Kirli Çıkılar )))

ah canim biliyorum gecen yaz kaybetmistin degilmi allah rahmet eylesin..... benimki temmuz dogumlu temmuz 15 tam memur cocugu dogacagi tarihi bile tutturdu

banucum haklısın..

bi anda aklıma ne geldi..
belki de bu kızın bu şekilde davranması benim zümremi daha çok şevke getirip daha çok çalışmasını sağlayacak..
belki o kız manen kaybetcek ama bizim kız kazancak bi anda sevindirik oldum evelde bugün daha bi güzel çalışıyordu
morelim düzeldi biraz

sormayın dün noldu
kv ler varken evi bi anda duman kapladı. tüm odalara baktık bişey yok. erkekler ise sohbete gitmişti.
apartman boşluğu tüm duman..(kapkara duman değil de yanık kokulu karışık)
nasıl korktuk herkes kapıdan bakıyor apartmanın erkekleri tüm katı dolaşıyor kimse çıkmıyor.
yukarı çatıya baktık bişey yok ama nasıl kokrtuk. kesin biri evde yok yangın çıktı dedik.
kv iyice korkuttu hadi çıkalım dedi. doğalgaz patlar iyice yangın çıkarsa çıkamayız dedi.
hazırlandık çıkarken erkekler haber etti 1. katta birileri tencerede yağ unutmuş ve full apartman yangın var sandık zaten hava boşluğumuz tüm kokuları yayıyor.

kızlar benim aile hekimi kan tahlili istemişti.
kansızlık için
sonuç hemoglobin 12.5
demir 46 (düşük diyor buna)
ferritin 11 çıktı.

kan ilacı yazdı ama daha alamadım sizce çok elzem mi?
maltofor fol mu ne öyle bişey. çiynenen tabletten onun dişe zararı olur mu??
delibocuk ve selin

Son düzenleme:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Karanfilce Canım, Allah korumuş sizi Allahtan kötü bir sonuc olmamış. Bununla geçmiş olsun.

Arkadaşlar ben çıkıyorum. Hepinize iyi geceler

ayyyy gecmıs olsun karanfılce. benımde boyle kızgın yag maceram war ama ben kendı mutfagımız yakıyodum nerdeyse tabı bekarken oluyor bu lısedeyım sen unut pembe dızıye dal sona farkettım onuda aldım muslugun altına tuttum ama en yapılmaması gerek seymıs heryer ıs oldu perdeler fela erımıstı sacaktan allahtan dolaplar tutusmamıs:18:

Allah tan su akıtırken alev yüzüne filan sünmemiş.

yaaaa işte bi gün buraya birimiz giremeyiverse Allah korusun başımıza iş gelse hangi birimizin haberi olcak

badeee kadesanın hayali arkeolog olmakmış kızzzz
içinde ukde kalmış
du ben onu bulunca bi çatlatim

ben muğlaya gidicem

Allah tan su akıtırken alev yüzüne filan sünmemiş.

hah alıntı boleymıs:26: ne cahılım ya...
evet canım sırcayıp etmedı ama ıs olmus yuzum babam kostur kostur gelmıstı garıbım benı oyle korkmus aglarken pakıze gıbı gorunce mutfagı felanda unuttu adamcagız annemıde ondan oncekı kıs kaybetmıstık dah sendromluyduk yanı neyse geldı gectı
allah baska dertler vermesın amiiiin.....

badeee kadesanın hayali arkeolog olmakmış kızzzz
içinde ukde kalmış
du ben onu bulunca bi çatlatim

ben muğlaya gidicem

adımı görünce geldim :) evet hayalimdi ama senin yazından sonra gerçek aleme döndüm :)

merhaba topik sakinlerine de..

Son düzenleme:
ahahahha
kadesa nasıl aldın kokuyu
nerdesiniz yahu
topiği neden kapattın
bdvde bile sesiniz çıkmıyor
sen çok mu seviyordun arkeolojiyi de bakiim aplana

adımı görünce geldim :) evet hayalimdi ama senin yazından sonra gerçek aleme döndüm :)

merhaba topik sakinlerine de..

aslında şimdi rahat okursun
ama bebeler var işte nasıl olcak
zaten arkeoloji ders gibi değildir
al kitaplarını oku
en azından içinde kalmaz
nasılsa okusan da çalışamayacaktın

ahahahha
kadesa nasıl aldın kokuyu
nerdesiniz yahu
topiği neden kapattın
bdvde bile sesiniz çıkmıyor
sen çok mu seviyordun arkeolojiyi de bakiim aplana

akışta gördüm :)

topiğe uğrayamıyorduk bende muneye msj attım kapattı sağ olsun.inzivaya çekildik :)

evet hayalimdi

akışta gördüm :)

topiğe uğrayamıyorduk bende muneye msj attım kapattı sağ olsun.inzivaya çekildik :)

evet hayalimdi

ama hayal edilmeyecek gibi değil ki
eğlenceli heyecanlı zevkli:26::26::26:
ama işte adamı hem eğlendirip hem üstüne para vermiyolar
keşke işim olaydı da bu kadar sevmeyeydim be kadesa
bu daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…