Anti-Aging Kırışıklık, Leke, doğum çatlağı ve ameliyat izi...

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

bseyhan

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
261
0
40
Jeunesse artık bizimle... Kendim ve bizzat yakın arkadaşlarım kullandık. Kırışıklıklar için kesin çözüm.

Kırışıklık, yara ve ameliyat izi, doğum çatlakları için hazırlanmış olan ürünlerin daha bir çok çeşidi var. Başka hiç bir yerde muadili ve benzeri olmayan ürünlerle tanıştığınızda abartmadığımı anlayacaksınız.
YALAN YA DA YANLIŞ HABER YAPIYORUM... ANTİ-AGİNG İLGİ DUYANLARIN BİLMESİ GEREKEN BİR MARKA...

Son düzenleme:
Benim en büyük derdim cilt lekelerimdi. Yağlı bir cilde sahibim ve sivilceler iri çıkar ardından iz bırakırdı. Denemediğim ürün kalmadı tahmin edersiniz ki. 2 hafta önce bi kreme denk geldim adı fenjilyan. Gözle görülür bi açılma oldu cildimde. Bence deneyin sizde .)

Benim en büyük derdim cilt lekelerimdi. Yağlı bir cilde sahibim ve sivilceler iri çıkar ardından iz bırakırdı. Denemediğim ürün kalmadı tahmin edersiniz ki. 2 hafta önce bi kreme denk geldim adı fenjilyan. Gözle görülür bi açılma oldu cildimde. Bence deneyin sizde .)

Nursel Hanım, ben size daha iyi gelecek farklı bir ürünle sizleri tanıştırmak istiyorum.

kullandığım üründen gerçekten memmunum, başka bir ürün kullanmayı şuan için düşünmüyorum. Aylardır geçmeyen lekelerim geçti, yüzüm aydınlandı. Ben kullandığım ürünü tavsiye ediyorum kesinlikle

erol kösenin sattığı krem mi bu çok duyuyorum bende ama cesaret edip alamadım.

Jeunesse artık bizimle... Kendim ve bizzat yakın arkadaşlarım kullandık. Kırışıklıklar için kesin çözüm.

Kırışıklık, yara ve ameliyat izi, doğum çatlakları için hazırlanmış olan ürünlerin daha bir çok çeşidi var. Başka hiç bir yerde muadili ve benzeri olmayan ürünlerle tanıştığınızda abartmadığımı anlayacaksınız.
YALAN YA DA YANLIŞ HABER YAPIYORUM... ANTİ-AGİNG İLGİ DUYANLARIN BİLMESİ GEREKEN BİR MARKA...
Bseyhan siz Jeunesse den hangi ürünleri kullandınız. Instantly Ageless mi kullandığınız. Yoksa LUMINESCE serisini mi kullandınız.?Instantly Ageless evet mucize gibi. anında etkili ama etkisi sadece 8 saatmiş onu biliyorum. Bayağı bi araştırdım. Benim merak ettiğim Luminesce serisini kullananların yorumları.

Bseyhan siz Jeunesse den hangi ürünleri kullandınız. Instantly Ageless mi kullandığınız. Yoksa LUMINESCE serisini mi kullandınız.?Instantly Ageless evet mucize gibi. anında etkili ama etkisi sadece 8 saatmiş onu biliyorum. Bayağı bi araştırdım. Benim merak ettiğim Luminesce serisini kullananların yorumları.

Merhaba, ben kullandım ama malesef istediğim sonucu alamadım. Bu yüzden şuan Jeunesse ile ilgilenmiyorum...

Cilt lekelerine iyi gelen kullanım sonucu memnun kalınmış ürün ozel den bilgi verebilrim ilgilenenlere

benimde göz altlarımda çil gibi güneş lekelerimden şikayetçiydim. Ama kullandığım ürünler sayesinde gözle görülür bir fark oldu. İlgilenirseniz özelden kendi fotoğraflarımıda gönderebilirim. whatsapp:0535

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle Lr ürünlerini tavsiye ederim arkadaşlar. Kullanan herkes memnun kalıyo üye olup %40 indirimle bir çok cilt sorununuza çözüm bulabilirsiniz

Kızlar valla benimde cildimde lekelerim vardı, birçok ürün kullandım bazıları cildimi mafetti bazıları ise bir işe yaramadı. Bir eczacı kadınla tanıştım tatile gittiğimde o bana cuiq beauty'nin leke kremini önerdi. kullanmaya başladım baya etkisini gördüm dilerseniz onu da bir deneyebilirsiniz, tavsiye ederim.

Ben de yaklşık 2 aydır fenjilyan krem kullanıyorum.

Merhabalar ,Jeuenesse ürünlerinden kullandım ben de yorum yapmak istiyorum ancak farkediyorum ki eleştiri içerikli mesajlar sürekli olarak kaldırılıyor. Bu hoş değil ve markaya eleştiri yapamıyorsak iyi niyet arayamıyorım.

Merhabalar kızlar "Jeuenesse" ürünlerini kullanıyorum ancak satıcının bahsettiği o abartılı mücizevi etkileri göremedin nedense.
Cildim kullandığım ürünlere cevap veren bi yapıda halbuki kesinlikle bahsettikleri gibi değil çok üzücü. Dünyann parasını vererek aldım halbuki

X