrarlarına katlanıyorum sankı oluyomus gıbı ıste boyle canım nasılda dolmusum gordunmu dokuluverdım ıyıkı varsınız ne ıyı ettım burayı bulmakla hepınızı sevıyorum

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
pelin003.................................6 Haziran
Ebru_dengiz...........................6 Haziran
figen_figen..............................9 Haziran
pelin003................................11 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
yağmur20...............................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz

:uhm:buyrunnnnnnnnn-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimŞeniz

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya
alkisalkisalkis:nazar:GÜZEL HAMıŞLERıMıZ:nazar:alkisalkisalkis

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

pelıncım vazgecmedım tabıı de sende bılıyosun cok yıpranıyoruz hayal kırıklıgı cok kotu eskıden ben ne kadar neselı kımseye kızmayan hayatıda hıc kımseyle tartısmamıs bır ınsandım ama su son 2 sene degıstıgımı hıssedıyorum artık daha cabuk sınırlenebılıyorum daha agresıfım belkı de yaslanıyorumdur bılmem kı bazen esıme dıyorum nerden cıktı bu 2. cocuk yapma fıkrı ne kadar rahattık cunkı bız dusunmuyoduk tek cocuk ıdialımızdı oda senın fıkrındı dıyo tabıı bı kere bebk fıkrı aklımıza gırdı sonra da cok ıstedık bırbırımızden habersız gorumcemde bırakmıstı korunmayı o hemen hamıle kaldı bense dıs gebe oldum dunya basıma yıkılmıstı amelıyata falan gerek kalmadan atlattık cok sukur sımdı onun kızı 15 aylık oldu yuruyor gezıyor ben hala ugrasıyorum ısın kotusu kımse bılmıyo bıde onların hadı bebek yapın ısrarlarına katlanıyorum sankı oluyomus gıbı ıste boyle canım nasılda dolmusum gordunmu dokuluverdım ıyıkı varsınız ne ıyı ettım burayı bulmakla hepınızı sevıyorum

canım aynı şeyleri yaşıyoruz inann..sen kimseye söylememekte iyi yapmışsınn..ben başta herkeze söylemiştim ikinciyi istiyorum korunmayı bıraktım diyee..inan o dönemde çok yıprandımm...şimdi istemiyoruz diyorummmafoldumben..normal yol yada çatlatma iğnesi olduğu zaman tutmayınca insan çok üzülüyoo..ama aşılamanın tutmadığını öğrendiğim o anı hiç unutmuyorumm..senin yinede 3.03 çıkmışş...benim 0.01 çıkmıştıı:1no2:yani hiçççççç..o kadar iğne kullandımm azıcık bilemi hcg çıkmazz..yıkılmıştımm..2 gün ağladımm:1shok:3. gün kes artık dedimm...eninde sonunda çocuğun olacakk..oğluşuma sarıldımm kendimi avuttumm..allaha şükür 1 tane yavrum varr...kendimi çokk şanslı gördümm...bak sende yakında böyle hissedeceksinn...

umarım en kısa zamanda oğluna bi kardeş gelir. benim de 2 yaşında bi oğlum var. henüz küçük. 2. yi istiyoruz ama tutturana kadar zaman geçer dedik.sanırım hamileyim. bu sabah test yaptım, 2. çizgi silik çıktı. korkuyorum.ikisine bakmak zor geliyo. ama kardeşsiz de olmaz ki.

canım hayırlı olsunn..inşaallah sağlıcakla kucağına alırsınn..bence bide kantesti yaptır..bebişin ne kadarlık öğrenirsinn..:nazar:

kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı takibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7
06.06.2009=35.7
07.06.2009=35.9
08.06.2009=36.1
09.06.2009=35.9

canım üzülme ne olur! aslında sana ne diyeceğimide bilmiyorum hani böyle zamanlarda teselli etmekte işe yaramıyor biz ne kadar üzülme desekte sen üzülüyorsun biliyorum,her ay yaşanan heves umut sonra hayal kırıklığı,hepimiz yaşıyoruz,insanı çok yıpratıyor,ama ben kendimi teselli ediyorum,şimdi olmuyorsa vardır bir hikmeti diyorum,belki böylesi daha hayırlı diyorum,ben eskiden asla 2. çocuk istemiyorum diyordum,şimdi o söylediklerimin cezasınımı çekiyorum diyorum bazen.birde suçluluk hissediyorum oğluma baktıkca,psikolojim bozulmaya başladı,,,Allahım bir an önce hayırlı nurtopu gibi evlatlar versin bize,!!!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mawii cim üzülme canım hayırlısı kızlar ben oksürük oldumm bogazım agrıyor kılıma carptı dondurmada yemıştım ayyy oluyorum dertler sırayla gelıyorr

[KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

cnm ben bu ay adet olamıycam galiba yumurta oluşmadı malesef :çok üzgünüm:
çarşamba tekrar kontrolüm var inşallah oluşursa bi tane yumoş o zaman adet tarihimi yazabilirim cnm :Saruboceq:

mavili canım üzülme napalım hakkımızda hayırlısını versin mevlam belli olmaz ben bu topicte çok okudum aşılamadan sonraki ay hamile kalan çok arkadaşımız var ümidini kaybetme birinci yavrularımızı veren Rabbim inşallah ikinci yavrularımızıda verir....

kızlar ben adet oldumm..artık haziranda sıcak sıcak çalışıp temmuzda müjdeyi veririm inşaallahh..raebzeh yeni tarihim 10 temmuzz..ayyyy misafirim gelecekk..bi yandan hazırlık yapıyorumm..yaww kızlar herşeyde bi hayır vardır diyorumm..ben bu ay oğluşumu sünnet ettircemm..eğer bu ay hamiş kalsaydımm acayip strese girerdimm..oğluşumla tam ilgilenemezdimm..düğün-mevlütünü sonradan yapcam ama sünnetten 4-5 gün sonra arkadaşlarını çağırıp evde eğlence yapcam oğluma..hamiş kalsaydımm o eğlenceyi yapmayabilirdimm..yani bu ay adet olduğuma memnunumm...amaaaaaa önümüzdeki ay adet olursamm hiç memnun olmamm-tatlicadiarzu-

cnm ben bu ay adet olamıycam galiba yumurta oluşmadı malesef :çok üzgünüm:
çarşamba tekrar kontrolüm var inşallah oluşursa bi tane yumoş o zaman adet tarihimi yazabilirim cnm :Saruboceq:

tamam canım benim..inşallah çarşamba günü güzel haberlerle dönersin..:Saruboceq:inşallah bu ay hamiş kalısın ve seni hamişler listesine terfi ettiririz..:Saruboceq:tarihini ne zaman verirsen eklerim canım..opuyorumnanaktanŞeniz

Back
X