Kirli Çıkılar )))

seliiiiin, ev konusunu okudum inşallah hakkınızda hayırlısı olur canım. kızım da bu aralar düşünüyor ev almayı. onlar da karar veremiyorlar, yeni sıfır bir binadan mı olsun, yoksa eski olup iyi kira getirecek bir yerden mi olsun:26:

kızlar bende kendimce birikim yapıyorum. calısmıyorum ancak evde makale yazıyorum firmalara aylık 600 tl en az kazanıyorum ve o paralara dokunmuyorum bankada birikiyor

eşimin annesi komşuya gidermiş. çocuklar evde..evlerinde masada hep meyve olurmuş.benim eşim de o zaman canı meyve çektiğinde komşunun ziline basıp annesinden izin alırmış.
duru da bişey almadan önce bize bakıp onay ister..inşallah devamı gelir

ellerine sağlık..çok pratik gözüküyor. hemen denemeliyim..şöyle ne yemek yapayım diye düşündüğüm bir gün yanına da çay demleyip..oooh misss
yalnız bişi soracağm
salçalı soğan yaprken yağ koyuyormusun? sadece suyla hepten haşlanmış patates gibi olmasın?

sunny ablacım ya o kadar zorki karar vermek çok büyük bi borcun altına girilio ve para miktarı büyük olunca yanlış karar verme gibi bi olasılık olsun istenmiyo haliyle
çok zor işler ya bizde çok kararsızız napalım nasıl yapalım ?
kızın hakkındada hayırlısı olsun ama borcun altına girip göz kararmayıncada bişey olmuo vercekleri karar çok önemli bu yüzden insanı çok zorluo:))

lcwde indirim varmış bebelerin gelecek seneki kıyafetlerini aldık dediniz beni dürttünüz..
bugün 5-6 yaş kalıbından 6 parça aldım seneye giymesi için.
bu sene 3-4 ve 4-5 giyiyor
hep kreşe giderken giyer diye hayal ettim..
bakalım o günler de kısmet olur inşallah..

canım emekli olunca zaten emekli parasıyla memleketten yine ev alabilirsiniz
emekliliğe kadar memlekette işiniz olmayacak
bence şimdi oturmak için alın

olyy sizin ev işi oldu değil mi
orayı ev olarak mı muayene olarak mı kullanacaksınız
ikisi bir mi

karanfiil
şu yanına limon koyduğun ortası pembe şey ne ki ola?
valla çıkaramadım turp desen benzetemedim kız??

selin, siz şimdi evi yaşadığınız yerden alırsanız, tayin olduğunuzda istediğiniz fiyat verilmezse kiraya verme durumunda zarar mı etmiş olursunuz:26:

olyy sizin ev işi oldu değil mi
orayı ev olarak mı muayene olarak mı kullanacaksınız
ikisi bir mi

muayenehane olacak içerde kiracılar var 3 ay daha kullanacaklar bize kira veriyorlar
zaten gücümüzü toparlamamız lazım içini yaptıracak parayı biriktirmek için

lcw çok şirin ama hele de kızlar için
çok kaliteli olmasa da
işin kötüsü artık sılaya olmuyor büyük gurup da çok çirkin

kızlar bende kendimce birikim yapıyorum. calısmıyorum ancak evde makale yazıyorum firmalara aylık 600 tl en az kazanıyorum ve o paralara dokunmuyorum bankada birikiyor
çok pis kirli çıkıyım diyosun yani

evet canım pratik o yüzden bu şekilde adım adım ekledim.. arkadaşlar faydalanır diye..
annem buna patates oturtma derdi.
kıymalı da olabilir ama sucuk çok güzel lezzet katıyor.
ben yanına turşu koymadım ama turşuyla da güzel gidermiş.

yok canım salçayı ve soğanı yağda kavuruyorsun.
ayrı bi tavada yapıp da koyabilirsin ben bulaşık cimriliği yaptım
önce o görünen tavada yağ soğan salçayı kavurdum. küçük bi kaseye boşalttım. sonra patatesleri dizdim arasına yerleştirdim. ben yağını az yapmışım biraz daha fazla yağ konulabilir lezzet açısından. suyunu da önce bi döküyorum sonra az gelirse ekliyorum ama üstü batı derler bizde o kadar olsa yeter sanırım. üstüne de kapağını kapatıyorsun pişiyor çok uzun da sürmedi önce fırında yapcaktım iyiki yapmamışım kaç saatte zor pişiyor.
teflonda yapar dibini de azcık kızartırsan ayrı bi güzel oluyor.

herkes klasik pazar banyosunda mı

ya özel olmazsa bir şey sorabilir miyim
ne gibi firmalar bunlar
ek iş için insanın kulağına cazip geliyor

hayırlı olsun, güle güle kullansın duru aldıklarını

karanfiil
şu yanına limon koyduğun ortası pembe şey ne ki ola?
valla çıkaramadım turp desen benzetemedim kız??

turp canım
pazarda satılıyor dışı yeşil ya da beyaz oluyor. dışı kırmızı turp ve bundan karışık alıyoruz ama bu daha çıtır ve güzel oluyor kokusu daha az gibi sanki.. üstüne de limon ve tuz

lcw çok şirin ama hele de kızlar için
çok kaliteli olmasa da
işin kötüsü artık sılaya olmuyor büyük gurup da çok çirkin

zaten 1 yıl ancak giyiyor belki daha da az o yüzden çok önemli değil ağzı gözü yamuluversin..
benim en yakın arkadaşım merkez lcw'de tekstil mühendisi kız çocuk departında tasarımcı olarak çalışıyor
eskiden kalite ve ürün kontrolündeydi. çok ünlü çocuk markalarından bile daha fazla test yapıldığını, gönül rahatlığıyla giydirmemi söylüyor hep. bir çok biyolojik testten geçiyormuş. türkiyedeki en sistemli ve en hızlı çalışan tekstil ekibi bence
dikkat edin her hafta yeni ürün grubu geliyor
çok kaliteli yapmamalarının sebebi günümüz bakış açısıyla doğru orantılıymış
kullan-hızlı eskit-modası geçince de yenisini al
öyle anlatıyor valla..

kızlar hani şu kozmik bakımın epilasyon tarihleri var ya..
hani onda epilasyonun adet öncesine denk gelmemesi gerek ya..
mesela ne kadar??
1 hafta mı??
peki ya 8 gün öncesi neye giriyor o olur mu mesela?:44:

karanfil ben de bu nasıl pişiyor dicektim çok güzel görünüyor da
genelde altı pişer üstü kalır falan fırında da deli olurum

doğru söylüyor bence valla
kötü değil zaten
al kullan küçülüyor çok mantıklı
zaten baskı falan çok
çoğunluk işlemeli,işlemeler de çok güzel
esnek sıkmayan yapışmayan terletmeyen şeyler
bi tek koyu renkler çabuk atıyor
fiyatlar da harika
keşke 10 yaştan sonrası da böle cicili bicili olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…