ama hayal edilmeyecek gibi değil ki
eğlenceli heyecanlı zevkli:26::26::26:
ama işte adamı hem eğlendirip hem üstüne para vermiyolar
keşke işim olaydı da bu kadar sevmeyeydim be kadesa
bu daha zor
aslında çok doğru..ikisi bir arada olmuyor mu ya? hem sevdiğin işi yapıp hem de para kazansan ne güzel..
neyse ben kaçtım,iyi geceler canım.
badeee kadesanın hayali arkeolog olmakmış kızzzz
içinde ukde kalmış
du ben onu bulunca bi çatlatim
ben muğlaya gidicem
o hayal dünyasında yaşıyo zaten
40 olmadımı muğla yardım lazım mı
olmadıysa oldururuz
ama ikizim senfatımdan başkası bana dua etmedi ki
ben muğlaya gidicem
bu arada dark sahiden uğramadı
Haknur bu arada senfatla ben ikiziz
farmasiyle ben dünürüm
selinle farmasi kardeş
bıdık sevimli ve karanfilceden de şüpheleniyorum çok benziyorlar bi alakaları olabilir
canım klomen kullanıyorum demiştin tam net bir bilgi değil ama klomenin kilo alımıyla bir bağlantısı oldugunu duymuştum selin doğrulugu var mı bununöle diyorum tabiki işte insan ister istemez üzülüyor
haklıısn canım da insanoğlu işte
............................. :44::44::44: Ne merak ettım
bu arada kızlar ben eylül 1 de 59 60 kıloydum 60 ı gecmezdım. Kış boyunca öküz gibi yedimmmm ve suan 75 kıloyum - bunda adet duzensızlıgımn etkısıde oldu sanırım .bılg basında oturmaktan g.tüde baya büyüttüm sayılır. Yarından ıtıbaren dıyete ve spora baslıyorum hayırlı olsun
daha bugün ettim
kuzenimin tehditli msjı geldi
bu gün cuma !!! diye
dua istiyo tehdtile onunla birlikte sana ve tüm iş arayanlara dua ettim
seyyah muğlaya gidecek
:26::26::26::26::26::26:
mutlaka izleyin
https://www.....................php?v=10151369147321928&set=vb.115158909230&type=2&theater
ben de ben de ben de ettim
allah kabul etsin inşallah amin
açılmıyor
yok canim calismiyorum da atanmayi bekliyorum haziranda baklim kismet. kizim. 2.5 yasinda canim
beceriksizsin......................
Eki Görüntüle 634242
kızlar karanfilin tavasını gördükten sonra Bime gittim ben de 3'lü güveç teflon tencere aldım
39 tl.
sonra eve geldim köfte,pilav,salata yaptım tarhana çorbasıyle azcık kuru fasülye de vardı
bi de dedim tatlı olsun hızlısından petibörlü pasta yaptım pudingi hazır kullanmıyorum kendim yapıyorum çok güzel oluyor..bizim kız bayılıyor çikolatalı pastalara.
onu da çektim ama telefondan çektiğim için net değil
Eki Görüntüle 634243
yok ben yetişemem size..en son baktığımda sabah 11:00 gibiydi. yaklaşık 25 sayfa ilerlemişsiniz...
bi susun yaaaaa....
ay ben bugün psikoloğa gittim. bi numara yok...
hiç memnun kalmadım...
daha da gitmem.....
ah canım benım aslında bende senın gıbı dusunuyorum ılkeyı dogurdugum zaman karar vermıstım zaten 2.ye( ne hız demı
ama ıste benım bıraz baska nedenlerden dolayı sıkıntılarım war
calısmamak sansmı bılemıyorum ese ve aıleye gore degısıyor bence anladın umarım sende yozgatlılar arasındasın
cok ıstıyorum ama ben sole dusundum yaza kalabılırsem ınsallah oda nısana dogar aralarıda 4 yasa yakın olur hemde bahar ve yaz bebeklerı
kendılerını daha guzel topluyorlar ınsallah saglıkla olsunlarda.... tamam yaa bende baslıyorum calıstaya
bırzada atamam olursa yaza daha rahatlarım dıyeydıı tamam tamam baslıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?