Kirli Çıkılar )))

misafirlerimin bir kısmı döndü bursaya sadece bir kişi kaldı. yarın da onu topkapı sarayına götürmeyi düşünüyorum kısmet olursa

İyi akşamlar hanımlar nasılsınız?Ben biraz yorgunum eşim ve çağan uyuyo eşimi birazdan uyandırıp işe göndercem annem gelecek mantı kesip yapacağız gece uzun
Farmasicim oğluna kocaman bi maşallahçok hoş ya güle güle kullansın canım.Tam bi aşure hastasıyım naptın sen ya,poğaçalar desen mükemmel gözüküyor ellerine sağlık canım.
Seyyahcım battaniyeniz çok şıkmış güle güle kullansın sılacık ee kız olunca daha bi güzel oluyo pembiş pembiş
allrıghtcım çok iyi yapmışsınız canım bende buraya geldiğinde götüreyim dedim keloğlanı çok seviyo ama durmaz diye götürmemiştim.
selincim fiyatın görünce dudağım uçukladı cnaım burda o fiyata 2 tane yapılı orta kattan daire alırsın annemlerin 3 ncü kat 3oda 1 salon ve çok merkezi bi yer 100 e satıyoruz memleketten ev almak ta ne kadar mantıklı olur bilemedim canım yorum yapamıycam ona

sevimli tamam önceliği sana verdim ama ikinci aşureyi seyyaha bile vermem farmasi eline sağlık canım şahane görünüyor aşure ve poğaça:))

Son düzenleme:

vay vay bana ne yaptın diyene bakın hele gece gece mantı heeeeeeeeee
sabah kahvaltıya mantı yemek için sendeyim bilesin

yahu dünürüm senin için her zaman var aşurem niye canını sıkıyorsun

seyyah müzekartla ilgili yazdıklarımı okudun mu canım

he okudum da yazacaktım unutuyorum hep eksi bişiler kalıyo
ben atansam zaten dert olmayacak da
senfat çok dertliydi
onun için imza kampanyası falan yapılıyor bakalım nolcak

he okudum da yazacaktım unutuyorum hep eksi bişiler kalıyo
ben atansam zaten dert olmayacak da
senfat çok dertliydi
onun için imza kampanyası falan yapılıyor bakalım nolcak

iki çeşit çıkarmışlar müzekartı, 50 liralık olan sınırsızmış, müzelere giriş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…