Kırılgan hassas ve üzgün

Ugursuzbocek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
31
8
24
Merhaba bayanlar, belki bu başlık size beklediğiniz konuyu vermeyecek ama yinede yazayım.
Buraya gereksiz sorunlarla geliyorum ama üzgünüm işte :/

Öncelikle ben lise 1 öğrencisiyim. Hemen kısaca bugun ku sorunumu anlatayım.
Bugun bahçeye çıkmıştık üç kız ve şansa bakın ki son sınıflar fotoğrag çektiriyorlar.
Sadece biz bahçede değildik çok kişi vardı. Ama o an bize denk geldi.
Tam bahçenin önünden geçerken bunlar hizada durmuşlar uzaktan fotoğrafı çekilecekti bizde arkalarından geçiyorduk.ve ne tahlihsizlik ki o fotoğraf çekilecek an bize geldi üç kız dalgın geçiyoruz birden kötü baktılar meğerse bizi uyarıyorlarmış! Bize baktılar ve bi kızın hadi kızım koşsana fotoğraf çekilecek dediğini duydum.

O olaydan sonraki derste hocadan izin isteyip tuvalete gittim biraz çarpıntım tuttu biraz ağladım (bide özel dönem belirtileri de tetikledi anlarsınız) ve her daim yanımda olan teyzemi aradım. O bana takmamamı söyledi sonuçta bu yük sadece bana değildş üç kız olarak bizimdi.o bana bunun bir sorun olmadıgını söyledi .

Teyzem haklı biliyorum ama ben özgüvenimi toparlamaya çalışırken lisenin daha ilk döneminde ağlamaktan depresyondan yeni kurtulmuşken böyle şeylerin olması sinirimi bozuyor.

Her insan iyi değil ben belki son sınıf olsam hiç bi laf etmezdim bize bakardım sadece. Ama herkes ben değil herkes detay düşünmüyor. Herkes hassas değil. Lise öyle bir ortam ki herkes birbirini ezmeye çalışıyor herkes güzel herkes harika olmaya çalışıyor. Bazen kendimi o kadsar huzursuz hissediyorum ki!

Kısacası sevgili ablalarım bu lise döneminde yeterince sorun yaşadım şimdi ise son sınıflar hala okulda olursa bize kötü bakarlar kesin.( tabi okula gelmeme ihtimalleri fazla) yani biz onlsrın aklında 3 salağız.

Lütfen bana tavsiye verin ve yön gösterin okuduğunuz için teşekkürler :')

Ah canım benim neden bu kadar üzüyorsun kendini farkında olsan girmezdin zaten o kareye insan farkında olmadan yaptığı bişey için suçlanabilir mi hiç ? Sana istedikleri gibi baksınlar sen suçlu değilsin bunu biliyorsun gerisinin ne önemi var.

Ben suçlu değilim ama onlar beni öyle bilecekler. Çünkü anladım ki insanlar empati kursa bile farklı kuruyorlar
Ben onların yerinde olsam dalgınlar bilmeden girdiler diye düşünürüm gerçekten. Ama onlar öyle düşünmezler kesin

lise bittikten sonra, vay be neleri takmışım diyeceksin. benim şuan dediğim gibi :cool: daha 3yıl oldu lise biteli, hiçbirşey yok aklımda. üstelik ne çok üstüme gelen vardı.. ama şimdi hiçbiri yok :) takma

Çok tatlısın ya :) Sen sadece gözünde büyütmüşsün olayı. Emin ol kimse farkında bile değildir. İlerde farkına varacaksın kendini gereksiz yere yıprattığını ama şimdi böyle hissetmen normal tabi. Çok ince düşünmemeye çalış. Seni çok yorar her türlü ilişkinde.

Evet canım işleri güçleri yoktur, okuldaki kalan zamanlarını sizi akıllarında tutup 'Ay o üç kız ne salaktı' demekle geçirirler. Altı üstü fotoğraf makinesinin önünden geçmişsiniz kimse de abartılı bir tepki vermemiş, acele edin demişler sadece, bunun için dertlenmek nedir? bu kadar hassas ve benmerkezci olmayın.

Bu kadarcık seyleri takarak ve aglayarak hayatını nasıl gecirebiliyorsun cidden merak ettim
Kaldiki henuz lisedesin bu tutumunla devam edersen universitede ne yapacaksın en onemlisi is hayatinda cok basarisiz olursun ,ilerde evlilik yaparsan onu nasıl devam ettirirsin ??
Koş kizim dedi diye carpintin tutuyorsa ....
Bence kafa olarak hic saglikli degilsin bu hassasliktanda öte birsey disarda kimse ayyy bu cok hassas diye yaklasmayacak sana
Bu durumunu asmalisin ,kendin yapamiyorsan yardim almayi kesinlikle dusun iyi birsey degil ayrica herbirseye "bence psikoloğa git" diyenleri hic sevmem ama bu sekilde hayat gecmez

Merhaba bayanlar, belki bu başlık size beklediğiniz konuyu vermeyecek ama yinede yazayım.
Buraya gereksiz sorunlarla geliyorum ama üzgünüm işte :/

Öncelikle ben lise 1 öğrencisiyim. Hemen kısaca bugun ku sorunumu anlatayım.
Bugun bahçeye çıkmıştık üç kız ve şansa bakın ki son sınıflar fotoğrag çektiriyorlar.
Sadece biz bahçede değildik çok kişi vardı. Ama o an bize denk geldi.
Tam bahçenin önünden geçerken bunlar hizada durmuşlar uzaktan fotoğrafı çekilecekti bizde arkalarından geçiyorduk.ve ne tahlihsizlik ki o fotoğraf çekilecek an bize geldi üç kız dalgın geçiyoruz birden kötü baktılar meğerse bizi uyarıyorlarmış! Bize baktılar ve bi kızın hadi kızım koşsana fotoğraf çekilecek dediğini duydum.

O olaydan sonraki derste hocadan izin isteyip tuvalete gittim biraz çarpıntım tuttu biraz ağladım (bide özel dönem belirtileri de tetikledi anlarsınız) ve her daim yanımda olan teyzemi aradım. O bana takmamamı söyledi sonuçta bu yük sadece bana değildş üç kız olarak bizimdi.o bana bunun bir sorun olmadıgını söyledi .

Teyzem haklı biliyorum ama ben özgüvenimi toparlamaya çalışırken lisenin daha ilk döneminde ağlamaktan depresyondan yeni kurtulmuşken böyle şeylerin olması sinirimi bozuyor.

Her insan iyi değil ben belki son sınıf olsam hiç bi laf etmezdim bize bakardım sadece. Ama herkes ben değil herkes detay düşünmüyor. Herkes hassas değil. Lise öyle bir ortam ki herkes birbirini ezmeye çalışıyor herkes güzel herkes harika olmaya çalışıyor. Bazen kendimi o kadsar huzursuz hissediyorum ki!

Kısacası sevgili ablalarım bu lise döneminde yeterince sorun yaşadım şimdi ise son sınıflar hala okulda olursa bize kötü bakarlar kesin.( tabi okula gelmeme ihtimalleri fazla) yani biz onlsrın aklında 3 salağız.

Lütfen bana tavsiye verin ve yön gösterin okuduğunuz için teşekkürler :')
Canim bu bu kadar buyutulucek uzulucek bir mesele degilki , herkes boyle seyler yasamistir lise hayatinda . Benim bir kiz arkadasimi istiklal marsini okurken cok yakin durdu diye tum okulun onunde azarlamisti ustsiniflardan biri . Oluyor boyle seyler normal normal :)

Canımm kıyamam sanaa emin ol ben de lise dönemimi böyle atlattım bir kaç sene sonra ne kadar önemsiz şeylere üzülmüşüm şimdiki aklım olsa umrum olmaz diceksin yaş arttıkça dertlerin sıkıntıların büyüklüğü de artıyor :) alıngan olduğunu etrafındakilere belli etmemen iyi olur yoksa bunu çok kullanırlar :)

hehehe ne kadar şirinsin alıp bağrıma basasım geldi seni.Allah daha büyük dert vermesin başına ^_^
ayıp etmişler daha nazik olabilirlerdi
onların kabalığı bu yüzden suçu üstüne alıp üzülme boşuna:)
kaba insan kabadır sadece, sen dalmışsın bilerek yapılmayan bir şey senin hatan yok fıstık:)

Bu kadarcık seyleri takarak ve aglayarak hayatını nasıl gecirebiliyorsun cidden merak ettim
Kaldiki henuz lisedesin bu tutumunla devam edersen universitede ne yapacaksın en onemlisi is hayatinda cok basarisiz olursun ,ilerde evlilik yaparsan onu nasıl devam ettirirsin ??
Koş kizim dedi diye carpintin tutuyorsa ....
Bence kafa olarak hic saglikli degilsin bu hassasliktanda öte birsey disarda kimse ayyy bu cok hassas diye yaklasmayacak sana
Bu durumunu asmalisin ,kendin yapamiyorsan yardim almayi kesinlikle dusun iyi birsey degil ayrica herbirseye "bence psikoloğa git" diyenleri hic sevmem ama bu sekilde hayat gecmez

O koş kızım dediği için çarpıntım tutmadı ben orada panşk oldum herkes bakınca yanımdakilerde bişey demiyor acaba birşey mi var durumuna düştüm ve rezil oldugumuzu düşündüm birden .

Ayrıca çok haklısınız biliyorum şu an yazdıklarımla her şeyi sorun eden bir tip gibi gözüküyoru. Ama aslında öyle değilim bu bu sene oldu. Liseye geçince.

Ve ayrıca üzüldüm çünkü ayağa kalkmaya çalışan bir insanın tekrar bir engelle karşılaşması üzücü.
Güçlü olmak isteyen bir insan hemen güçlü olamaz ki . Ben bir iki kişiye karşı güçlü olmaya çalışıyorum. Ama birden 60 kişi olunca zor oldu tabi.

Liseli küçük bir kız değil,
çizgili pijamali, Selami Şahin tipinde bir amca gibi geldin bana.
Herhalde ben kötü niyetli biriyim. Yoksa niye böyle şeyler gelsin aklıma.
Hayırlısı

O koş kızım dediği için çarpıntım tutmadı ben orada panşk oldum herkes bakınca yanımdakilerde bişey demiyor acaba birşey mi var durumuna düştüm ve rezil oldugumuzu düşündüm birden .

Hadi oyle olsa ne olacakki ben okadar coook rezil oldum ki ve anlatacak okadar rezil anim var ki hepsini katila katila gulerek anlatiyorum .. komik cunku gercekten
Bazilarida hatirlamak istemeyecegim kadar kotu :KK70: onlarida unutuyorum gidiyor kimsenin aklindada rezil,salak diye kalmadim
Kaldiysada umrumda degil cunku liseden sonra kimseyle gorusmedim, yakin arkadasim haric :KK66:

Ay allah iyiliğini versin. Biri sana koş kızım dedi diye mi bu hale geldin. Emin ol sana söylediği o cümleyi 3 dakika içinde unutmuştur. Kimse kimse için sandığın kadar değerli değil, seni hatırlamaz bile korkma.

Lisedeki rezilliklerimi anlatsam sana burdan amerikaya yol olur. Her rezilliğimde de herkesten çok ben güldüm kendime, kendimle dalga geçmeyi bildim hep. O yüzden kimsecikler ezemedi, dalga geçemedi benimle. Totosunu bütün okula sergilemiş bir insanım ben kız, senin başına gelse ne yapardın merak ediyorum.

böyle bı konumu olur ya ne bu???
Ben bu yorumunuzu anlamadım bunu neden yazdığınızı da anlamadım. İnsanın yaşayabileceği sonsuz olasılık var bende bu olasılığa düştüm ve bunu yazdım. Eğer sizin bir konudan aradığınız farklı bir şeyler ise sadece okuyup yorum yazmadan geçebilirdiniz?

X