yahu bade sen ne kadan esprikli bi tipsin gülmekten öldüm burda karagümrük gibi yanıyor olayınamidem uyutmadı..Karagümrük gibi yanıyor:26:
tabi tabi çok şükür güzel şeyler için uyanıyoruz..Allah dertten düşünceden uykusuz bırakmasın
iyi elhamdülillah
seyyaha katılıyorum devir bi tarafını uyu erkenden ne hortluyosun,erken yattığın için mi?
ya bazen sabahları uyanmak o kadar zor geliyor ki işte o zaman hep motive edici şeyler düşünmeye çalışır ya insan
ben şimdilerde sunny ablanın söylediklerini düşünüyorumsaol sunny abla
evacım geçici hafıza kaybı yaşıyorum galibaallah allah ben ne demişim ki acep:26:
amaniin seyyahım baştacım ne sordun da görmedim ben
güya okuyom herbişeyi ama atladım mı acep
sallamaz olur myum daha dün dua ettim ben sana aşkolsun
yok bişi sormadım
aklına gelim yeter
nerden hatırlıycan ki ablacım,öyle işte genel,her zamanki bilgece sözler
şaka bir yana dedin ya kıymetini bilin başka şeylerden geri kalıyorum diye üzülmeyin(ev işleri vs)
o çok heves ettiğiniz bi tarafını yayıp oturma falan sıkıyor bi süre sonra dediydin ya. bende uykum eksik kalıyor evde kendime zaman ayıramıyorum ama olsun işe gitmenin kıymetini bil yine de diyorum
sade kahvemi içiyorum ve biraz bugun midem ağrıyor regl olcak gibi karnım ağrıyor :26: eğer hamile değilsem bu ay tedavi olmayacağım yaz sonunu kadar free takılcaz kilo verecem tatile gitcez insallah
belki bu aniden aldığım 15 kilo sebebiyle hamile kalamıyorum. ama düsününce sisman olupta doğuranlarda var
yok bişi sormadım
aklına gelim yeter
gökçe nerdesin arkadaşım
gökçe suç işlemiş, kırmızı bültenle aranıyoo da sahte kimlik çıkartıp yurt dışına kaçtı
ama ara sıra sesini değiştirip bizi arıyo:))
bacımıda bıraksa kimse tanımayacak :))
yabancı diyarlardan buralara aramaya geliyolar gökçeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?