- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #7.081
RABBİM okadar büyükki ama ben bilmiyorum bu aralar çok hassasım herhalde kızım çok hırçın şuan olsa ikinciside böyle olacak uğraşamayacakmışım gibi geliyor birde normal yolla olmadığı için bu kadar karamsar düşündüm bilmiyorum yaa çokk canım sıkkın düşünüyorum geçenlerde hastaneye gittim kadın doğum bölümüne arkadaşım vardı doğum yapan kadınlara baktım kimisi 4. bebeğini doğum yapmış ve istemiyorduk kazayla oldu diyorlar kimisi bebeklerini aldırmış istemedk diyor onları görüncede çok canım sıkıldı biz bu kadar isterken onlar istemediği halde oluyor mafoldumbencanim, bu nasil bir karamsarlik. bugune kadar kac kisi bu listeden cikmak istedi biliyormusun? onlara bende dahilim. ama listeyi yapan arkadas ve diger arkadaslar kimsenin gitmesine izin vermedi. Rabbim o kadar buyuk ki, zamani gelince mucizesini yolluyor iste sukurler olsun.
bu sayfanin baslarini okursan benim hikayemi de bulursun. hicbirimizee kolay gelmedi bu mucizeler. sadece sabir ve bol bol dua. hadi bakim simdi otur oturdugun yerde.a.s.
benim zaten canım aşılamayla oluyor normal doktorlar hiçbir şekilde olmaz dediler ama ben bir ümit bekledim bekliyorumda artık direncim kalmadı gibi kendimi eşimi yavrumu üzmek istemiyorum böyle diyorum ama üzülüyorum çocuğum daha küçük evet ama çok sıkıntı yaşadım hastanelerde ikinci bebeğiminde aynı sıkıntılarda olmasını istemiyorum İNŞALLAH normal yolla olur:Saruboceq:canımm ya ne vazgeçmesiiilmaz:senin daha bebişin 3 yaşında bile değil...ayol benimki 9 yaşındaa ben bile vazgeçmedimmm..ormal olmazsa aşılamaaa oda olmazsa tüp yaptırır yinede bebişlerimizi kucağımıza alırızz inşaallahhhh...ayol ben 2. doğurayımda 3. 4. de olsun diye bakıyommm..tamamm tarih verme ama yinede listede adın olsunnn...güzel haberini inşaallah aldığımızdaa bizde sevinelimm daa:içelim:
elmascııımmm canım benim kusura bakma listeden silememlmaz:..biz bu yola hep beraber baş koyduk.vereliniortak.evet aynen bende senin gibi düşünüyorum..kızım tedaviyle oldu ya..bari bu kendiliğinden olsun diye bekliyom öyle .:uhm:..umut dünyası işte.:çok üzgünüm:..inşallah bu sefer seninde benimde bizim gibi olanlarında normal yoldan olacak.:Saruboceq:.bak burda birçok arkadaşımız ilk bebeklerini normal yoldan hamile kalmışlar,ama şimdi ikinci için tedavi görüyorlara.s..yani demek istediğim hepimiz için ayrı ayrı sınav geçirmek nasipmiş..inşallah mükafatını yakın zamanda alırız...amiiiiiinnnnnn.:Saruboceq::Saruboceq:...öptüm canım benim..Şenizopuyorumnanaktan
evet canım hepimiz bir umut içinde bekliyoruz ama ne bileyim canım sıkıldı işte ALLAH gönlümüze göre versin inşallah :Saruboceq: