Kirici olmadan yorum istiyorum :/

dunc124

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
72
71
Kızlar Selam ben 1 aylık evliyim eşimle 4 yıldır flört ettik bakireyim birlikte olmak istiyorum fakat ilişki esnasında istemsizce kendimi kasıyorum ve birlikte olamiyoruz dr â gittim ilaç verdi fakat o stresi üzerimden atabilmis değilim benimle aynı durumu yaşayan var mı nasıl atlatttiniz çok merak ediyorum eşim artık bu duruma kızmaya başladı bende kendimi yetersiz hissetmeye başladım
 

Laviniada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
1.034
512
Aynı sorun bende vardı çok uğraştım yapamadım yapamıcam da sanıyordum resmen kendimi çok kötü hissetmeye başladım sanırım hiç yapamıcam diye psikolojim bozuldu ama hiç korkulacak birşey değilmiş zor da değilmiş birşey bile anlamadım boşu boşuna kendimi strese sokmuşum çok uzun zaman :KK43: benden tavsiye hiç kasma ve korkma İnan boşuna strese girip huzursuz ediyorsun kendini
 

Laale

Aşikârdır Zat-ı Hak
Pro Üye
13 Nisan 2007
26.222
67.908
42
Neden uzman yardımı almıyorsunuz?
 

morsufrajet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
692
1.374
Konu yanlış yerde. Mune Mune
Bunun dışında terapist gerekiyor size. Psikolojik bu durumlar. Geleneksel ataerkil düzende ne yazık ki erkeklerin 275.seviştiği kadın olup ilkini kocasına saklama baskısı ile ilişkiye bile giremeyen kadınlarla doluyor güzel ülkem..
 

dunc124

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
72
71
İşte bilip bilmeden yorum yapan biri :) Ben 28 yasindaym erkek arkadasimda şuana kadar kimseyle birlikte olmadı ve ikimizde tecrübesiziz ataerkil toplum falan demişsin ben bundan hiç pişman olmadım çok ortama girdim ama pişman olacak bişey yapmadım iyi ki de yapmadım bunu yobazlik mi dersiniz neyse artık bunun dışındaki tecrubeler paylasilinca seviniyorum
 

Mune

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
Doğa Severler Kulübü
12 Temmuz 2006
45.878
152.399
49
Kızlar Selam ben 1 aylık evliyim eşimle 4 yıldır flört ettik bakireyim birlikte olmak istiyorum fakat ilişki esnasında istemsizce kendimi kasıyorum ve birlikte olamiyoruz dr â gittim ilaç verdi fakat o stresi üzerimden atabilmis değilim benimle aynı durumu yaşayan var mı nasıl atlatttiniz çok merak ediyorum eşim artık bu duruma kızmaya başladı bende kendimi yetersiz hissetmeye başladım
Linkini vereceğim konuyu incelemenizi rica ediyorum, sizle benzer durumdaki kadınların yazıştığı bir konudur.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rimizle-vajinismusu-yenelim.251269/page-22000
 

morsufrajet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
692
1.374
İşte bilip bilmeden yorum yapan biri :) Ben 28 yasindaym erkek arkadasimda şuana kadar kimseyle birlikte olmadı ve ikimizde tecrübesiziz ataerkil toplum falan demişsin ben bundan hiç pişman olmadım çok ortama girdim ama pişman olacak bişey yapmadım iyi ki de yapmadım bunu yobazlik mi dersiniz neyse artık bunun dışındaki tecrubeler paylasilinca seviniyorum
Bence alınganlık seviyeniz çok yükselmiş. Ben genel tanımlar kullandım ne sizi ne kocanız tanıyorum hanımefendi. Ama vajinismus çocukken çevreden gördüğünüz ahlak ve bekaret baskısı sebebiyle oluyor. Bir terapiste gittiğinizde size bunları söylediğinde aklınıza gelirim.
Kimse evlilik öncesi ilişkiye girsin girmesin demedim
Kim kiminle ne yapıyorsa yapsın banane
Ama geçmişin izini bir çok kadın çok ağır şekilde yıllarca yaşıyor bu kötü bir durum anlarsınız ki.
 

subat_01

Oğluşunu bekleyen sabırsız anne
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.375
475
Bence alınganlık seviyeniz çok yükselmiş. Ben genel tanımlar kullandım ne sizi ne kocanız tanıyorum hanımefendi. Ama vajinismus çocukken çevreden gördüğünüz ahlak ve bekaret baskısı sebebiyle oluyor. Bir terapiste gittiğinizde size bunları söylediğinde aklınıza gelirim.
Kimse evlilik öncesi ilişkiye girsin girmesin demedim
Kim kiminle ne yapıyorsa yapsın banane
Ama geçmişin izini bir çok kadın çok ağır şekilde yıllarca yaşıyor bu kötü bir durum anlarsınız ki.

Yazdığınıza kesinlikle katılıyorum. Bir erkeğin bakir olması çok düşük bir ihtimal. Kaldı ki erkeklerin kendilerini tatmin etmeleri (boşalmaları) çok erken yaşta başlar. Kadınlara ise küçük yaşta bunların ayıp olduğu söylenir. Ama bilimin söylediğine göre kadınlarında en az erkekler kadar seks e ihtiyaçları vardır. Kendinizi kasmak yerine eşinize teslim edin. Ön sevişmeyi uzun tutabilirsiniz ana kapılmayı deneyin. Psikolog değilim ama kendinizi kasmanız psikolojik olarak sizi yorar. Can acıtıcı bir durum yok. Anatomik yapımız zaten ona göre yaratılmış. 1 ay uzun bir süre. Ve evlilikte cinsellik önemli. Eğer alkol ile aranızda bir sorun yoksa şarap için derim :) işe yarıyor.. arkadaşım ve ablamın kurtarıcısı şarap olmuştu rahatlattığı için kendilerini bıraktılar biri 3.günde diğeri 1.haftada yapabildi. Sakın utanmayın bu ayıp değil aksine güzel birşey. Geçmiş olsun aşkla geçireceğiniz güzel zamanlara :)
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 997 gün geçti.