kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar bu aralar hiç giremiyorum başımızda hasta varya bunaldık çok korkuyorum bende bunalıma gircem diye içimde öyle bi sıkıntı varki deligibi sgıara içmek geliyo hayata agzıma almadım şimdiye kadar ama çok korkuyorum ya başlarsam diye ahepimiz dua ediyoz tez zamanda hayırlısını versin rabbim yanına alsın diye kızlar gerçekten çok zor günler içindeyiz kaynanamla benim başımda adam hem ameliyatlı oldugu için bi sıkıntı şisofreni o ayrı bi sıkıntı çok bunaldım ailemide 1 senedir görmedim bu gidişle ne tatile gidebiliriz nede anneme aglamaktan yoruldum ey büyük rabbim hayırlısını ver neolur artık çosugu karısı bin pişman ameliyat yaptırdık diye bide kalp yetmezligi çıktı kalp kapagıda inceymiş kan sızdırıyomuş anlıcanız ameliyat ettirerek sorunumuz çözülmedi

secemce canım şuan çok büyük imtihandasın Rabbim bu yolda yardımcın olsun hasta bakması çok zor bilirim rabbim kayınpederinin hakkında hayırlısını verir inşallah çok geçmiş olsun...

slmmm kıslarr aranıza benide alırmısınızzz
bende ikinciyi düşünüyorum artıkkkk
ilk dogumumdan sonra bi daha çocuk falan yapmam diyordum
amaaaaa şimdi bitane bebişim olsun istiyorummm

canım aramıza hoşgeldin...umarım fazla beklemeden hamileler listesine terfi edersin...a.s.

hoş geldinnnna.s.inşallah hemen bebişin olurr canımm...ilk bebişin kaç yaşında...korunmayı yenimi bıraktın:uhm:

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
pelin003.................................6 Haziran
Ebru_dengiz...........................6 Haziran
pelin003................................11 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
yağmur20...............................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
deniz_7...................................27 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz

-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimŞeniz

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

:nazar:GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

figen_figen:nazar::nazar:alkisalkisalkis
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

hoş geldinnnna.s.inşallah hemen bebişin olurr canımm...ilk bebişin kaç yaşında...korunmayı yenimi bıraktın:uhm:

sagol cnm
ilk bebişimm cuma günü 3 yaşını doldurcak:hooray:
korunmayıda yeni bıraktıkkkk:kedi:
bakalımm hayırlısı ile inş hamişş kalırımmm

kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı takibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7
06.06.2009=35.7
07.06.2009=35.9
08.06.2009=36.1
09.06.2009=35.9
10.06.2009=35.5

hoşgeldin canım,inşallah fazla bekletmeden 2.bebişine kavuşursun!
bende aynı düşüncedeydim ama şimdi bende istiyorum...vereliniortak

Son düzenleme:
merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar bu aralar hiç giremiyorum başımızda hasta varya bunaldık çok korkuyorum bende bunalıma gircem diye içimde öyle bi sıkıntı varki deligibi sgıara içmek geliyo hayata agzıma almadım şimdiye kadar ama çok korkuyorum ya başlarsam diye ahepimiz dua ediyoz tez zamanda hayırlısını versin rabbim yanına alsın diye kızlar gerçekten çok zor günler içindeyiz kaynanamla benim başımda adam hem ameliyatlı oldugu için bi sıkıntı şisofreni o ayrı bi sıkıntı çok bunaldım ailemide 1 senedir görmedim bu gidişle ne tatile gidebiliriz nede anneme aglamaktan yoruldum ey büyük rabbim hayırlısını ver neolur artık çosugu karısı bin pişman ameliyat yaptırdık diye bide kalp yetmezligi çıktı kalp kapagıda inceymiş kan sızdırıyomuş anlıcanız ameliyat ettirerek sorunumuz çözülmedi

canım zor zamanlar atlatıyorsunuz şu anda,eşinle konuş bir haftalığınada olsa seni biraz ailenin yanına göndersin,çok olmuş gitmemişsin!hasta bakmak çok zordur.yokmu başka kimse kayınvalidene yardımcı olabilecek sen yokken?

Son düzenleme:
bılıyomusun selkıe aynı seylerı bende yaptım evlendıgım ay hamıle kalınca ogluma aman aman dedım bıdaha bebek asla 1 tane yeter dıyoduk hep esımle kardes yap dıyene de sımdı hangı kardesın kardese faydası var dıyodum salak kafam sımdı ugras dur ne dıyım rabbım affetsın bızı bende zaman sucluluk hıssedmıyo dılım

canım bende evlendiğim ay hamile kaldım,sözde korunuyordum.birde benim oğlan çok hareketli bir çocuktu,2 dakika yerinde durmazdı ve ben çok yalnızdım bunalmıstım acıkcası,şimdi sakinleşti ama çok şükür!aynısını bende söylüyordum eskiden,ben bakamam,uğraşmak istemiyorum,bir tane yetiyor bana diyordum..rabbim affetsin bizi.

Son düzenleme:

canım aramıza hoşgeldin.Şeniza.s..inşallah topiğimiz sana uğurlu gelir,gelecek ay seni hamişler listesine yazarım.:Saruboceq:.tarihini ver seni listeye ekleyeyim..opuyorumnanaktan

günaydıııınnn kızlaaaarr...bu ara düğün vardı amcamızın oğlunun..pek giremedim nete..yaaww herkese niye bitane daha doğurmuyon diye soruyo:umursamaz:bende daha düşünmüyoz diyomzemuszemushalbuki gelde bana sor,olmuyo desem laf çıkacakmafoldumbenneyse hayırlısı..işte milletin ağzı torba değilki büzesin:sm_confused:öptüm canlarııımm..herkese hayırlı günleropuyorumnanaktana.s.

canım bende evlendiğim ay hamile kaldım,sözde korunuyordum.birde benim oğlan çok hareketli bir çocuktu,2 dakika yerinde durmazdı ve ben çok yalnızdım bunalmıstım acıkcası,şimdi sakinleşti ama çok şükür!aynısını bende söylüyordum eskiden,ben bakamam,uğraşmak istemiyorum,bir tane yetiyor bana diyordum..rabbim affetsin bizi.

amın dıyorum canım Allahım bızı affetsın cahıllıgımıze versın daha ne dıyım kı hazınesı coktur bıze hayırlı evlatlar nasıp etsın

yaaa ben 4 senedir istiyomm..aslında bunu söylemek pek istemiyorumm..4 seneyi duyunca yeni başlayanlar umutsuzluğa düşmesin istiyorumm..:gitme:sebebsiz infertilite canımm benimkii...ayol sebebim bilem belli değilllaelaelaelaelaeçokkkkk hap-çatlatma iğnesi kullandımm olmadıı..aralıkta aşılama yaptırdımm..olmadı..yaww benim kocanın programını uyduramıyoruz bi türlü..adamın pat diye şehir dışı yurt dışı olayı çıkıyo...2 ay sinirlendimm..bana 15 gün ayıramıyo diyee..bu yaz inşaallah bütün işlerini halletcek..eylülden sonra bana ait yanii:jeyyar:inşaallah ekimdede ben yaptırcam aşılamayı..bencede 1 ay dinlen hem kafanda rahat olur..şakkıdı..yumurtalıklarında dinlenir...

hımm senıde baya olmus ınsallah eylule kadar kendılıgınden olur hıc bıseye gerek kalmaz

canım allah sana bol bol sabır versın kendını yıpratma onun bır hasta oldugunu ve yaptıgı hıc bıseyın normal olmadıgını unutma kendı saglıgından olursun sonra buda hıc kımse ıcın degmez ınsallah ıyı anlatabılmısımdır yanı herseyı dısdan yasa ıcıne sındırme ısletme sonra ızlerı sılemessın be canım sabır versın rabbım bol bol

ebru baım oh neguzel dugunde stres atmışsındır:teytey:sagın solun lafınıda boşver daha kızım küçük de ya bu ınsanlar evlenırsın hanı cocuk tembel cıktın derler olur bıtane ıkıncıyı yap artık ıkısıde kız olursa bıde oglan dogur veya tam tersı bıde kızın olsun olduuu sızın keyfınıze gore yapcaz laf dıye konuşurlar:olmaz:

secemce canım allah sabır versın sıkma canını desekte boş stres altında yasamak zor ama elden bırsey gelmez sabır :Saruboceq:

Back
X