Kirli Çıkılar )))

sağol canım hepsini not ediyorum
iyi dileklerin içinde Allah razı olsun inş. olur bu defa

:111::111::111:

bana da öyle geldi.

hepsini okuyup aklımda kalanlara cevap yazacaktım tutatmadım kendimi
bence adliyeden vazgeçtiğin iyi olmuş
çok komik ya öldüm gülmekten gerçekten çok akıllı bir kadınsın
mübaşir veya arzuhalci de olabilir o arada
hiç beraber fotomuzu koymadım ki bi kere aramızı açamazsın bana bdv'de konu açtıramazsın

merhaba kızlar pc açık ben kuzucuklarla okey oynayıp maç seyrediyorum
arada gelip bakıyorum

evet bunun türevleri. bir milyoncularda bile var. hatta büyük marketlerde, semt pazarlarında bile. önemli olan büyük boyunu almak. okulda da biz böyle kullanıyoruz. kullanışlı ve temiz.
kapaklı olması tercih sebebi, çünkü çocuklar bütün oyuncaklarıyla aynı gün oynamıyorlar genelde. takıldığı bi iki parça bişey oluyor, bir süre onla oynamaya devam ediyorlar. aldığın ürün kapaksız olduğunda, kutudaki diğer oyuncaklar tozlanacak. hele de miteların en sevdiği yerlerden biri peluş oyuncaklardır.

teşekkürler canımmmmmm

derindondurucunu güle güle kullan
saol canım
sağol canım, sol yumurtalıkta kist çıktı,iyi mi kötü mü diye mr çekinmek gerekti.

teşekkür ederim, önemli değildir herhalde, bakcaz.

eyvallah hemşo, ama tutturdum yani :))
geçmiş olsun
benim kzın oyuncak sepetide bezden, içinde yaylı demir var iztediğin zaman katlaya biliyorsun, üstüde fermuarlı oyuncakları koyup kapata biliyorsun ağzını, ama çok uzun süre gideceğini düşünmüyorum, seye dayanmaz, senin resimini yüklediğin daha kullanışlı amam ben pahalı diye almamıştım

sanırım dediğin şuna benzer bişey:))
Hipaş Plastik

ben bunu bi milyonculardada görüorum hatta 10 lt liklerini tezgah altımda çok pratik kullanıorum un,pirinç,çay,şeker var bide 20 lt lik var onada makarna falan paketi açılmamış şeylerimi koyyorum tezgah altımda sadece bunlar var hem çok kolay kullanılması hem çok pratik , oyuncak içinde çok iyi olcanı düşünüorum çok zekisiniz:))))
ayrıca ben 20 tl liğini 8 tl yemi ne aldım pahalı şeylerde diil ayrıca dayanıklılarda:))))
amma övdüm ha kocam kapaklı plastik üreticisi falan diil:))))))

senfat işte bunun aynısıydı oyuncak sepetimiz

Eki Görüntüle 626040

şindi var ya
beni can evimden vurdun
malum aklıma hemen bişiler gelir
bu da en duygusallarından biridir

efenime söyleyeyim benim küçük ablamın durumu çok çok iyi maşallah sizden iyi olmasın
bunların eskilerini bilirsiniz hani çamaşır sepetleri
bi gün eline bundan almış ama görseniz her yeri yırtılmış kopmuş ahı gitmiş vahı kalmış
bizimki de almış eline bi ip bağlıyor kopan yerleri falan
sen deli misin dedim ya atsana şunu sanki atla deve alınmayacak bi şey git yenisi al
ah ablam ah demesin mi sanki başka sepet yok ben bunu kullanıyorum hayatta atmam annemin bana aldığı ilk çeyiz buydu
meğer ondan saklar dururmuş koptukça tamir edermiş atmazmış anısı var annemden diye
hala da atmadı

seviyorum seni

banucum sen de poşetlerin ağzını yakarak mı kapatıyorsun
yok ablacım,dğüm atıyorum ben.
haydi geçmiş olsun canım.kurtulmuşsun.
geçmiş olsun annene sevimsizim.
sağol senfatçım.annem kalp hastasıydı,bypasstan sonra tam olarak iyi olamadı,kalp kapakçıkları da sorunluydu.velhasıl annemin kalbi yaktı bizim kalbimizi.
bilmukabele senfat.sen yine yaz lütfen,ne demek kalabalık olmasın.

şimdi yine ikea diyeceğim sana,bu hatun başka marka bilmiyor mu diyeceksin.
ama çocuk grubu plastiklerini çok seviyorum.
bize yakın bursa da var.şimdiden uzun bir liste yaptım,gidince alacağım.
giden olursa kokulu tealightları da harika.illa stok yaparım.çocuklar uyuyunca ambiyans yapıyorum.

allah iyiliğini versin seliiiiiiiiiin
çok sevimlisin sen bee

hık demiş burnumdam düşmüş o benim
o farkında değil ama bizim tipimiz de çok benziyor
ben çok kilo aldığımdan yüzüm değişti zayıflasam aynıyız

ablacım ne uğraşıp duruyon gari
kilitli poşetlerden alsan ya

özel mesaj bekliyorum

ben okurken yoruldum hatun.

canım ya.
hatırası,hikayesi olan eşyalar daha kıymetli tabii.

geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…