kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
deniz7...................................26 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
pelin003.................................6 Haziran
Ebru_dengiz...........................6 Haziran
figen_figen..............................9 Haziran
pelin003................................11 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
yağmur20...............................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz

:uhm:buyrunnnnnnnnn-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimŞeniz

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya
alkisalkisalkis:nazar:GÜZEL HAMİŞLERİMİZ:nazar:alkisalkisalkis

kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

raebzeh canım; bikaç kez yazdım ama gözden kaçtı sanırım 27 haziran yazar mısın? klomen kullandım bu ay ve preseed aldım.:Saruboceq: çok sık giremiyorum yaz dönemi çokk yoğun ve yorgunum.. tşk.. sevgilera.s.

slm ben bugün kan testi yaptırdım.b-hcg 273 çıktı, adet günümdü bugün. bazı belirtilerim vardı. idrarda da pozitif çıkıyordu. oğlumun kardeşi geliyor hayırlısıyla.inşallah sağ salim doğar ikinci meleğim.

slm ben bugün kan testi yaptırdım.b-hcg 273 çıktı, adet günümdü bugün. bazı belirtilerim vardı. idrarda da pozitif çıkıyordu. oğlumun kardeşi geliyor hayırlısıyla.inşallah sağ salim doğar ikinci meleğim.

alkisalkisalkisTebrikler.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhalkisalkisalkis

ay canım cok sevındım ya keyfım yerıne geldı masallah bebegıne Allah nazarlardan korusun canım

canım aynı şeyleri yaşıyoruz inann..sen kimseye söylememekte iyi yapmışsınn..ben başta herkeze söylemiştim ikinciyi istiyorum korunmayı bıraktım diyee..inan o dönemde çok yıprandımm...şimdi istemiyoruz diyorummmafoldumben..normal yol yada çatlatma iğnesi olduğu zaman tutmayınca insan çok üzülüyoo..ama aşılamanın tutmadığını öğrendiğim o anı hiç unutmuyorumm..senin yinede 3.03 çıkmışş...benim 0.01 çıkmıştıı:1no2:yani hiçççççç..o kadar iğne kullandımm azıcık bilemi hcg çıkmazz..yıkılmıştımm..2 gün ağladımm:1shok:3. gün kes artık dedimm...eninde sonunda çocuğun olacakk..oğluşuma sarıldımm kendimi avuttumm..allaha şükür 1 tane yavrum varr...kendimi çokk şanslı gördümm...bak sende yakında böyle hissedeceksinn...

bugun dr konustum hemen gel 2. asılamaya baslıyalım dedı kadında sasırdı guzel cevap verıyodu vucudun dedı sonrada nasıp dedı ama bız 20 hazıranda tatıle cıkıyoruz esım ayarladı bıraz kafamız rahatlar dıye ozaman dr bu ay dınlen tatıl sonrası daha ıyı olur dedı bakalım artık sen nezamandır ıstıyosun 2. bebekı neden bıdaha asılama dusunmedın merak ettım canım ya bıde sızın sorun neydıkı

canım üzülme ne olur! aslında sana ne diyeceğimide bilmiyorum hani böyle zamanlarda teselli etmekte işe yaramıyor biz ne kadar üzülme desekte sen üzülüyorsun biliyorum,her ay yaşanan heves umut sonra hayal kırıklığı,hepimiz yaşıyoruz,insanı çok yıpratıyor,ama ben kendimi teselli ediyorum,şimdi olmuyorsa vardır bir hikmeti diyorum,belki böylesi daha hayırlı diyorum,ben eskiden asla 2. çocuk istemiyorum diyordum,şimdi o söylediklerimin cezasınımı çekiyorum diyorum bazen.birde suçluluk hissediyorum oğluma baktıkca,psikolojim bozulmaya başladı,,,Allahım bir an önce hayırlı nurtopu gibi evlatlar versin bize,!!!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bılıyomusun selkıe aynı seylerı bende yaptım evlendıgım ay hamıle kalınca ogluma aman aman dedım bıdaha bebek asla 1 tane yeter dıyoduk hep esımle kardes yap dıyene de sımdı hangı kardesın kardese faydası var dıyodum salak kafam sımdı ugras dur ne dıyım rabbım affetsın bızı bende zaman sucluluk hıssedmıyo dılım

mawii cim üzülme canım hayırlısı kızlar ben oksürük oldumm bogazım agrıyor kılıma carptı dondurmada yemıştım ayyy oluyorum dertler sırayla gelıyorr

sagol canım sanada gecmıs olsun ıyı bak kendıne ılac da ıcemessın barı bıtkı cayları falan ıc bal ye bol bol Allah sıfa versın

mavili canım üzülme napalım hakkımızda hayırlısını versin mevlam belli olmaz ben bu topicte çok okudum aşılamadan sonraki ay hamile kalan çok arkadaşımız var ümidini kaybetme birinci yavrularımızı veren Rabbim inşallah ikinci yavrularımızıda verir....

ah zelıscım ınsallah dedıgın gıbı olur da kendılıgınden gelır bebegım ah ah bı gelse yerım ben onu ama once bı kere vurucam poposuna bı şaplak boyle ugrastırdıgı ıcın bızı bu ay dınlenmeye alıcaz kendımızı bakalım Allah neyler bıze

figencim canım tebrik ederimvereliniortakrabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallaha.s.

ohhhh be bebiş haberi almak iyi geliyo .:teytey::teytey:..inşaallah sağlıcak la doğurursun canımmm:nazar::nazar:

merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar bu aralar hiç giremiyorum başımızda hasta varya bunaldık çok korkuyorum bende bunalıma gircem diye içimde öyle bi sıkıntı varki deligibi sgıara içmek geliyo hayata agzıma almadım şimdiye kadar ama çok korkuyorum ya başlarsam diye ahepimiz dua ediyoz tez zamanda hayırlısını versin rabbim yanına alsın diye kızlar gerçekten çok zor günler içindeyiz kaynanamla benim başımda adam hem ameliyatlı oldugu için bi sıkıntı şisofreni o ayrı bi sıkıntı çok bunaldım ailemide 1 senedir görmedim bu gidişle ne tatile gidebiliriz nede anneme aglamaktan yoruldum ey büyük rabbim hayırlısını ver neolur artık çosugu karısı bin pişman ameliyat yaptırdık diye bide kalp yetmezligi çıktı kalp kapagıda inceymiş kan sızdırıyomuş anlıcanız ameliyat ettirerek sorunumuz çözülmedi

bugun dr konustum hemen gel 2. asılamaya baslıyalım dedı kadında sasırdı guzel cevap verıyodu vucudun dedı sonrada nasıp dedı ama bız 20 hazıranda tatıle cıkıyoruz esım ayarladı bıraz kafamız rahatlar dıye ozaman dr bu ay dınlen tatıl sonrası daha ıyı olur dedı bakalım artık sen nezamandır ıstıyosun 2. bebekı neden bıdaha asılama dusunmedın merak ettım canım ya bıde sızın sorun neydıkı

yaaa ben 4 senedir istiyomm..aslında bunu söylemek pek istemiyorumm..4 seneyi duyunca yeni başlayanlar umutsuzluğa düşmesin istiyorumm..:gitme:sebebsiz infertilite canımm benimkii...ayol sebebim bilem belli değilllaelaelaelaelaeçokkkkk hap-çatlatma iğnesi kullandımm olmadıı..aralıkta aşılama yaptırdımm..olmadı..yaww benim kocanın programını uyduramıyoruz bi türlü..adamın pat diye şehir dışı yurt dışı olayı çıkıyo...2 ay sinirlendimm..bana 15 gün ayıramıyo diyee..bu yaz inşaallah bütün işlerini halletcek..eylülden sonra bana ait yanii:jeyyar:inşaallah ekimdede ben yaptırcam aşılamayı..bencede 1 ay dinlen hem kafanda rahat olur..şakkıdı..yumurtalıklarında dinlenir...

tamam canım benim..inşallah çarşamba günü güzel haberlerle dönersin..:Saruboceq:inşallah bu ay hamiş kalısın ve seni hamişler listesine terfi ettiririz..:Saruboceq:tarihini ne zaman verirsen eklerim canım..opuyorumnanaktanŞeniz
saol cnm teşekkür ederim :))
inşallah yarın yumoş görürüz bi tanecik olsun bari olsunda :kedi:

tebrik ederim cnm allah inşallah sağ sağlim kucağına almak nasip etsin alkisalkisalkis

cnm ben bu ay adet olamıycam galiba yumurta oluşmadı malesef :çok üzgünüm:
çarşamba tekrar kontrolüm var inşallah oluşursa bi tane yumoş o zaman adet tarihimi yazabilirim cnm :Saruboceq:

vildancım canım dur bakalım hemen ümitsizliğe düşmek yok inşallah yumooşların büyürde güzel haberler alırız senden...:1hug:

merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar bu aralar hiç giremiyorum başımızda hasta varya bunaldık çok korkuyorum bende bunalıma gircem diye içimde öyle bi sıkıntı varki deligibi sgıara içmek geliyo hayata agzıma almadım şimdiye kadar ama çok korkuyorum ya başlarsam diye ahepimiz dua ediyoz tez zamanda hayırlısını versin rabbim yanına alsın diye kızlar gerçekten çok zor günler içindeyiz kaynanamla benim başımda adam hem ameliyatlı oldugu için bi sıkıntı şisofreni o ayrı bi sıkıntı çok bunaldım ailemide 1 senedir görmedim bu gidişle ne tatile gidebiliriz nede anneme aglamaktan yoruldum ey büyük rabbim hayırlısını ver neolur artık çosugu karısı bin pişman ameliyat yaptırdık diye bide kalp yetmezligi çıktı kalp kapagıda inceymiş kan sızdırıyomuş anlıcanız ameliyat ettirerek sorunumuz çözülmedi

canım yaaa çok geçmiş olsunn..yaa işin gerçekten zor..benim babamda kayınpederde bu sene kalp ameliyatı oldu..ama bizimkiler bize hasta muamelesi yapmayın iyileştik işte diyolardı..biz acayip üslerine düşüyoduk onlar sinirleniyodu:gitme:senin durumunun tam tersi yanii..sen yinede ne yap ne et ailenin yanına kısa süreliğine git ama bence ..ayol yoksa tüm dengen bozulacakkklaelaelaelaelae

vildancım canım dur bakalım hemen ümitsizliğe düşmek yok inşallah yumooşların büyürde güzel haberler alırız senden...:1hug:

inşallah cnm
ama bu ay gerçekten çok stresli geçti..kafaya taktım herşeyi
şimdi daha çok inandım stresin tahribatlarına
her ay düzenli oluşan ama döllenemeyen yumurtam bu ay oluşmadı

slmmm kıslarr aranıza benide alırmısınızzz
bende ikinciyi düşünüyorum artıkkkk
ilk dogumumdan sonra bi daha çocuk falan yapmam diyordum
amaaaaa şimdi bitane bebişim olsun istiyorummm

Back
X