kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

bacıııımmm hoşgeldiiinnŞenizbuyrunnnnnnnnn..nasılsın?bebeiş çalışmaları nasıl gidiyo ceroşuuuumm..opuyorumnanaktan.evet zeynom listeyei bana devretti..inşallah hepinizi uğurlu ellerimle teker teker hamişler listesine eklerim..amiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn...:Saruboceq::Saruboceq:demek şansımız arttı..ama ben kızım tadaviyle olduğu için bunun kendiliğinden olacağına hiç umudum yok..herhalde ben de aşılama yaptırıcam böyle giderse..yoksa pek umudum yok:çok üzgünüm:neyse öptüm canlarııımmmm..ŞenizŞenizŞeniz

ebruşum canımmm hoşbuldukk..bizim işler yaz gelince artıyor canım, hasret kaldım valla kk ya ve sizlere...eve net almayan ne olsun valla da:) iyiyim bitanem çok şükür...bebiş bu ay da ekti canım beni, erkenden geldi benim kırmızılar..vardır Rabbimin bir bildiği diyorum artık ne diyim dimi...beni 8 temmuz olarak yazabilirsin canım listeye..beklemeye devam..uğurlu ellerinle yazarsın inşallah hepimizi de hamile listesine..
umudum yok deme lütfen yaa, ne umutsuzların oluyor bebeği..hem 1. veren Rabbim 2. yi de verir canım rahat ol..
çok öptüm seniii

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
pelin003.................................6 Haziran
Ebru_dengiz...........................6 Haziran
pelin003................................11 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
secemce................................14 Haziran
yağmur20...............................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
deniz_7...................................27 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz
cerot.........................................8 Temmuz

:uhm:buyrunnnnnnnnn-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyim
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

:nazar:a.s.GÜZEL HAMİŞLERİMİZ:nazar:alkisalkisalkis
figen_figen:nazar::nazar:alkisalkisalkis
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

slmmm kıslarr aranıza benide alırmısınızzz
bende ikinciyi düşünüyorum artıkkkk
ilk dogumumdan sonra bi daha çocuk falan yapmam diyordum
amaaaaa şimdi bitane bebişim olsun istiyorummm

hoşgeldin. bol şans diliyorum. ben de ilk doğumum da çok çekmiştim. ikinciyi zor yaparım diyordum. senin ufaklık kaç yaşında? umarım kardeş istiyordur :)

slm ben bugün kan testi yaptırdım.b-hcg 273 çıktı, adet günümdü bugün. bazı belirtilerim vardı. idrarda da pozitif çıkıyordu. oğlumun kardeşi geliyor hayırlısıyla.inşallah sağ salim doğar ikinci meleğim.

tebrik ederim insallah kucagina almayida nasip eder yüce rabbim
darisi bize ne diyelim

saolun arkadaşlarım hepinizden allah rası olsun dualarınız bile yeter görümcem var ama 2 tanede kızı var 15 gün hstnede yatarken katınbabam hergün bizdelerdi artık onlara yemek yapmaktan bunaldım kadının moreli bozukmuş yemek yapamıyomuş şimdi yanımıza bile gelmiyo attılar kaynanayla bana aman neyse o gelmesin kafam artık gürültüyü götürmüyo zatennmigrenimde var napalım allahtan sabır dileniyorum yalvarıyorum ona bakalım temmuz 14 de otelde yerimiz var eger iyiye giderse oraya gideriz ama kötülerse zor bu gün kaynanam çoruma tatilden sonramı gidecen diyo agzımı arıyo babamın duruma baglı nedeyim dedim bişe demedi ya ona da acıyom ban hasta olunca o bana acımaz ama onu işi daha zor ben olmasam iyice bunalır sen olmasan aç kalırız diyo dua edip duruyo dediginiz gibi sınavdayız 4 yıldır çocuk istiyom oda ayrı bi sınav benim için bide bu gene şükretmek lazım bugünümüzü aratmasın diye

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
Ebru_dengiz...........................6 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
yağmur20...............................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
deniz_7...................................27 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz
pelin003....................................10 Temmuz

-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimŞeniz

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

:nazar:GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

figen_figen:nazar::nazar:alkisalkisalkis
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

eski tarihlerimi sildimm...yeni tarihi ekledimmmkaydirigubbakcemile3

saolun arkadaşlarım hepinizden allah rası olsun dualarınız bile yeter görümcem var ama 2 tanede kızı var 15 gün hstnede yatarken katınbabam hergün bizdelerdi artık onlara yemek yapmaktan bunaldım kadının moreli bozukmuş yemek yapamıyomuş şimdi yanımıza bile gelmiyo attılar kaynanayla bana aman neyse o gelmesin kafam artık gürültüyü götürmüyo zatennmigrenimde var napalım allahtan sabır dileniyorum yalvarıyorum ona bakalım temmuz 14 de otelde yerimiz var eger iyiye giderse oraya gideriz ama kötülerse zor bu gün kaynanam çoruma tatilden sonramı gidecen diyo agzımı arıyo babamın duruma baglı nedeyim dedim bişe demedi ya ona da acıyom ban hasta olunca o bana acımaz ama onu işi daha zor ben olmasam iyice bunalır sen olmasan aç kalırız diyo dua edip duruyo dediginiz gibi sınavdayız 4 yıldır çocuk istiyom oda ayrı bi sınav benim için bide bu gene şükretmek lazım bugünümüzü aratmasın diye

bacıımm sen çorumlu musun?kıızz hemşerimiyiz yoksadelikafaduldendur gelip seni alıyım götüreyim hemşokaydirigubbakcemile4geliyom süpürgemlekaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4:roflol::roflol:canım benim yaa kusura bakmaŞeniz biraz neşelen diye yazdım.a.s.gerçekten zor bi sabır sınavından geçiyorsunuz..Rabbim yardımcınız olsun..amiiinn..sen takma kafana,ama şunu unutmaki yaptığın bu fedakarlığın mükafatını sana en yakın zamanda verir Rabbim..:Saruboceq:..belkide bi bakarsın onların sana ettiği dualar,senin hamile kalmana vesile olur:Saruboceq::Saruboceq:Rabbim yar ve yardımcınız olsun..öptüm secemcim..opuyorumnanaktan

ay hemşom saolasın ailem çorumda oturuyo aslında mersifonluyuz eşim buralıda yakın ama işte yollamıyolar özelliklede kaynana masraf oluyo diye nedeyim canım aglancak halim çokda dayanıyorum

kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı takibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7
06.06.2009=35.7
07.06.2009=35.9
08.06.2009=36.1
09.06.2009=35.9
10.06.2009=35.5 (yumurtlama oldu,sol tarafımda çok ağrı var)
11.06.2009=35.9(sol tarafımdaki ağrı devam ediyor)

Son düzenleme:

canim, Allah sabir versin. gercekten cok zor bir sinavdan geciyorsun ama eminim sabrinin mukafati hemen gelicek.:1hug:

kizlar merhaba bugün piknige gidiyoruz degisiklikleri yazin aksam gelince okuycam müjdeli haberler bekliyiyorumsüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzhihoyyyt

kızlar ıkılı tarama sonuçlarım guzel cıktı sorun yok bırde su oksuruk gecse oksururken mıgdem bulanıyor cıkartıyorum bogazım tarhış oldu bas agrısıda var ayy yaslanmışım ben ılkınde cok guzel gecırdım hamılelıgımı sımdı azcık zorlanıyorum sukur rabbıme aman razıyım herseye

kızlar ıkılı tarama sonuçlarım guzel cıktı sorun yok bırde su oksuruk gecse oksururken mıgdem bulanıyor cıkartıyorum bogazım tarhış oldu bas agrısıda var ayy yaslanmışım ben ılkınde cok guzel gecırdım hamılelıgımı sımdı azcık zorlanıyorum sukur rabbıme aman razıyım herseye

canım çok sevindimmmhihoyyythihoyyythihoyyyt..bebişin iyiymiş diğer rahatsızlıkların geçer yakında nasıl olsaa..

iyi akşamlar kızlar ya benim kızım 7 yaşına girdi süt dişleri dökülmeden önden iki tane diş çıkıyo yeni ama öbür dişleri daha duruyo doktora götürecem cumartesi günü ama ozamana kadar bilgisi olan bilgi verirse sevinirim yada böyle birşeyi yaşayan varsa ..

Back
X