15 sayfa var size yetişebilmem için
bugün annemlere gittim kahvaltıya, akşama kadar oradaydım
annem biraz rahatsız, onlara etli biber dolması yaptım
bana da getirdim biraz
eşim de tavuk pirzola almış
onları da pişirdim az önce
şimdi de onun gelmesini bekliyorum yemek için
elifcino geçmiş olsun canım
senfatcım seyyahı çimdiklesek sen hisseder misin acababir şekilde ayrı düşmüş ikizlersiniz galiba siz
selincim poşeti yassılaştırıp havasını alıyosun, sonra poşetin ağız kısmını uzunsa iki üç defa geriye doğru katlıyosun. sonra da çakmağı yakıp bir taraftan öteki tarafına doğru yakıyosun o kadar canım
İyi akşamlar hanımlar ben geldimmmmm
Hastalara çok çok geçmişler olsun rabbim hepinize acil şifalar versin inş
Bugün biz annemide aldık mogan gölüne piknik yapmaya gittik hava ilk başlarda iyiydi sonra sogudu zaten hastaydım inş daha kötü olmam.Eve geldik eşimle biraz tartıştık çağanıda aldı annesigile gitti ben gitmedim ortalık biraz karışık şu anda eve gelince bakalım neler olacak
Farmasicim profiteröl çok güzel gözüküyor ellerine sağlık canım bende en yakın zamanda deneyeceğim
Pizzadan bahsedilmiş ben hep 3 su bardağı unla ve 1 paket insant mayayla yapar 1 saat bekletirim ayarı çok güzel olur tam kıvamında kabarır 2 gün önce yaptım 1 tepsi hooop yine hemen mideye sizlerinki niye öyle oldu anlamadım.
darkseayi unutmuşum, onu da anayım
ayy eşim evde yok ya, nasıl giriyorum, ohhh sefam olsun
çocuklu analar;
nasıl oyuncak kutusu kullanıyorsunuz
ben şöyle sağlam birşey almak istiyorum
hasırlar sağlam olmaz diye çekiniyorum, ne dersiniz
benim alış veriş zamanım gelmiş, site site geziyorum
bade inşaallah tutar bebek. bir gece önce haber ver, dua edelim sana
allright senin sohbetini özlüyoruz, daha sık girersen, burası renklenir, sen çok tatlı bi kızsın, daha aktif olmalısın.
banu rüyanı Allah hayırlara çıkarsın. annen kaç yaşında ve neden vefat etti acaba, bebeğin için çok üzgünüm. Allah kızlarına uzun ömür versin.
elifcino Allah şifa versin.
afiyet olsun canımm15 sayfa var size yetişebilmem için
bugün annemlere gittim kahvaltıya, akşama kadar oradaydım
annem biraz rahatsız, onlara etli biber dolması yaptım
bana da getirdim biraz
eşim de tavuk pirzola almış
onları da pişirdim az önce
şimdi de onun gelmesini bekliyorum yemek için
İnşallah problem neyse güzel bi şekilde hallolur canım.İyi akşamlar hanımlar ben geldimmmmm
Hastalara çok çok geçmişler olsun rabbim hepinize acil şifalar versin inş
Bugün biz annemide aldık mogan gölüne piknik yapmaya gittik hava ilk başlarda iyiydi sonra sogudu zaten hastaydım inş daha kötü olmam.Eve geldik eşimle biraz tartıştık çağanıda aldı annesigile gitti ben gitmedim ortalık biraz karışık şu anda eve gelince bakalım neler olacak
Farmasicim profiteröl çok güzel gözüküyor ellerine sağlık canım bende en yakın zamanda deneyeceğim
Pizzadan bahsedilmiş ben hep 3 su bardağı unla ve 1 paket insant mayayla yapar 1 saat bekletirim ayarı çok güzel olur tam kıvamında kabarır 2 gün önce yaptım 1 tepsi hooop yine hemen mideye sizlerinki niye öyle oldu anlamadım.
ben sonradan okudugumda, çok yazanlara kızmaya başladım, o yüzden geyik yapmamaya çalışıyorum son zamanlarda sayfalar artmasın da okuyanlara zorluk olmasın diye. ama olmuyor işi sulandırıyorum bazen. ancak paylaşımlar çok faydalı, keşke evliliğim ilk yılında, hadi 2-3. yılında bulsaydım burayı.
ama ekonomi sayfalarında baktıgımda 3 kuruş, 5 lira falan biriktirdim yazıyorlar, ben de sıkıldıgımdan öyle şeyldern, kaç kere bakıp kapattım. zararın neresinden dönersen kardır, iyi arkadaslar da edindim burda. karanfilce çok tatlı, selin yaşına rağmen çok becerikli, imremerek bakıyorum, meyra paylaşımları çok bilinçli, seyyah zaten ben, allriht da cok akıllı arkadas olunası bir kız, eva kıpır kıpır, tabi farmasi
sunny abla, papatya, derfat, banu, havar, böcük, zeytin, sirkeci (özelde mesajlaştıgı için benim için bitti ama adını yazayım ayıp olmasın), bıdık, multi hepiniz çok iyisin. bir gün girmeseniz özlüyorum hepinizi.
kızlar mutfak robotumu çıkardım bugün kullanmak için bir hevesle
epeydir kullanmamştım ve şok oldum bozulmuş
benim de moralim bozuldu
çiğköfte yapcaktım
offf ya şimdi yenisini mi alacam
kızlar mutfak robotumu çıkardım bugün kullanmak için bir hevesle
epeydir kullanmamştım ve şok oldum bozulmuş
benim de moralim bozuldu
çiğköfte yapcaktım
offf ya şimdi yenisini mi alacam
senfat; hasır alma sakın, ben zamanında bayağı da bir para bayılarak almıştım, çoktan haşatı çıktı. şu mutfakta kullanılan kapaklı peynir kaplarının koccaamaaaan olanları var. tipi aynı ama ebatları devasa, onlardan al, hem kapaklı, oyuncakları toz olmaz. şimdi ben de öyle yapıyorum. legoları, puzzelları için ayrı, arabaları için ayrı falan. benim oğlan dönem dönem bazı oyuncaklara takılıyo, şimdilerde puzzela manyağı oldu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?