kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canim, bu nasil bir karamsarlik. bugune kadar kac kisi bu listeden cikmak istedi biliyormusun? onlara bende dahilim. ama listeyi yapan arkadas ve diger arkadaslar kimsenin gitmesine izin vermedi. Rabbim o kadar buyuk ki, zamani gelince mucizesini yolluyor iste sukurler olsun.

bu sayfanin baslarini okursan benim hikayemi de bulursun. hicbirimizee kolay gelmedi bu mucizeler. sadece sabir ve bol bol dua. hadi bakim simdi otur oturdugun yerde.a.s.
RABBİM okadar büyükki ama ben bilmiyorum bu aralar çok hassasım herhalde kızım çok hırçın şuan olsa ikinciside böyle olacak uğraşamayacakmışım gibi geliyor birde normal yolla olmadığı için bu kadar karamsar düşündüm bilmiyorum yaa çokk canım sıkkın düşünüyorum geçenlerde hastaneye gittim kadın doğum bölümüne arkadaşım vardı doğum yapan kadınlara baktım kimisi 4. bebeğini doğum yapmış ve istemiyorduk kazayla oldu diyorlar kimisi bebeklerini aldırmış istemedk diyor onları görüncede çok canım sıkıldı biz bu kadar isterken onlar istemediği halde oluyor mafoldumben
canımm ya ne vazgeçmesiii:olmaz:senin daha bebişin 3 yaşında bile değil...ayol benimki 9 yaşındaa ben bile vazgeçmedimmm..ormal olmazsa aşılamaaa oda olmazsa tüp yaptırır yinede bebişlerimizi kucağımıza alırızz inşaallahhhh...ayol ben 2. doğurayımda 3. 4. de olsun diye bakıyommm..tamamm tarih verme ama yinede listede adın olsunnn...güzel haberini inşaallah aldığımızdaa bizde sevinelimm daa:içelim:
benim zaten canım aşılamayla oluyor normal doktorlar hiçbir şekilde olmaz dediler ama ben bir ümit bekledim bekliyorumda artık direncim kalmadı gibi kendimi eşimi yavrumu üzmek istemiyorum böyle diyorum ama üzülüyorum çocuğum daha küçük evet ama çok sıkıntı yaşadım hastanelerde ikinci bebeğiminde aynı sıkıntılarda olmasını istemiyorum İNŞALLAH normal yolla olur:Saruboceq:
elmascııımmm canım benim kusura bakma listeden silemem:olmaz:..biz bu yola hep beraber baş koyduk.vereliniortak.evet aynen bende senin gibi düşünüyorum..kızım tedaviyle oldu ya..bari bu kendiliğinden olsun diye bekliyom öyle .:uhm:..umut dünyası işte.:çok üzgünüm:..inşallah bu sefer seninde benimde bizim gibi olanlarında normal yoldan olacak.:Saruboceq:.bak burda birçok arkadaşımız ilk bebeklerini normal yoldan hamile kalmışlar,ama şimdi ikinci için tedavi görüyorlara.s..yani demek istediğim hepimiz için ayrı ayrı sınav geçirmek nasipmiş..inşallah mükafatını yakın zamanda alırız...amiiiiiinnnnnn.:Saruboceq::Saruboceq:...öptüm canım benim..Şenizopuyorumnanaktan

evet canım hepimiz bir umut içinde bekliyoruz ama ne bileyim canım sıkıldı işte ALLAH gönlümüze göre versin inşallah :Saruboceq:

benide yazın listeye benimde 1 oğluşum var 3 .5 yaşında ikinci için bıraktık ilk ay başarısız ama umarım burdaki herkeze ve bana ALLAH sağılıklı hayırlı bi ikinci evladı daha nasip eder amin..

benide yazın listeye benimde 1 oğluşum var 3 .5 yaşında ikinci için bıraktık ilk ay başarısız ama umarım burdaki herkeze ve bana ALLAH sağılıklı hayırlı bi ikinci evladı daha nasip eder amin..

canım aramıza hoşgeldin..inşallah topiğimiz uğurlu gelir:Saruboceq:adet tarihini ver ekleyeyim listeye..öptüm canım benim..opuyorumnanaktanŞeniz

canım aramıza hoşgeldin..inşallah topiğimiz uğurlu gelir:Saruboceq:adet tarihini ver ekleyeyim listeye..öptüm canım benim..opuyorumnanaktanŞeniz

bugün lekenmeye başladım canım benim adetimdede 5 6 aydır sorun var ilk 5 gün lekeleniyorum sonrasında kanama başlıyo 5 de öyle toplam 10 gün sürüyo doktor arasıra olur dedi progestan verdi geçen ay kullanmadım hemen hamile kalırım sandımm ama olmuyomuş öyle hemen bu ay progestanı kullanmayı düşünüyorum umarım sonuç alabiliriz hepimiz yanii şimdi bugünü adet başlangıçı olarak yazalımmı yoksa tam kanamam olduğu zamanmı yazalım walla bilmiyorum benimde kafam karıştı kaç aydır yani:bbo::bbo:

RABBİM okadar büyükki ama ben bilmiyorum bu aralar çok hassasım herhalde kızım çok hırçın şuan olsa ikinciside böyle olacak uğraşamayacakmışım gibi geliyor birde normal yolla olmadığı için bu kadar karamsar düşündüm bilmiyorum yaa çokk canım sıkkın düşünüyorum geçenlerde hastaneye gittim kadın doğum bölümüne arkadaşım vardı doğum yapan kadınlara baktım kimisi 4. bebeğini doğum yapmış ve istemiyorduk kazayla oldu diyorlar kimisi bebeklerini aldırmış istemedk diyor onları görüncede çok canım sıkıldı biz bu kadar isterken onlar istemediği halde oluyor mafoldumben

valla elmascim alinma darilma ama sana gelene kadar karamsarliga kapilmasi gereken o kadar cok insan var ki bu topikte. hastaneye gittim, kimisi 4. dogurmus diyorsun. 2 sene once bos gebelik nedeniyle hastanede kurtaj olmayi beklerken benimle ayni odada olan bir kadin dogurmus bebegini aldi gitti, yerine yenisi geldi ben daha cikamadan hastaneden oda dogurup kucagina aldi. bense oylece seyredip kalmistim.senağlama

bunun gibi iki hikayem daha var. onlarida bir daha karamsarliga dusersen anlatirim.

onca sey yasadiktan sonra Rabbim yuzumuzu guldurdu insallah sonuna kadar hep guleriz. hep dualarimdasiniz. Rabbim sizlerinde yuzunu guldurecek insallah.

kızlar benim adet tarihim 14 hazirandı ama hala olmadı fakat ümitli değilim.çünkü cumartesi ananemi kaybettim.sanırım üzüntüden gecikti.çünkü regl belirtilerinin hepsi var.diyeceksiniz ki gebeliktede aynı belirtiler oluyor ama gebelikte olmayan baş ağrısı ve karında seyirme olmasa ümitlenebilirdim.sanırım bir kaç güne kadar olurum.

kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı takibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7
06.06.2009=35.7
07.06.2009=35.9
08.06.2009=36.1
09.06.2009=35.9
10.06.2009=35.5 (yumurtlama oldu,sol tarafımda çok ağrı var)
11.06.2009=35.9(sol tarafımdaki ağrı devam ediyor)
12.06.2009=35.9
13.06.2009=36.1
14.06.2009=36.4
15.06.2009=36.4
16.06.2009=36.3
17.06.2009=36.4

Günaydın arkadaşlar. Hayırlı günler...
SELKıE canım 20. günden sonra ısın yükselmeye başlamış. Hayırdır inşallah. Acaba daha şimdi mi yumurtluyorsun, yoksa (inşallahhh) döllenme mi oldu. Allah gönlüne göre versin. Ben adetime 5 gün kala ilişkiye girmiştim ve hamile kalmıştım. Çok iyi hatırlıyorum. Hatta adetim yakın diye korunmamıştık. Belki senin de geç oluyordur yumurtlaman.
RAEBZE (inşallah adını doğru yazmışımdır) canım benim yeni adet tarihim 15 temmuz. Tarihimi değiştirirsen sevinirim. Bu ay da olmadı, hayırlısı artık...

cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
yağmur20...............................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
deniz_7...................................27 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz
pelin003....................................10 Temmuz
keralfe.......................................16 Temmuz
umutlu22...................................15 Temmuz

:uhm:buyrunnnnnnnnn-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimopuyorumnanaktan

Balsurat
Ebru_dengiz
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya

:nazar::nazar:alkisalkisalkisGÜZEL HAMıŞLERıMıZ:nazar::nazar:alkisalkisalkis[/COLOR]

sudem:nazar:alkisalkisalkis
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

KIZLAR LıSTEDE TARıHLERı BELLı OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SıLMEYE BAŞLIYORUM..TARıHLERıNıZı VERıSENıZ SEVıNıRıM ...BÖYLECE TAKıP ETMESı DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı günler...
SELKİE canım 20. günden sonra ısın yükselmeye başlamış. Hayırdır inşallah. Acaba daha şimdi mi yumurtluyorsun, yoksa (inşallahhh) döllenme mi oldu. Allah gönlüne göre versin. Ben adetime 5 gün kala ilişkiye girmiştim ve hamile kalmıştım. Çok iyi hatırlıyorum. Hatta adetim yakın diye korunmamıştık. Belki senin de geç oluyordur yumurtlaman.
RAEBZE (inşallah adını doğru yazmışımdır) canım benim yeni adet tarihim 15 temmuz. Tarihimi değiştirirsen sevinirim. Bu ay da olmadı, hayırlısı artık...

canım benim ismim boğru ama " H " si eksik..kaydirigubbakcemile3yeni tarihini ekledim canım...inşallah bu ay uğurlu gelir..amiiinn..opuyorumnanaktanŞeniz

canım benim ismim boğru ama " H " si eksik..kaydirigubbakcemile3yeni tarihini ekledim canım...inşallah bu ay uğurlu gelir..amiiinn..opuyorumnanaktanŞeniz

Evet canım ben de sonradan farkettim ama yazmıştım artık.kafamçokkarıştı
Edirneliler "h" harfini yutar genelde. Mesela Hasan' a Asan derler.kaydirigubbakcemile3
Eline sağlık canım listeye eklemişsin. Hepimiz için hayırlısı olsun.sositososito

valla elmascim alinma darilma ama sana gelene kadar karamsarliga kapilmasi gereken o kadar cok insan var ki bu topikte. hastaneye gittim, kimisi 4. dogurmus diyorsun. 2 sene once bos gebelik nedeniyle hastanede kurtaj olmayi beklerken benimle ayni odada olan bir kadin dogurmus bebegini aldi gitti, yerine yenisi geldi ben daha cikamadan hastaneden oda dogurup kucagina aldi. bense oylece seyredip kalmistim.senağlama

bunun gibi iki hikayem daha var. onlarida bir daha karamsarliga dusersen anlatirim.

onca sey yasadiktan sonra Rabbim yuzumuzu guldurdu insallah sonuna kadar hep guleriz. hep dualarimdasiniz. Rabbim sizlerinde yuzunu guldurecek insallah.

canım neden darılayım alınayım herkes bir çok sıkıntı yaşıyor ve onun sıkıntısı kendisine daha acı bende bir çok şey yaşadım gülhane de kadın doğumda kuyrukta beklerken aylarca kimisi hamile kimisi umutsuz kimisi beklemede ne sıkıntılar gördüm herkesin sıkıntısı kendi canını acıtır canım RABBİM o sıkıntılardan sonra sanada bak bebek nasip etmiş banada nasip etti ama ben işte dünkü üzüntüm ikinci bir bebeği aynı şekilde dünyaya getirebilecekmiyim onda yalnızdım herşeye koşabiliyordum yeri geliyor erkek oluyordum yeri geliyor kadın ama bu sefer kızım var eğer normal yolla olmazsa yine aynı sıkıntıları yaşayacağım için zor olacak onları düşünmüştüm dün sıkılmıştı canım ama bugün biraz daha sakinim
RABBİM herkesin yüzünü güldürsün istediği hayırlı olacak herşeyi versin bende kendim için bunu istiyorum herkes için istiyorum
herşeyin hayırlısı diyelim artık

kızlar benim adet tarihim 14 hazirandı ama hala olmadı fakat ümitli değilim.çünkü cumartesi ananemi kaybettim.sanırım üzüntüden gecikti.çünkü regl belirtilerinin hepsi var.diyeceksiniz ki gebeliktede aynı belirtiler oluyor ama gebelikte olmayan baş ağrısı ve karında seyirme olmasa ümitlenebilirdim.sanırım bir kaç güne kadar olurum.

canim basin sagolsun. anneciginin mekani cennet olsun insallah. insallah annecigin giderken meleginde icine konmustur.

canım neden darılayım alınayım herkes bir çok sıkıntı yaşıyor ve onun sıkıntısı kendisine daha acı bende bir çok şey yaşadım gülhane de kadın doğumda kuyrukta beklerken aylarca kimisi hamile kimisi umutsuz kimisi beklemede ne sıkıntılar gördüm herkesin sıkıntısı kendi canını acıtır canım RABBİM o sıkıntılardan sonra sanada bak bebek nasip etmiş banada nasip etti ama ben işte dünkü üzüntüm ikinci bir bebeği aynı şekilde dünyaya getirebilecekmiyim onda yalnızdım herşeye koşabiliyordum yeri geliyor erkek oluyordum yeri geliyor kadın ama bu sefer kızım var eğer normal yolla olmazsa yine aynı sıkıntıları yaşayacağım için zor olacak onları düşünmüştüm dün sıkılmıştı canım ama bugün biraz daha sakinim
RABBİM herkesin yüzünü güldürsün istediği hayırlı olacak herşeyi versin bende kendim için bunu istiyorum herkes için istiyorum
herşeyin hayırlısı diyelim artık

hah soyle, bugun daha iyi gibisin. Rabbim hicbir kulunu mukafatsiz birakmiyor canim. cok gencsin. rahat ol, biraz oluruna birak.

ayrica bizim evde de bir cok sey bana bakar. mesela oglum dogdugundan beri onu birgun birakip biryere gitmedim. ben nereye o oraya karamursel sepeti gibi. zaten karamursel sepetim derim ben ona. biliyorum insallah ikincide gelince benim yukum ikiye katlanicak ama olsun herseye raziyim yeterki saglik olsun. zaten bunun icin cennet analarin ayagi altinda degil mi.a.s.

kizlar merhaba önce elmasa güzel bir dayak:oklava::oklava::oklava:canim daha cocugun kücükmüs simdiden ümitsizlige neden düsüyorsunki allah büyüktür icinizde en büyük cocugu olan benim heralde ama hala ümitsiz degilim benim kizim 12 yasinda hala bekliyorum rabbim elbet birgün nasip edicek :Saruboceq::Saruboceq:ozaman bu yasadiklarimiz tatli bir ani olarak kalicak pes etmek yok yola devamkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

:Saruboceq:

canim allah sabir versin annenede yattigi yerde rahatlik versin,ins sende bebisine en kisa zamanda kavusursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar uzun zamandır uğrayamıyorum baya kistlere uğraştım allah şükür bu ay yoktu ve doktor klomen verdi 4 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu ğün kendimden şüpelendim ve test yaptım pozitif ama iğneden olabilirmi ay kızlar inşallah gebeyimdir ama çok merak ediyorum niye çift çizgi çıktı böyle olan oldumu

slm kızlar uzun zamandır uğrayamıyorum baya kistlere uğraştım allah şükür bu ay yoktu ve doktor klomen verdi 4 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu ğün kendimden şüpelendim ve test yaptım pozitif ama iğneden olabilirmi ay kızlar inşallah gebeyimdir ama çok merak ediyorum niye çift çizgi çıktı böyle olan oldumu

canım biraz erken ama iğneden olacağını zannetmiyorum ben biraz bekle istersen yinede pozitif çıkmışsada dikkat et bir kaç gün sonra tekrar yap

Back
X