Kirli Çıkılar )))

elifcino geçmiş olsun canım

senfatcım seyyahı çimdiklesek sen hisseder misin acaba bir şekilde ayrı düşmüş ikizlersiniz galiba siz

selincim poşeti yassılaştırıp havasını alıyosun, sonra poşetin ağız kısmını uzunsa iki üç defa geriye doğru katlıyosun. sonra da çakmağı yakıp bir taraftan öteki tarafına doğru yakıyosun o kadar canım

İyi akşamlar hanımlar ben geldimmmmm
Hastalara çok çok geçmişler olsun rabbim hepinize acil şifalar versin inş
Bugün biz annemide aldık mogan gölüne piknik yapmaya gittik hava ilk başlarda iyiydi sonra sogudu zaten hastaydım inş daha kötü olmam.Eve geldik eşimle biraz tartıştık çağanıda aldı annesigile gitti ben gitmedim ortalık biraz karışık şu anda eve gelince bakalım neler olacak
Farmasicim profiteröl çok güzel gözüküyor ellerine sağlık canım bende en yakın zamanda deneyeceğim
Pizzadan bahsedilmiş ben hep 3 su bardağı unla ve 1 paket insant mayayla yapar 1 saat bekletirim ayarı çok güzel olur tam kıvamında kabarır 2 gün önce yaptım 1 tepsi hooop yine hemen mideye sizlerinki niye öyle oldu anlamadım.

ben sonradan okudugumda, çok yazanlara kızmaya başladım, o yüzden geyik yapmamaya çalışıyorum son zamanlarda sayfalar artmasın da okuyanlara zorluk olmasın diye. ama olmuyor işi sulandırıyorum bazen. ancak paylaşımlar çok faydalı, keşke evliliğim ilk yılında, hadi 2-3. yılında bulsaydım burayı.
ama ekonomi sayfalarında baktıgımda 3 kuruş, 5 lira falan biriktirdim yazıyorlar, ben de sıkıldıgımdan öyle şeyldern, kaç kere bakıp kapattım. zararın neresinden dönersen kardır, iyi arkadaslar da edindim burda. karanfilce çok tatlı, selin yaşına rağmen çok becerikli, imremerek bakıyorum, meyra paylaşımları çok bilinçli, seyyah zaten ben, allriht da cok akıllı arkadas olunası bir kız, eva kıpır kıpır, tabi farmasi
sunny abla, papatya, derfat, banu, havar, böcük, zeytin, sirkeci (özelde mesajlaştıgı için benim için bitti ama adını yazayım ayıp olmasın), bıdık, multi hepiniz çok iyisin. bir gün girmeseniz özlüyorum hepinizi.

Son düzenleme:

öyle anlatma, bir gün yaparken oğlun şak şak çeksin, onu koya lütfennnnn
poşet çok ince yanar gider alimallah

yağ sıçratmaz kullanan var mı, alayım mı

profiterol tarifim

1sb un
1sb su
3 yumurta
yarım paket murtalar hariç tüm margarin
1 fiske tuz
yarım tatlı kaşığı şeker

yumurtalar hariç tüm malzeme öncelikle su kaynayan suya margarin ve sonra un , tuz ,şeker karıştırılır.
un helvası kıvamında olacak , hamur soğutulacak .
yumurtalar tek tek kırılacak (burası çok önemli ) mikserle iyice karıştırılacak .
önceden ısıtılmış fırında kapağı hiç açılmadan (diğerli kısım) 200 derecede 1 saat pişirilecek.

içerisine iç krema sürülüp ,üzerine çikolata sosu dökülecek.

iç krema için; 2.5 sb süt
3 yk nişasta( ben kremalardaki un kokusunu ve tadını sevmem o nedenle nişasta kullanırım)
1 çay bardağı şeker
1 pk vanilya
arzu edilirse 1 yumurta ( ama ben kullanmıyorum)

üstü için çikolata sosu demiştik ama çikolata sosumuz yoksa

3 yk kakao
2 yk nişasta
1 çay bardağı şeker
2-3 bardak süt

geçmiş olsun canım
inşaallah eşinle de aranız düzelir

HANGİSİ İYİ EVLAT?
Köyün tek çeşmesi başında üç kadın sıraya girmiş kaplarına su doldurmaktaymış. Kadınlar aralarında çene çalarken yanlarına yaşlı bir adam yaklaşmış ve kadınların konuştukları ile yakından ilgilenmiş.
Birinci kadın şöyle demiş;
- “Bakınız benim bir oğlum var. Becerikli mi becerikli, yetenekli mi yetenekli. İnanın örnek bir delikanlıdır o.”
İkinci Kadın;
- “Benim de bir oğlum var. Bülbül gibi şakır, sesi insanlara gözyaşı döktürür.”
Üçüncü kadın ise oğlu hakkında hiçbir şey söyleyememiş.
Kadınlar serçe parmağı kalınlığında bile su akmayan çeşmeden kaplarını zorlukla doldurduktan sonra oradan uzaklaşmaya hazırlanırken yaşlı adam onları izlemekteymiş. Bir ara, birinci kadının oğlu görünüp grubun önünde mükemmel bir takla atmış. Annesi “Jimnastik gösterileri de yapabilir.” diyerek oğlunu pohpohlamış. Derken ikinci oğul gelmiş. O kadar güzel, o kadar yanık türkü söylemiş ki, dinleyenler hayranlıklarından neredeyse küçük dillerini yutacaklarmış. En son üçüncü kadının oğlu onlara yaklaşmış. İlk ikisinin aksine hiçbir şey yapmamış sadece annesine koşmuş ve su kabını onun elinden alarak kendisi taşımış.
Bundan sonra üç kadın yaşlı adama sormuşlar.
- “İşte şimdi oğullarımızı gördünüz değil mi?”
- “Ben sadece bir tek oğul gördüm. Annesinin elinden su kabını alarak kendisi taşıyan oğulu.” yanıtını vermiş yaşlı adam.

teşekkürler farmasim.

profiterol tarifinizi bulamayınca alman pastasına sardım ben de. ilk defa yapıciğim bakalım nası olcak

darkseayi unutmuşum, onu da anayım

ayy eşim evde yok ya, nasıl giriyorum, ohhh sefam olsun

çocuklu analar;
nasıl oyuncak kutusu kullanıyorsunuz
ben şöyle sağlam birşey almak istiyorum
hasırlar sağlam olmaz diye çekiniyorum, ne dersiniz
benim alış veriş zamanım gelmiş, site site geziyorum

senfatçım benimkilere çamaşır selesi almıştık
odalarında oynadıktan sonra oyuncaklarını içerisne atıp köşesine koyarlardı
artık oyuncak devri evde kapandı

Son düzenleme:

inşallah canım tamam söylerim Allah razı olsun

afiyet olsun canımm
İnşallah problem neyse güzel bi şekilde hallolur canım.

sağol canımm
sen de çok tatlı aklı başında bi kızsın..
ben de seni seviyorum

Senfat ben oyuncak sepeti olarak çamaşır sepetleri varya plastik onlardan kullanıyorum.
farmasi ellerine sağlık. cuma akşamı yapmayı plalıyorum. bakalım becerebilecek miyim...
badecim inşallah olur, hayırlı haberlerini bekliyoruz...
karanfilce eşimle gittik alışverişe. yalnız olsam hayatta taşıyamazdım....
senfat yazmış ya hepimizin ismini...
düşündüm de benim gerçek hayatta bu kadar çok arkadaşım yok...
kimseyle herşeyimi paylaşmam ama yakın diyebileceğim 2-3 arkadaşım var.
hepinizi kendime çok yakın buluyorum...

kızlar mutfak robotumu çıkardım bugün kullanmak için bir hevesle
epeydir kullanmamştım ve şok oldum bozulmuş
benim de moralim bozuldu
çiğköfte yapcaktım
offf ya şimdi yenisini mi alacam

benim de moralim bozuldu
çiğköfte yapcaktım

vay vay vay
kendini deşifre etmeye başlamışsın
eşine söyleyeceğim
bu kadın ismini oraya buraya yazıyor, resminizi paylaşıyor diye

bu arada eva adliye bize 100 mt falan. oğlanın göbek bağını adliyenin bahçesine gömeyim de, hakim, savcı olsun diyordum ki birden aklıma ya suçlu olursa diye aklıma geldi. bir suç makinesi mesela, adliyeden çıkmayan. hemen vazgeçtim, akıllı kadının hali başka canım

senfat; hasır alma sakın, ben zamanında bayağı da bir para bayılarak almıştım, çoktan haşatı çıktı. şu mutfakta kullanılan kapaklı peynir kaplarının koccaamaaaan olanları var. tipi aynı ama ebatları devasa, onlardan al, hem kapaklı, oyuncakları toz olmaz. şimdi ben de öyle yapıyorum. legoları, puzzelları için ayrı, arabaları için ayrı falan. benim oğlan dönem dönem bazı oyuncaklara takılıyo, şimdilerde puzzela manyağı oldu :)))

halılarım yıkamadaydı akşam geldi kocişe baktım çıkarmış spürgeyi hadi kalk serelim didi
öyle dedim süpürmeyle olmaz bende silim bari süpürmüşken sildim silmişken kurumasını bekledim
kurumuşken halıları serdim sermişken ortalığı topladım toplamışken toz aldım toz almışken tuvalet banyoyu temizledim elim suya değdi madem bulaşıkları yıkim didim yıkamışken
köfte kızarttım mutfak dolaplarını silim didim mutfak dolaplarını silmiken beyaz eşyaların üstünü sildim

en son yeter be dedim yeter artık
sen ne biçim kocasın akşam akşam beni yoldan çıkarıosun zaten işte yorulmuştum
kudurtma beni bidaha

kendi naptı ben bunları yaparken süpürgeyi hızlı hızlı yaptı yalap şalap milli maç izlemeye koştu
hain koca

ceza verdim ona meyve soyyo bana elleriyle yedirio.....:))))

benim de moralim bozuldu
çiğköfte yapcaktım

canım bozulmamıştır belki de bi yerde bi tutukluk yapıyor olabilir.
benimki de yapıyordu şu sıralar yapmıyor

sen hem annesin, hem ana okulundasın bilirsin, benim için işlevsel olması önemli tabi. hasırlar güzel, sağlam gibi görünenleri de var. ama üzerine biner, kırar diye endişelendim. senin kastettiğin şu mu
nette buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…