- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
allright aklıma neleri getirdin bak
ben çocukken mahallemizde bizim sokak ve karşı sokağın çocukları oynarken bazen onlar da yolun diğer tarafına geçmek isterlerdi ve geçerlerdi de
ben saf eve , anneme yolun öteki tarafına geçebilir miyim diye izin almaya giderdim ve öyle geçerdim
bir de birgün komşu teyze bütün çocukları evine sanırım birşey yemeye davet etmiş ya da başka birşey tam olarak hatırlamıyorum
ben ona demişim ki annemden izin alıp öyle geleyim
kadının baya ilgisini çekmiş anneme anlatır dururdu benim büyüdüğüm bir zaman denk gelmişti de duymuştum
ellerine sağlık..çok pratik gözüküyor. hemen denemeliyim..şöyle ne yemek yapayım diye düşündüğüm bir gün yanına da çay demleyip..oooh missseskiden annem bi yemek yapardı ben nedense hiç yapmazdım bugün aklıma geldi yaptım. bugünkü menüm resim olarak:
Eki Görüntüle 635179
Eki Görüntüle 635180
Eki Görüntüle 635181
Eki Görüntüle 635182
seliiiiin, ev konusunu okuduminşallah hakkınızda hayırlısı olur canım. kızım da bu aralar düşünüyor ev almayı. onlar da karar veremiyorlar, yeni sıfır bir binadan mı olsun, yoksa eski olup iyi kira getirecek bir yerden mi olsun:26:
sunny ablacım ya o kadar zorki karar vermek çok büyük bi borcun altına girilio ve para miktarı büyük olunca yanlış karar verme gibi bi olasılık olsun istenmiyo haliyle
çok zor işler ya bizde çok kararsızız napalım nasıl yapalım ?
kızın hakkındada hayırlısı olsun ama borcun altına girip göz kararmayıncada bişey olmuo vercekleri karar çok önemli bu yüzden insanı çok zorluo:))
olyy sizin ev işi oldu değil mi
orayı ev olarak mı muayene olarak mı kullanacaksınız
ikisi bir mi
lcwde indirim varmış bebelerin gelecek seneki kıyafetlerini aldık dediniz beni dürttünüz..
bugün 5-6 yaş kalıbından 6 parça aldım seneye giymesi için.
bu sene 3-4 ve 4-5 giyiyor
hep kreşe giderken giyer diye hayal ettim..
bakalım o günler de kısmet olur inşallah..
çok pis kirli çıkıyım diyosun yanikızlar bende kendimce birikim yapıyorum. calısmıyorum ancak evde makale yazıyorum firmalara aylık 600 tl en az kazanıyorum ve o paralara dokunmuyorum bankada birikiyor
eşimin annesi komşuya gidermiş. çocuklar evde..evlerinde masada hep meyve olurmuş.benim eşim de o zaman canı meyve çektiğinde komşunun ziline basıp annesinden izin alırmış.
duru da bişey almadan önce bize bakıp onay ister..inşallah devamı gelir
ellerine sağlık..çok pratik gözüküyor. hemen denemeliyim..şöyle ne yemek yapayım diye düşündüğüm bir gün yanına da çay demleyip..oooh misss
yalnız bişi soracağm
salçalı soğan yaprken yağ koyuyormusun? sadece suyla hepten haşlanmış patates gibi olmasın?
herkes klasik pazar banyosunda mı
ya özel olmazsa bir şey sorabilir miyimkızlar bende kendimce birikim yapıyorum. calısmıyorum ancak evde makale yazıyorum firmalara aylık 600 tl en az kazanıyorum ve o paralara dokunmuyorum bankada birikiyor
lcwde indirim varmış bebelerin gelecek seneki kıyafetlerini aldık dediniz beni dürttünüz..
bugün 5-6 yaş kalıbından 6 parça aldım seneye giymesi için.
bu sene 3-4 ve 4-5 giyiyor
hep kreşe giderken giyer diye hayal ettim..
bakalım o günler de kısmet olur inşallah..
karanfiil
şu yanına limon koyduğun ortası pembe şey ne ki ola?
valla çıkaramadım turp desen benzetemedim kız??
hayırlı olsun, güle güle kullansın duru aldıklarını
lcw çok şirin ama hele de kızlar için
çok kaliteli olmasa da
işin kötüsü artık sılaya olmuyor büyük gurup da çok çirkin
zaten 1 yıl ancak giyiyor belki daha da az o yüzden çok önemli değil ağzı gözü yamuluversin..
benim en yakın arkadaşım merkez lcw'de tekstil mühendisi kız çocuk departında tasarımcı olarak çalışıyor
eskiden kalite ve ürün kontrolündeydi. çok ünlü çocuk markalarından bile daha fazla test yapıldığını, gönül rahatlığıyla giydirmemi söylüyor hep. bir çok biyolojik testten geçiyormuş. türkiyedeki en sistemli ve en hızlı çalışan tekstil ekibi bence
dikkat edin her hafta yeni ürün grubu geliyor
çok kaliteli yapmamalarının sebebi günümüz bakış açısıyla doğru orantılıymış
kullan-hızlı eskit-modası geçince de yenisini al
öyle anlatıyor valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?