amin ınsallah tum ısteyenler atansın ınsallah ama once seyyahla ben
amin ınsallah tum ısteyenler atansın ınsallah ama once seyyahla ben
banucum haklısın..
bi anda aklıma ne geldi..
belki de bu kızın bu şekilde davranması benim zümremi daha çok şevke getirip daha çok çalışmasını sağlayacak..
belki o kız manen kaybetcek ama bizim kız kazancak bi anda sevindirik oldum evelde bugün daha bi güzel çalışıyordu
morelim düzeldi biraz
sormayın dün noldu
kv ler varken evi bi anda duman kapladı. tüm odalara baktık bişey yok. erkekler ise sohbete gitmişti.
apartman boşluğu tüm duman..(kapkara duman değil de yanık kokulu karışık)
nasıl korktuk herkes kapıdan bakıyor apartmanın erkekleri tüm katı dolaşıyor kimse çıkmıyor.
yukarı çatıya baktık bişey yok ama nasıl kokrtuk. kesin biri evde yok yangın çıktı dedik.
kv iyice korkuttu hadi çıkalım dedi. doğalgaz patlar iyice yangın çıkarsa çıkamayız dedi.
hazırlandık çıkarken erkekler haber etti 1. katta birileri tencerede yağ unutmuş ve full apartman yangın var sandıkzaten hava boşluğumuz tüm kokuları yayıyor.
ayyyy gecmıs olsun karanfılce. benımde boyle kızgın yag maceram war ama ben kendı mutfagımız yakıyodum nerdeyse tabı bekarken oluyor bu lısedeyım sen unut pembe dızıye dal sona farkettım onuda aldım muslugun altına tuttum ama en yapılmaması gerek seymısheryer ıs oldu perdeler fela erımıstı sacaktan allahtan dolaplar tutusmamıs:18:
yaaaa işte bi gün buraya birimiz giremeyiverse Allah korusun başımıza iş gelse hangi birimizin haberi olcak
Allah tan su akıtırken alev yüzüne filan sünmemiş.
badeee kadesanın hayali arkeolog olmakmış kızzzz
içinde ukde kalmış
du ben onu bulunca bi çatlatim
ben muğlaya gidicem
adımı görünce geldim :) evet hayalimdi ama senin yazından sonra gerçek aleme döndüm :)
merhaba topik sakinlerine de..
ahahahha
kadesa nasıl aldın kokuyu
nerdesiniz yahu
topiği neden kapattın
bdvde bile sesiniz çıkmıyor
sen çok mu seviyordun arkeolojiyi de bakiim aplana
akışta gördüm :)
topiğe uğrayamıyorduk bende muneye msj attım kapattı sağ olsun.inzivaya çekildik :)
evet hayalimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?