sağol canım hepsini not ediyorumcanım ya şunun bi linkini versene bana :))) ben bulamıorum aradığımda ing. falan diil dimi bilmiorumda:))
tupper asssssla tavsiye etmiorum ben çeyiz hazırlığında ucuz almak için üye oldum bi haftada 200 tl alışveriş yapcaksın dediler sonna 1 ay çıkmazsın dediler 800 tl lik ürün aldım((( o aralar kirli çıkı diildim , temzi müsrüftim:)))
aralarından tek tavsiye edbileceğim peynir kabıbide mikrodalgada ısıtma kabı başkada bi cacık almayın benim evim tupper kaynıyo:))
ya işte ben tecrübe diye buna derim ablacım sen varya mükemmelsin ilk defa duydum nasıl yapıosun onu bana bi diyiver hele yeni bişey daha öğrendim:)
eva nasıl ekmek yemiosunuz ben 3 gün yemiosan 4. gün kahvaltıda yiyorum:))) mesela sahanda yumurtayı nasıl yiyosunuz? vallahi meraktan soruorum:))))))
karanfilcecim ben bu yaz deli gibi kışlık yaptım mis gibide yiyorum menemenlerimin tadıda güzel ama konservenin hafif ekşimsi bi tadı olurya ben onu sevmiorum senin bu domastesler süper:))) yazın bende böle yapcam.....
badecim öncelikle Rabbim sana hayırlı evlatlar versin bu sefer inş. tutar...
zaten sölenebilcek herrrrrşeyi kızlar sölemiş ben aklıma gelen değişik bi kaç şey sölim izin verirsen:))
karanfilin dediği gibi bu konserve çorba çok pratik ama tek dikkat etceğin bişey var et içerikli ürünler olmuyomuş!!!!! mesela tavuk çorbasının konservesi olmaz yada kıymalı bi çorbanın!!
ben mercimek çorbasını 2 kat pişiriorum yarısını piştiği gibi kavanoza koyup ters çeevirip buzdolabında saklıorum
şimdiye kadar denediğim çorbalar
yogurt çorbası
arpa şehriye çorbası
mercimek çorbası
ezogelin çorbası
domates çorbası
bunları yapıp kavanoza koyup yiyebilirsin tek yapcan şey kavanozu açıp tencereye boşaltıp ısıtmak hepsi bu:)))))
ıspanak haşlayıp koyabilirsin çıkarıp üstüne iki yumurta kırarsın yada kavurursun:)
karnıbahar haşlayıp koyabilirsin sotelersin:)))))
patlıcanları bütün kızartıp karınlarını yarıp içini doldurup öylec buzluga atabilirsin hatta minik bi tepsiyle bile koyabilirsin çıkarıp içine salçalı su hop fırına:))))
diğer yapılabilcekleri kızlar sölemiş zaten:))))
karanfilim etli ekmek diyip duruyon bak konyaya getircen beni haa:))))))))))))
şimdi rendemi ekleyeceğim, bunu yeni aldım, üstündeki aparat ne işe yarıyor almadım, iyi bişeyse kullancagım, değilse evde durmasın atacagım. bilen varsa sölesin nolursunuz. yeni çeyiz alanlar belki biliyordur, ben cahil kaldım biraz. umarım sarımsak aparatıdır. Eki Görüntüle 626003 Eki Görüntüle 626004 Eki Görüntüle 626006 Eki Görüntüle 626007
halılarım yıkamadaydı akşam geldi kocişe baktım çıkarmış spürgeyi hadi kalk serelim didi
öyle dedim süpürmeyle olmaz bende silim bari süpürmüşken sildim silmişken kurumasını bekledim
kurumuşken halıları serdim sermişken ortalığı topladım toplamışken toz aldım toz almışken tuvalet banyoyu temizledim elim suya değdi madem bulaşıkları yıkim didim yıkamışken
köfte kızarttım mutfak dolaplarını silim didim mutfak dolaplarını silmiken beyaz eşyaların üstünü sildim
en son yeter be dedim yeter artık
sen ne biçim kocasın akşam akşam beni yoldan çıkarıosun zaten işte yorulmuştum
kudurtma beni bidaha
kendi naptı ben bunları yaparken süpürgeyi hızlı hızlı yaptı yalap şalap milli maç izlemeye koştu
hain koca
ceza verdim ona meyve soyyo bana elleriyle yedirio.....:))))
sağol canım hepsini not ediyorum
iyi dileklerin içinde Allah razı olsun inş. olur bu defa
tam göremiyorum ama bu şeffa kısma bişey konup onu tutacak gibimi ayarlamışlar
hani elini rendeleme diye
öyle gibi geldi
vay vay vay
kendini deşifre etmeye başlamışsın
eşine söyleyeceğim
bu kadın ismini oraya buraya yazıyor, resminizi paylaşıyor diye
bu arada eva adliye bize 100 mt falan. oğlanın göbek bağını adliyenin bahçesine gömeyim de, hakim, savcı olsun diyordum ki birden aklıma ya suçlu olursa diye aklıma geldi. bir suç makinesi mesela, adliyeden çıkmayan. hemen vazgeçtim, akıllı kadının hali başka canım
maç 2-0 bitti çek cumhuriyetine yenildik(
sen hem annesin, hem ana okulundasın bilirsin, benim için işlevsel olması önemli tabi. hasırlar güzel, sağlam gibi görünenleri de var. ama üzerine biner, kırar diye endişelendim. senin kastettiğin şu muEki Görüntüle 626046
nette buldum
saol canımteşekkürler canımmmmmm
derindondurucunu güle güle kullan
geçmiş olsunsağol canım, sol yumurtalıkta kist çıktı,iyi mi kötü mü diye mr çekinmek gerekti.
teşekkür ederim, önemli değildir herhalde, bakcaz.
eyvallah hemşo, ama tutturdum yani :))
benim kzın oyuncak sepetide bezden, içinde yaylı demir var iztediğin zaman katlaya biliyorsun, üstüde fermuarlı oyuncakları koyup kapata biliyorsun ağzını, ama çok uzun süre gideceğini düşünmüyorum, seye dayanmaz, senin resimini yüklediğin daha kullanışlı amam ben pahalı diye almamıştımsen hem annesin, hem ana okulundasın bilirsin, benim için işlevsel olması önemli tabi. hasırlar güzel, sağlam gibi görünenleri de var. ama üzerine biner, kırar diye endişelendim. senin kastettiğin şu muEki Görüntüle 626046
nette buldum
sen de çok tatlı aklı başında bi kızsın..
ben de seni seviyorum
vay vay vay
kendini deşifre etmeye başlamışsın
eşine söyleyeceğim
bu kadın ismini oraya buraya yazıyor, resminizi paylaşıyor diye
bu arada eva adliye bize 100 mt falan. oğlanın göbek bağını adliyenin bahçesine gömeyim de, hakim, savcı olsun diyordum ki birden aklıma ya suçlu olursa diye aklıma geldi. bir suç makinesi mesela, adliyeden çıkmayan. hemen vazgeçtim, akıllı kadının hali başka canım
yok ablacım,dğüm atıyorum ben.banucum sen de poşetlerin ağzını yakarak mı kapatıyorsun
haydi geçmiş olsun canım.kurtulmuşsun.dişimi çektirdim, alışverişe gittim geldim...
ikisi de içime oturdu kalkmıyor...
dişimin uyuşukluğu yeni yeni geçmeye başladı. bu sefer da orada ağrı var...
başımda ağrımaya başladı...
hiç mecalim yok...
kendimi kötü hissediyorum...
marketten de 288 tl ile ayrıldık....
büyük parça olarak en çok tutanlar; un, yağ, şeker, çay, tavuk, şampuan, duş jeli, sucuk, boy boy çeşit çeşit süt vardı.
gerisi de abur cubur çocuğa, kabartama tozu, maya (ne çok da pasta yaparım ya), milföy, yumurta, pamuk, traş bıcağı, şehriye, makarna vs vs vs...
ama ben ay içinde çok zorda kalmadıkça gitmem markete.
yoğurt, yumurta ve belki de yufka alırım o kadar diyerek kendimi teselli etmeye çalışıyorum...
geçmiş olsun annene sevimsizim.15 sayfa var size yetişebilmem için
bugün annemlere gittim kahvaltıya, akşama kadar oradaydım
annem biraz rahatsız, onlara etli biber dolması yaptım
bana da getirdim biraz
eşim de tavuk pirzola almış
onları da pişirdim az önce
şimdi de onun gelmesini bekliyorum yemek için
sağol senfatçım.annem kalp hastasıydı,bypasstan sonra tam olarak iyi olamadı,kalp kapakçıkları da sorunluydu.velhasıl annemin kalbi yaktı bizim kalbimizi.bade inşaallah tutar bebek. bir gece önce haber ver, dua edelim sana
allright senin sohbetini özlüyoruz, daha sık girersen, burası renklenir, sen çok tatlı bi kızsın, daha aktif olmalısın.
banu rüyanı Allah hayırlara çıkarsın. annen kaç yaşında ve neden vefat etti acaba, bebeğin için çok üzgünüm. Allah kızlarına uzun ömür versin.
elifcino Allah şifa versin.
bilmukabele senfat.sen yine yaz lütfen,ne demek kalabalık olmasın.ben sonradan okudugumda, çok yazanlara kızmaya başladım, o yüzden geyik yapmamaya çalışıyorum son zamanlarda sayfalar artmasın da okuyanlara zorluk olmasın diye. ama olmuyor işi sulandırıyorum bazen. ancak paylaşımlar çok faydalı, keşke evliliğim ilk yılında, hadi 2-3. yılında bulsaydım burayı.
ama ekonomi sayfalarında baktıgımda 3 kuruş, 5 lira falan biriktirdim yazıyorlar, ben de sıkıldıgımdan öyle şeyldern, kaç kere bakıp kapattım. zararın neresinden dönersen kardır, iyi arkadaslar da edindim burda. karanfilce çok tatlı, selin yaşına rağmen çok becerikli, imremerek bakıyorum, meyra paylaşımları çok bilinçli, seyyah zaten ben, allriht da cok akıllı arkadas olunası bir kız, eva kıpır kıpır, tabi farmasi
sunny abla, papatya, derfat, banu, havar, böcük, zeytin, sirkeci (özelde mesajlaştıgı için benim için bitti ama adını yazayım ayıp olmasın), bıdık, multi hepiniz çok iyisin. bir gün girmeseniz özlüyorum hepinizi.
darkseayi unutmuşum, onu da anayım
ayy eşim evde yok ya, nasıl giriyorum, ohhh sefam olsun
çocuklu analar;
nasıl oyuncak kutusu kullanıyorsunuz
ben şöyle sağlam birşey almak istiyorum
hasırlar sağlam olmaz diye çekiniyorum, ne dersiniz
benim alış veriş zamanım gelmiş, site site geziyorum
halılarım yıkamadaydı akşam geldi kocişe baktım çıkarmış spürgeyi hadi kalk serelim didi
öyle dedim süpürmeyle olmaz bende silim bari süpürmüşken sildim silmişken kurumasını bekledim
kurumuşken halıları serdim sermişken ortalığı topladım toplamışken toz aldım toz almışken tuvalet banyoyu temizledim elim suya değdi madem bulaşıkları yıkim didim yıkamışken
köfte kızarttım mutfak dolaplarını silim didim mutfak dolaplarını silmiken beyaz eşyaların üstünü sildim
kudurtma beni bidaha
kendi naptı ben bunları yaparken süpürgeyi hızlı hızlı yaptı yalap şalap milli maç izlemeye koştu
hain koca
elifcino geçmiş olsun canım
senfatcım seyyahı çimdiklesek sen hisseder misin acababir şekilde ayrı düşmüş ikizlersiniz galiba siz
selincim poşeti yassılaştırıp havasını alıyosun, sonra poşetin ağız kısmını uzunsa iki üç defa geriye doğru katlıyosun. sonra da çakmağı yakıp bir taraftan öteki tarafına doğru yakıyosun o kadar canım
İyi akşamlar hanımlar ben geldimmmmm
Hastalara çok çok geçmişler olsun rabbim hepinize acil şifalar versin inş
Bugün biz annemide aldık mogan gölüne piknik yapmaya gittik hava ilk başlarda iyiydi sonra sogudu zaten hastaydım inş daha kötü olmam.Eve geldik eşimle biraz tartıştık çağanıda aldı annesigile gitti ben gitmedim ortalık biraz karışık şu anda eve gelince bakalım neler olacak
Farmasicim profiteröl çok güzel gözüküyor ellerine sağlık canım bende en yakın zamanda deneyeceğim
Pizzadan bahsedilmiş ben hep 3 su bardağı unla ve 1 paket insant mayayla yapar 1 saat bekletirim ayarı çok güzel olur tam kıvamında kabarır 2 gün önce yaptım 1 tepsi hooop yine hemen mideye sizlerinki niye öyle oldu anlamadım.
ben okurken yoruldum hatun.halılarım yıkamadaydı akşam geldi kocişe baktım çıkarmış spürgeyi hadi kalk serelim didi
kudurtma beni bidaha
hain koca
şindi var ya
beni can evimden vurdun
malum aklıma hemen bişiler gelir
bu da en duygusallarından biridir
efenime söyleyeyim benim küçük ablamın durumu çok çok iyi maşallah sizden iyi olmasın
bunların eskilerini bilirsiniz hani çamaşır sepetleri
bi gün eline bundan almış ama görseniz her yeri yırtılmış kopmuş ahı gitmiş vahı kalmış
bizimki de almış eline bi ip bağlıyor kopan yerleri falan
sen deli misin dedim ya atsana şunu sanki atla deve alınmayacak bi şey git yenisi al
ah ablam ah demesin mi sanki başka sepet yok ben bunu kullanıyorum hayatta atmam annemin bana aldığı ilk çeyiz buydu
meğer ondan saklar dururmuş koptukça tamir edermiş atmazmış anısı var annemden diye
hala da atmadı
15 sayfa var size yetişebilmem için
bugün annemlere gittim kahvaltıya, akşama kadar oradaydım
annem biraz rahatsız, onlara etli biber dolması yaptım
bana da getirdim biraz
eşim de tavuk pirzola almış
onları da pişirdim az önce
şimdi de onun gelmesini bekliyorum yemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?