Kirli Çıkılar )))

ama hayal edilmeyecek gibi değil ki
eğlenceli heyecanlı zevkli:26::26::26:
ama işte adamı hem eğlendirip hem üstüne para vermiyolar
keşke işim olaydı da bu kadar sevmeyeydim be kadesa
bu daha zor

aslında çok doğru..ikisi bir arada olmuyor mu ya? hem sevdiğin işi yapıp hem de para kazansan ne güzel..

neyse ben kaçtım,iyi geceler canım.

olmadıysa oldururuz
ama ikizim senfatımdan başkası bana dua etmedi ki

ben muğlaya gidicem

bu arada dark sahiden uğramadı

daha bugün ettim
kuzenimin tehditli msjı geldi
bu gün cuma !!! diye
dua istiyo tehdtile onunla birlikte sana ve tüm iş arayanlara dua ettim
seyyah muğlaya gidecek

Haknur bu arada senfatla ben ikiziz
farmasiyle ben dünürüm
selinle farmasi kardeş
bıdık sevimli ve karanfilceden de şüpheleniyorum çok benziyorlar bi alakaları olabilir

kızlar acaba nedir ki benzer yanımız şüphelerinin üstüne git canım içindeki cevheri çıkart ortaya
canım klomen kullanıyorum demiştin tam net bir bilgi değil ama klomenin kilo alımıyla bir bağlantısı oldugunu duymuştum selin doğrulugu var mı bunun

daha bugün ettim
kuzenimin tehditli msjı geldi
bu gün cuma !!! diye
dua istiyo tehdtile onunla birlikte sana ve tüm iş arayanlara dua ettim
seyyah muğlaya gidecek

ben de ben de ben de ettim
allah kabul etsin inşallah amin

yok canim calismiyorum da atanmayi bekliyorum haziranda baklim kismet. kizim. 2.5 yasinda canim

heeey hem yozgatlı hem de 2.5 yaşında bir kızın var..
çaaak:)))) sen de bendensin.
ama sen çalışmıyosun sanırım şuanda o yönden de şanslısın bence
ben 2.yi yapmaya karar verdim
istiyodum da zamanını bilemiyodum
şimdi kreşe başlasın tuvaletini öğrensin desem
sonra da okula başlasın hele okuma yazma öğrensin diyeceğim
daha da beklesem kursları var ergenlik yaşıyor diyeceğim..
vs vs.. çocukların geçtiği aşamaları beklersek evlenmelerini beklemek lazım
problemler dertler hiç bitmeyecek
ben öyle düşünmeye başladım artık
2-3 aya hamile kalsam bile 3.5 yaş oluyor aralarında
bence iyi.. daha geç kalırsam da 4-5 yaş olur o da fena değil bence..
hayat bu akıp geçiyor
annannem 16 kez normal doğum yapmış hem de hiç kesisi yokmuş.
yani hepsini evde,tarlada bahçede doğurmuş
96 yaşında turp giibi 1 tane kullandığı ilaç yok
bırakın olsun bebelerimiz
karanfilin dediği gibi olabiliyosa yapın gitsin..

kızlar karanfilin tavasını gördükten sonra Bime gittim ben de 3'lü güveç teflon tencere aldım
39 tl.
sonra eve geldim köfte,pilav,salata yaptım tarhana çorbasıyle azcık kuru fasülye de vardı
bi de dedim tatlı olsun hızlısından petibörlü pasta yaptım pudingi hazır kullanmıyorum kendim yapıyorum çok güzel oluyor..bizim kız bayılıyor çikolatalı pastalara.
onu da çektim ama telefondan çektiğim için net değil

çocuk da yaparım kariyer de yemek de

ah canım benım aslında bende senın gıbı dusunuyorum ılkeyı dogurdugum zaman karar vermıstım zaten 2.ye( ne hız demı
ama ıste benım bıraz baska nedenlerden dolayı sıkıntılarım war
calısmamak sansmı bılemıyorum ese ve aıleye gore degısıyor bence anladın umarım sende yozgatlılar arasındasın

cok ıstıyorum ama ben sole dusundum yaza kalabılırsem ınsallah oda nısana dogar aralarıda 4 yasa yakın olur hemde bahar ve yaz bebeklerı
kendılerını daha guzel topluyorlar ınsallah saglıkla olsunlarda.... tamam yaa bende baslıyorum calıstaya
bırzada atamam olursa yaza daha rahatlarım dıyeydıı tamam tamam baslıyorum

kendime ciciler aldım bugün defactoda indirimler dikkatimi çekti değişiklik güzel oldu

Super Skinny Pantolon | DeFacto.com.tr bu pantolonum
Armalı Sweatshirt | DeFacto.com.tr bu sweatshirtim
Armalı Sweatshirt | DeFacto.com.tr bu da diğer bir rengi
birde tunik kazak aldım bordo dur onun da linkini buluvereyim

bir kaç tanede takı seti aldım iyi oldu süslendim püslendim
en güzeli de hesap direk eşimden taksit değil tirink parayla artık kredi karıt kullanımı çok büyük meblalarda kullanacağız o nu da mümkünse hiçççççç kullanmayacağız
geçenlerde dişim için 2800ü 10 taksit yapmıştık uzuzn zamandır da kullanmadık öncekileri ödemekle mesgulüz

yok ben yetişemem size..en son baktığımda sabah 11:00 gibiydi. yaklaşık 25 sayfa ilerlemişsiniz...
bi susun yaaaaa....
ay ben bugün psikoloğa gittim. bi numara yok...
hiç memnun kalmadım...
daha da gitmem.....

yok ben yetişemem size..en son baktığımda sabah 11:00 gibiydi. yaklaşık 25 sayfa ilerlemişsiniz...
bi susun yaaaaa....
ay ben bugün psikoloğa gittim. bi numara yok...
hiç memnun kalmadım...
daha da gitmem.....

noldu ki

aslında doğrusun çalışmamak çocuk ve anne için iyidir ama çalışmak da eş ve eşin ailesi için büyük bir koz bence.
ailem çok endişe duymuştu seni zorlarlar üzerler, serbest yetiştin sen kafanı kapatmaya zorlarlar sen alışkın değilsin kılık kıyafetine karışırlar felan demişlerdi..
ailem çok evham yapmış ne zorlaması ne baskısı gittiğimde dedesi bile doktor hanım diyerek kalkıp yer veriyor bana..benim eşimin ailesindeki konumumu gören eşimin kuzenleri ufak kızlar biz de okuyacağız diye ayaklanma çıkarttılar:))))

ben 2010 temmuz annesiyim. sende mi yazın doğurdun bıcırığı? ben bi daha yazın doğurmak istemiorum ya.. aslında bebek için iyi güzel büyüyorlar ama ben çok bunalmıştım terlemekten sütüm bile gittiydi bi ara..inşallah yaza gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…