Saç Rengi ve Saç Boyama kiralık aşk dizisi defnenin saç rengi...

dmr_eda06

nerdeysen bir haber gönder diğer yanım sende kaldı
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
123
41
slm arkadaşlar bir çok kere saç boyadım şimdiyse saçım küllü kumral deniz suyundan açılmı durumda, boyamıcam dediğime rağmen duramıyorum hastalık mıdır? bu:)
Şimdi kiralık aşk dizisindeki defneye taktım ELÇİN SANGU'ya.daha önceleri kızıl yapmıştım ama bu kadar olmamıştı beyaz ve buğday tenlilere eminimki çok yakışan patlayan bir renk heleki göz renginiz ela,kahve,bal renklerindeyse eminimki harika olacaktır.
Boyalarda deneyimli olmama rağmen ,her zaman danışmakta fayda olduğuna inanırım.
SİZCE BU RENKLER;
KIZIL KARAMELMİ 1
BAKIR KIZILMI 2
BAKIR KIZIL 3
KARAMEL KARIŞIMIMI :)BU RENKLERİN HEPSİ HEMEN HEMEN AYNI TON FARKLARI VAR DENEYİMLİ ARKADAŞLAR BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM....

Eklentiler

• Kiralık-Aşk-dizisi-oyuncu-kadrosu-648x550.jpg
    Kiralık-Aşk-dizisi-oyuncu-kadrosu-648x550.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 17.222
  • elçin-Sangu-KİMDİR (2).jpg
    elçin-Sangu-KİMDİR (2).jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 8.055
  • images (1).jpg
    images (1).jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 2.073
  • images.jpg
    images.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 2.139
  • Kiralık-Aşk-2.-bölüm-kıyafetleri-Defne-Elçin-Sangu-yeşil-elbise.jpg
    Kiralık-Aşk-2.-bölüm-kıyafetleri-Defne-Elçin-Sangu-yeşil-elbise.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 17.827
    1. B-yNTYzUMAAE_4a.jpg:large
    buda
      1. B-yNTYzUMAAE_4a.jpg:large

buda çilek sarısı
TEŞEKKÜR EDERİM bu renk çok kafamı karıştırıyor ışıga göre farklı görünüyor hep sanırım bu resmilerin daha koyusunu istiyorum 1 2 ton çok hoş renkler acaba sizin önerdiginizle bakır karameli karıştırsam:)

TEŞEKKÜR EDERİM bu renk çok kafamı karıştırıyor ışıga göre farklı görünüyor hep sanırım bu resmilerin daha koyusunu istiyorum 1 2 ton çok hoş renkler acaba sizin önerdiginizle bakır karameli karıştırsam:)
valla kızıl hiç yapmadım. ama belki bilen yazar size. bende çok beğeniyorum bu rengi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bella-thorne.801884/
bella thone nın saç renginden sonra adeta hasta olduğum renk.
hatta bir ara sarı saçtan vazgeçip buna dönsemmi demişliğim var.

valla kızıl hiç yapmadım. ama belki bilen yazar size. bende çok beğeniyorum bu rengi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bella-thorne.801884/
bella thone nın saç renginden sonra adeta hasta olduğum renk.
hatta bir ara sarı saçtan vazgeçip buna dönsemmi demişliğim var.
hakikaten baktım da şimdi konuya çok hoş bir renk sarıdan vazgeçirtir insanı.. ama gel gör ki bunu bizdeki kuaförlere göstersen seni bakır sarı karışımı saçma bir renkle gönderirler salondan..:KK14:

yakışacağını bilsem bir dakika durmamda,işte sarı gidiyor bana. yeni röfle yaptırdım tekrar. belki kışa doğru.

kızlar ben kuaföre hiç gitmiyorum ben zamnında kızıl yaptırdım ve sarıya geçmek istedim kuaför bana hayatta olmaz tutmaz sarı dediler sizmisinz bu diyen yaptım ve afaki güzel bi renk oldu kapak oldu hepsine deneyerek çözdüm hep.eminim kendiniz daha iyi yaparsınız.

şu anki saç rengim bu her an değiştirebilirim en kısa zamanda paylaşırım sizinle de:)

Eklentiler

• DSC_0528.JPG
    DSC_0528.JPG
    198,7 KB · Görüntüleme: 1.966
Bu renkten boyatmistm ben..ama ilk boyandgnda cok canli harika bi goruntusu var..yikandikca renk solmaya basliyo..ve surekli ve cok sk tum boya yaptrmak gerekiyo..amonyak orani fazla oldugundan o da cok yipratiyo..bikac yil kullandm buna ragmen..sonra yine sariya dondumm

hakikaten baktım da şimdi konuya çok hoş bir renk sarıdan vazgeçirtir insanı.. ama gel gör ki bunu bizdeki kuaförlere göstersen seni bakır sarı karışımı saçma bir renkle gönderirler salondan..:KK14:
bizim kuaförlere çilek sarısı desek artık bizi ne hale döndürürler çok merak ediyorum

Çilek sarısı dediğiniz renk benim geçene seneki bakır saçımı açtığım trenk.
Loreal majiral 9,45 i %12 oksidanla karıştırınca oluyor.
Elçinin saç rengi tarçın bakır, muhtemelen yarı yarıya 9 ve 12 lik oksidin karıştırılmış.

Oksidanınızı kaliteli ALIN, Loreal tek tavsiyemdir. Pahalı ama saçlarınız için değer.

Kuaföre gidip boş yere para verip istediğiniz sonuca ulaşamayınca daha çok masraf yapacağınıza 1 litrelik oksidanlarsan alın, 2-3 ay götürür sizi

yakışacağını bilsem bir dakika durmamda,işte sarı gidiyor bana. yeni röfle yaptırdım tekrar. belki kışa doğru.
Röfleden sonrada zaten bu rengi istesende tutturamazsın, ah o oryel yok mu oryel sürekli akıp sarı oluyor :KK43: ben altın sarısına döndüm, acık bebek sarısından yinede aktı acıldı bebek sarısı gibi oldular.. ne yapsam tutmuyor. Ancak dipler uzadıkca cıkan kendi sacıma tutturabiliyorum bu rengi.

bizim kuaförlere çilek sarısı desek artık bizi ne hale döndürürler çok merak ediyorum
hahahaha kırıldım gülmekten:KK70:

Benim saçım şuan parlak lal kızıl garnier ile kendim boyadım elim yatkın boya işine biraz aktı acaba bende bu renge boyasam tutar mı

Kızlaar Kiralık Aşk Defne kombini videosuna denk geleniniz oldu mu? Baya iyiymiş bu

Çok saçma sanki bu kıyafetleri ilk defa elçin sangu giydi :) zaten bizlere özel tarzlar bunlar degişik bşey göremedim ben malesef

X