kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

iyi akşamlar kızlar ya benim kızım 7 yaşına girdi süt dişleri dökülmeden önden iki tane diş çıkıyo yeni ama öbür dişleri daha duruyo doktora götürecem cumartesi günü ama ozamana kadar bilgisi olan bilgi verirse sevinirim yada böyle birşeyi yaşayan varsa ..

canım hiç erteleme götür dr ye..zaten fıs fıs sıkıp hemen alıyolar iğne falan yok yanii..dişin ilk gelişi çok önemli..yamuk falan olmasın sonraa..alttaki diş zaman geçmeden alınırsa yeni diş yerine oturuyo..

kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı takibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7
06.06.2009=35.7
07.06.2009=35.9
08.06.2009=36.1
09.06.2009=35.9
10.06.2009=35.5 (yumurtlama oldu,sol tarafımda çok ağrı var)
11.06.2009=35.9(sol tarafımdaki ağrı devam ediyor)
12.06.2009=35.9

kızlar ıkılı tarama sonuçlarım guzel cıktı sorun yok bırde su oksuruk gecse oksururken mıgdem bulanıyor cıkartıyorum bogazım tarhış oldu bas agrısıda var ayy yaslanmışım ben ılkınde cok guzel gecırdım hamılelıgımı sımdı azcık zorlanıyorum sukur rabbıme aman razıyım herseye

canım çok sevindim sonuçlarının güzel çıkmasına,sende bol bol yat dinlen iyileşene kadar!

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?bu salı Allah kısmet ederse küçük kuzumu kollarıma alacağım haber vermek istedim listeye eklersiniz.darısı hamile kalmak isteyen bütün herkese olsun inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..hoşçakalın

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?bu salı Allah kısmet ederse küçük kuzumu kollarıma alacağım haber vermek istedim listeye eklersiniz.darısı hamile kalmak isteyen bütün herkese olsun inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..hoşçakalın

canım inşallah sorunsuz bir şekilde doğumun yapar ve kurtulursun..şimdiden Allah analı babalı büyütsün diyelim..darısı bizlereee:))

çikolata86..............................19 Mayıs
damla1..................................24 Mayıs
bilgesu5................................25 Mayıs
canansen...............................29 Mayıs
Ebru_dengiz...........................6 Haziran
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
secemce................................14 Haziran
yağmur20...............................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
umutlu22................................17 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
deniz_7...................................27 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz
cerot.........................................8 Temmuz
pelin003....................................10 Temmuz

-opuyorumnanaktanbuyrunnnnnnnnnkızlar tarihlerinizi verin ekleyeyima.s.

ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

[COLOR="Blue":nazar:alkisalkisalkis]GÜZEL HAMıŞLERıMıZ:nazar:alkisalkisalkis[/COLOR]

[COLOR="Red"]figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003......amanda maşallah prensimize.az kaldı aramıza katılmasına..Rabbim güzel annemize hayırlı doğumlar nasip etsin.bebeğimize de hayırlı ömürler versin..
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM
[/COLOR]

Son düzenleme:

canım,listeye Zeynep ablam eklemiş zaten.a.s.ben karşısına güzel dileklerimi ilettim.opuyorumnanaktan.sanırım bebeğin erkek demi..CADIARZU..Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin,yavrunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiiinnn..:Saruboceq:opuyorumnanaktan

herkese hayırlı cumalar kızlaaaarr..Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin..amiiiiiiinnn:Saruboceq:bu ara pek giremiyorum nete..kışlık hazırlık,temizlik falan derken,bide kızımı wc eğitimi derken vaktim kalmıyo:bbo:öptüm canlarıııımm..Şenizopuyorumnanaktan

slm kızlar hayırlı cumalarınız olsun,
çarşamba günü dr gidecem demiştimya ,gittim hiç yumoş yok oluşmamış bu ay

ee tabi o kadar strese oluşmaması normal
neyse dr bana progestan yazdı adet olabilmem için ,30 kapsül ilaç

1 tane sabah 2 tane gece yatarken alıyorum...çok uyku veriyo
gündüz bile içince hemen olduğum yerde sızıyorum kaydirigubbakcemile3
neyse ilaç 10 günde bitecek
bittikten sonra 7 gün içinde adet olmam lazımmış
olmazsan gebelik testi yaptır gel dedi

bu ilaçla hamile kalma ihtimalimde varmış

adet olursam bidahaki tedavide klomenin dozunu 2 ye çıkaracaz 1 klomenle yumurtam oluşmadı
hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq:

beklenen adet tarihim 26 haziran cnm :delphin:

adet olursam bidahaki tedavide klomenin dozunu 2 ye çıkaracaz 1 klomenle yumurtam oluşmadı

anaaaa adet olmayı beklerken bide hamiş kalıyomuşsunn süper olurr..ya bu doktorlar insanın kafasını karıştırıyo..hem yumurtan yok diyo hemde adet olmazsan test yaptır gel diyoo..demekki hala hamiş kalabilirsinn..ya hangi topikti hatırlamıyom ama progestan kullanırken hamiş kalan birini okumuştum sanırımm:uhm:herşeyin hayırlısı olsunn..sen bol bol çalışmaya devam etkaydirigubbakcemile

canım tebrik ederim,umarım sağlıklı bir şekilde kolay bir doğumla kuçağına alırsın bebeğini!a.s.

canım 2 ay önce bende kullandım bu ilaçı,2. gün hemen adetim sökülmeye başladı,bana dr sadece 5 gün kullan dedi bende öyle yapmıştım,inşallah sanada iyi gelir...aynen benide çok uyutuyodu!

iyi akşamlar kızlar ya benim kızım 7 yaşına girdi süt dişleri dökülmeden önden iki tane diş çıkıyo yeni ama öbür dişleri daha duruyo doktora götürecem cumartesi günü ama ozamana kadar bilgisi olan bilgi verirse sevinirim yada böyle birşeyi yaşayan varsa ..

canım benim yiğenime olmuştu aynı durum eski dişlerini dr çekmişti,,,,sonra düzeldi,şimdi gayet güzel dişleri var

anaaaa adet olmayı beklerken bide hamiş kalıyomuşsunn süper olurr..ya bu doktorlar insanın kafasını karıştırıyo..hem yumurtan yok diyo hemde adet olmazsan test yaptır gel diyoo..demekki hala hamiş kalabilirsinn..ya hangi topikti hatırlamıyom ama progestan kullanırken hamiş kalan birini okumuştum sanırımm:uhm:herşeyin hayırlısı olsunn..sen bol bol çalışmaya devam etkaydirigubbakcemile
hee tam süper olurdu canım yaa
ne büyük bi dertten kurtulurdum adet olmayı beklerken hamile kalsam kaydirigubbakcemile3
canım 2 ay önce bende kullandım bu ilaçı,2. gün hemen adetim sökülmeye başladı,bana dr sadece 5 gün kullan dedi bende öyle yapmıştım,inşallah sanada iyi gelir...aynen benide çok uyutuyodu!

inşallah işe yarar cnm bünyem ilaçlara hemen tepki verir
bunu ilk defa kullanıyorum görecez bakalım buna nasıl cevap verecem

uyku meselesini hiç sorma zaten çok uyuyan biriydim şimdi hiç ayık gezmiyorum sırnaşık şey

hee tam süper olurdu canım yaa
ne büyük bi dertten kurtulurdum adet olmayı beklerken hamile kalsam kaydirigubbakcemile3

inşallah işe yarar cnm bünyem ilaçlara hemen tepki verir
bunu ilk defa kullanıyorum görecez bakalım buna nasıl cevap verecem

uyku meselesini hiç sorma zaten çok uyuyan biriydim şimdi hiç ayık gezmiyorum sırnaşık şey

canım bende 5 gün uykulu dolaştım,akşam ustü öyle bir uyku basıyorduki saat 5 civarları anlatamam,gözlerimi açık tutamıyordum,kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7
06.06.2009=35.7
07.06.2009=35.9
08.06.2009=36.1
09.06.2009=35.9
12.06.2009=35.9

selkie ayol yumurtlama olacağı zaman ateşin yükselmesi gerekmiyomuu:uhm:sen herhalde sıcak sıcak değilde soğuk soğuk yumurtluyonn...bugünler önemli günlerinn bol bol çalışşş..a.s.

selkie ayol yumurtlama olacağı zaman ateşin yükselmesi gerekmiyomuu:uhm:sen herhalde sıcak sıcak değilde soğuk soğuk yumurtluyonn...bugünler önemli günlerinn bol bol çalışşş..a.s.

bitanem yumurtlama olduğu gün ısı ani düşermiş sonra yine ani yükselirmiş,bende ona bakarak yumurtladığımı düşündüm...ama dediğin gibi vuçüdüm soğuk,soğuk kanlıyım demekki çok!:roflol:

bu arada yumurtlama olduğu gün bende çok kasık ağrısı oluyor ordan anlıyorum zaten ne zaman yumurtladığımı ama emin olmak istedim ama bu günleri değerlendiremedim çünkü benimki (uyuz) alkol almaya başladı yine bende yaklaştırmadım kendime,,,:oklava:tuttuysa yumurtlamanın bir gün önçesinden tutmuştur..bekliçez bakalım bu ay!

Son düzenleme:

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7
06.06.2009=35.7
07.06.2009=35.9
08.06.2009=36.1
09.06.2009=35.9
12.06.2009=35.9
13.06.2009=36.1(ateşim yükseldi bugün biraz)

Back
X