kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

yawwww yaşlanmış falan değilsin yaaa!Allah Allah!
sen boşver 4. yü falan biz 2. leri bi yapalım yeter 2 tane,kız ben bakamam 4 çocuğa,insanda can kalmaz arkalarında koşturmaktan ayol!kafamçokkarıştı

yaww eskiden bende 2 istiyodumm...ayol bu kadar uğraşıyomm inşallah şu doğurganlığım geri gelsinn doğurup doğurup kenarda biriktircemm..opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3..bakarızz yaaa..

aferinnnCADIARZUseni çok taktir ettimmCADIARZUbi kız bi oğlan ohhhhh daha ne isterki insann:lepi:yerimsenibentam denk getirdinn..hayırlı uğurlu olsunn...hihoyyythihoyyyt..herşey bi yana herşeyin yolunda olması senin ve bebişinin sağlığının yerinde olması çok güzell..madem kızın olacak isim önerisi yapayımm..pelinn koyyyyyyyy:kedi:opuyorumnanaktanzemuszemus

Rabbim denk getirdi nasip etti tatlim. darisi basina insallah.

isim onerisine gelince bir dusuneyim bakim niye pelini tavsiye ettin.sırnaşık şeysırnaşık şey

wannacıııımm canım benim gözün aydın..tekrar tebrik ederim..a.s.:nazar:maşallah prensesine..:nazar:en çokta babası sevinmeli.çünkü kız çocukları genellikle babaya daha düşkün oluyolar..bizim cimcime çok düşkün babasına..yaw adamı wc ye göndermiyo,benden kıskanıyo adamı yanıma yanaştırmıyo:mymeka::roflol::roflol::roflol:

canım beniiimm Rabbim kızını güzel prensesini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..ona hayırlı ömürler,hakkında güzel hayırlı yazılar yazsın Rabbim...amiiiiiiiiiiinnnnnn...:Saruboceq:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlaaarr bu arada tatil girdi malum,listeyi pek güncelleyemiyorum..eşim evde kızım bugünlerde uğraştırıyo..listeye eklemeyi kendinizde yapabilirsiniz..bu ara çok yoğunum pek giremiyorum..2 gündür sol kasığıma ağrı giriyo bişey batıyo..sanırım dr a gidecem:çok üzgünüm:çünkü ağrım çoğalıyo yavaş yavaş..acaba kist batma ve ağrı yapıyo mu:uhm:öptüm canlarıııımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim ne guzel seyler yazmissin. Allah razi olsun. Rabbim en kisa zamanda sanada tekrar nasip etsin insallah.opuyorumnanaktan

benim adamin arasi cocuklarla pek iyi degildir. karsidan sever ancak. oglum gibi kizimda benim etegime yapisir kesin. Rabbim saglicakla nasip etsin ben raziyim.

merhaba kızlar hepinizi çooooooook özledim canlarım uzun zaman dır giremedim vannacığım çok sevindim kızzın olacağına allah tamamına erdirsin canım sağlıklı sıhatli versin darısıda tüm isteyen arkadaşlara bizlere de versin alah herkesin yüzünü güldürsün

merhaba kızlar hepinizi çooooooook özledim canlarım uzun zaman dır giremedim vannacığım çok sevindim kızzın olacağına allah tamamına erdirsin canım sağlıklı sıhatli versin darısıda tüm isteyen arkadaşlara bizlere de versin alah herkesin yüzünü güldürsün

Amin canim. darisi en kisa zamanda hepinize insallah.a.s.

kızlar yeni resmim nasılllzemuszemusteknik destekten yardım istedimm..şimdi bunu hareketlendirceklerr...şöyle saçlarımm dalgalanacakk inşaallahh..ayol bebiş olmuyo bari güzell olalımmm dimi yaniiiiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

selam kizlar

arkadaşlar ikinci yavrum geliyor benide ekleyin listeye :emir_bebek:

allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

kizlar sizinle de paylasmadan edemiycem. bugun detayli ultrasona gittik. Sukurler olsun hersey cok guzel, hersey yolunda. veee kizimiz geliyor. en onemlisi saglik haberini aldik ya bu bize yetti zaten.

cok sevindim canim saglikli olmasida ayri bir mutluluk tabiki
ama bir kiz bir oglan oluncada güzel :))))

Rabbim en kisa zamanda sizlerinde yuzunu guldursun, kucaklarinizi birkez daha doldursun insallah.

kızlar slm bende aranıza yenı katıldım bende cok istıyorm hamıle kalmayı ılk bebegımı kaybettım sımdıde beklıyoz bakalım

hosgeldin aramiza
allah yüzünü güldürür insallah
listemiz sana ugurlu gelir

wanna cım tebrık ederım allah kucagına almayı nasip etsim bende bugun kurtlar kaynadı duramadım baska doktora gıttım oglan dedı cok sevındık sasırdık yuzde98dedı kesınmı dedım pıpısı var dedı bızım doktr 18haftadan soylemıyor cınsıyetını asıl doktruma temuzun13de gıtcez ozaman kesınlesecek hayırlısı artık

merhaba arkadaşlar ben vazgeçtim ikinci bir bebek yapmaktan o yüzden beni listeden silermisin ebru normal yolla olmuyor zaten o yüzden şimdi hiç boşu boşuna beklemek istemiyorum kızım bir üç yaşını doldursun artık o zaman çaresine bakarım anlamaıyorum rabbim bizede normal yolla bebek nasip etse ama herşeyin hayırlısı
RABBıM HEPıNıZıN GÖNLÜNE GÖRE VERSıN KENDıNıZE ıYı BAKIN

wanna cım tebrık ederım allah kucagına almayı nasip etsim bende bugun kurtlar kaynadı duramadım baska doktora gıttım oglan dedı cok sevındık sasırdık yuzde98dedı kesınmı dedım pıpısı var dedı bızım doktr 18haftadan soylemıyor cınsıyetını asıl doktruma temuzun13de gıtcez ozaman kesınlesecek hayırlısı artık

sagol canim. seninde gozun aydin. Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. bugune kadar merak bile etmedim onemli olan sagligi ama farkli cinsiyet olmasi sanki farkli heyecanlandiriyor. Rabbim korusun yavrularimizi.

wannabay sen kizina aliye sende ogluna sag salim kavusursunuz insallah

canim cok sagol. darisi basina insallah.

merhaba arkadaşlar ben vazgeçtim ikinci bir bebek yapmaktan o yüzden beni listeden silermisin ebru normal yolla olmuyor zaten o yüzden şimdi hiç boşu boşuna beklemek istemiyorum kızım bir üç yaşını doldursun artık o zaman çaresine bakarım anlamaıyorum rabbim bizede normal yolla bebek nasip etse ama herşeyin hayırlısı
RABBİM HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN KENDİNİZE İYİ BAKIN

canim, bu nasil bir karamsarlik. bugune kadar kac kisi bu listeden cikmak istedi biliyormusun? onlara bende dahilim. ama listeyi yapan arkadas ve diger arkadaslar kimsenin gitmesine izin vermedi. Rabbim o kadar buyuk ki, zamani gelince mucizesini yolluyor iste sukurler olsun.

bu sayfanin baslarini okursan benim hikayemi de bulursun. hicbirimizee kolay gelmedi bu mucizeler. sadece sabir ve bol bol dua. hadi bakim simdi otur oturdugun yerde.a.s.

canım ya senin kaç haftalık olduda cinsiyetini ögrendiniz benim 11 haftalık olacak bu hafta o yüzden soruyorum...

RABBİM HEPİNİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN KENDİNİZE İYİ BAKIN

canımm ya ne vazgeçmesiii:olmaz:senin daha bebişin 3 yaşında bile değil...ayol benimki 9 yaşındaa ben bile vazgeçmedimmm..ormal olmazsa aşılamaaa oda olmazsa tüp yaptırır yinede bebişlerimizi kucağımıza alırızz inşaallahhhh...ayol ben 2. doğurayımda 3. 4. de olsun diye bakıyommm..tamamm tarih verme ama yinede listede adın olsunnn...güzel haberini inşaallah aldığımızdaa bizde sevinelimm daa:içelim:

elmascııımmm canım benim kusura bakma listeden silemem:olmaz:..biz bu yola hep beraber baş koyduk.vereliniortak.evet aynen bende senin gibi düşünüyorum..kızım tedaviyle oldu ya..bari bu kendiliğinden olsun diye bekliyom öyle .:uhm:..umut dünyası işte.:çok üzgünüm:..inşallah bu sefer seninde benimde bizim gibi olanlarında normal yoldan olacak.:Saruboceq:.bak burda birçok arkadaşımız ilk bebeklerini normal yoldan hamile kalmışlar,ama şimdi ikinci için tedavi görüyorlara.s..yani demek istediğim hepimiz için ayrı ayrı sınav geçirmek nasipmiş..inşallah mükafatını yakın zamanda alırız...amiiiiiinnnnnn.:Saruboceq::Saruboceq:...öptüm canım benim..Şenizopuyorumnanaktan

Back
X