- 14 Haziran 2011
- 123
- 41
slm arkadaşlar bir çok kere saç boyadım şimdiyse saçım küllü kumral deniz suyundan açılmı durumda, boyamıcam dediğime rağmen duramıyorum hastalık mıdır? bu:)
Şimdi kiralık aşk dizisindeki defneye taktım ELÇİN SANGU'ya.daha önceleri kızıl yapmıştım ama bu kadar olmamıştı beyaz ve buğday tenlilere eminimki çok yakışan patlayan bir renk heleki göz renginiz ela,kahve,bal renklerindeyse eminimki harika olacaktır.
Boyalarda deneyimli olmama rağmen ,her zaman danışmakta fayda olduğuna inanırım.
SİZCE BU RENKLER;
KIZIL KARAMELMİ 1
BAKIR KIZILMI 2
BAKIR KIZIL 3
KARAMEL KARIŞIMIMI :)BU RENKLERİN HEPSİ HEMEN HEMEN AYNI TON FARKLARI VAR DENEYİMLİ ARKADAŞLAR BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM....
Şimdi kiralık aşk dizisindeki defneye taktım ELÇİN SANGU'ya.daha önceleri kızıl yapmıştım ama bu kadar olmamıştı beyaz ve buğday tenlilere eminimki çok yakışan patlayan bir renk heleki göz renginiz ela,kahve,bal renklerindeyse eminimki harika olacaktır.
Boyalarda deneyimli olmama rağmen ,her zaman danışmakta fayda olduğuna inanırım.
SİZCE BU RENKLER;
KIZIL KARAMELMİ 1
BAKIR KIZILMI 2
BAKIR KIZIL 3
KARAMEL KARIŞIMIMI :)BU RENKLERİN HEPSİ HEMEN HEMEN AYNI TON FARKLARI VAR DENEYİMLİ ARKADAŞLAR BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM....
Eklentiler
- Kiralık-Aşk-dizisi-oyuncu-kadrosu-648x550.jpg90,5 KB · Görüntüleme: 17.222
- elçin-Sangu-KİMDİR (2).jpg72,1 KB · Görüntüleme: 8.055
- images (1).jpg5,3 KB · Görüntüleme: 2.073
- images.jpg7,6 KB · Görüntüleme: 2.139
- Kiralık-Aşk-2.-bölüm-kıyafetleri-Defne-Elçin-Sangu-yeşil-elbise.jpg43,5 KB · Görüntüleme: 17.827