Kirli Çıkılar )))

evacım geçici hafıza kaybı yaşıyorum galiba allah allah ben ne demişim ki acep:26:

sade kahvemi içiyorum ve biraz bugun midem ağrıyor regl olcak gibi karnım ağrıyor :26: eğer hamile değilsem bu ay tedavi olmayacağım yaz sonunu kadar free takılcaz kilo verecem tatile gitcez insallah

belki bu aniden aldığım 15 kilo sebebiyle hamile kalamıyorum. ama düsününce sisman olupta doğuranlarda var

evacım geçici hafıza kaybı yaşıyorum galiba allah allah ben ne demişim ki acep:26:

nerden hatırlıycan ki ablacım,öyle işte genel,her zamanki bilgece sözler
şaka bir yana dedin ya kıymetini bilin başka şeylerden geri kalıyorum diye üzülmeyin(ev işleri vs)
o çok heves ettiğiniz bi tarafını yayıp oturma falan sıkıyor bi süre sonra dediydin ya. bende uykum eksik kalıyor evde kendime zaman ayıramıyorum ama olsun işe gitmenin kıymetini bil yine de diyorum

ben de bunadım mı acaba dediydim nasıl edebi bi laf etmişim de canımız, ceomuz evacım benim dediklerimi hatırlamış diye düşündüm öpüyorum seni

kızımın öğretmeni dediki 3 yasında ya kalem siyah etek beyaz gömlek giydircem kol kola sarkı söylüycez koro gibi dedi

ama bulamıyorum bunlara göre kalem etek dedi

bende aksam siyah taytımın üst bacağını kestim bir karıs al sana kalem etek giydirip kızıma resmini çektim öğretmene yolladım aman nasıl beğenmis tam istediğim gibi üzerinde çalısalım biraz da yapalım dedi telifimi isterim diyemedim

Son düzenleme:

aldığın kilo verdiğin kilo engel olur mu bilmiyorum ama geçen gün bir ark. bu konu üstünde baya canımı sıktı ki hala kızgınım
üstelik bunu söyleyen öyle okumamış bir insan da değil ama cahillik okumakla bitmiyor ne yazık ki
ben biraz zayıfım ama zayıflığımdan hiç şikayetçi değilim
cuma günü eve gidiyoruz hamilelik muhabbeti açtılar yine
zeytin siz düşünmüyormsun dior bayan ark.lar
bende şuan için erken daha düşünmüyoruz dedim ki (erkekler varken bu konuyu konuşmaktan da hiç hoşlanmam )
erkek ark.lardan biri atılıp zaten düşünsenizde senin çocuğun olmaz demez mi
hayırdır dedim nerden biliorsun olup olmayacağını
sen çok zayıfsın istesende çocuk yapamazsın demez mi
orasını Allah bilirde zayıflar çocuk doğuramaz die birşey olduğunu ilk senden duyuyorum desemde
sinir oldum sanki ona düşmüş bu konu hakkında yorum yapmak.

MUTLULUĞUN SIRRI

Günün birinde bir tüccar oğlunu ,mutluluğun sırlarını öğrenmesi için , o zamanın en
bilge alimine gönderir. Tam kırk günlük bir yürüyüşten sonra, çölleri aşarak , bir
tepenin başında duran yaşlı alimin Sarayına varır.Genç adam bir tapınakla
karşılaşacağını sanmıştır ama o vardığı yer kalabalıkların girip çıktığı , küçük
bir orkestranın melodiler çaldığı, yörenin en zengin sofralarıyla donatılmış
masalar vardır.Alim herkesle teker teker ilgilenip konuşmaktadır, iki saatlik bir
bekleyişten sonra sıra genç adama gelir.Alim, gencin anlattıklarını dikkatlice
dinledikten sonra mutluluğun sırrını açıklamasına zamanının olmadığını söyler
ve bu esnada sarayı gezmesini ve iki saat sonra tekrar gelmesini söyler.Ama der:
-"Senden bir ricam var , lütfen sana vereceğim bu kaşıktaki yağı da dökmeden etrafı
gezmeni istiyorum" der. Genç adam tüm sarayı merdivenlerden inerek ve çıkarak
dolaşır ve iki saat sonra tekrar Alimin yanına gelir.
Alim: "Nasıl yemek odasındaki İran halısını, on sene zarfında yapılmış mükemmel
Parkı, kütüphanemdeki muhteşem perdeleri gördünmü " der.
Genç adam utanarak , göremediğini , bütün dikkatini kaşığa ve yağı dökmemeye
verdiğini söyler. Yaşlı Alim, ondan tekrar sarayını gezmesini ve bütün
güzelliklere dikkatlice bakmasını söyler.Genç tekrar elinde kaşıkla , bu defa etrafa
daha iyi bakarak sarayı gezer.Alimin yanına geldiğinde , bütün gördüklerini
bir bir anlatır.
Alim:"Kaşıkdaki yağa ne oldu" der.
Genç adam kaşığa baktığında , bütün yağın döküldüğünü görür.

Alim:"Sana bir nasihat vermem gerekirse".
Alim: "Mutluluğun sırrı, Dünyanın bütün güzelliklerine bakarken o kaşıktaki yağı
hiç unutmamakta ve dökmemekte gizlidir." der.......

evacım eski iş yerinde bir arkadasım vardı. benim tam yarı ücretimi almasına rağmen o kadar mutlu çalışıyordu ki. bu duruma bozulup gocunmadıgını mı ve iş motivasyonunu azaltmadıgını mı sordum. bana dedi ki hayatta üzüleceğim o kadar haksızlıklar oluyor ki ama ben bir dönem işsiz kaldım ve çalışırken uyanmak çok zor geliyordu. işsizken sabahları pencereyi açıyorum ve iskeleye dogru koşuşturan, son anda vapura yetişen insanları gördükçe içim gidiyordu, Allahım bir işim olsa hiç gocunmadan kalkıp, koşturacagım diye dua ettiğini, bir işinin olmasından mutluluk duydugunu, kendi mesleğinde olan bir sürü işsiz oldugnu falan ama kendisinin çok mutlu oldugunu söylemişti.
şu an açık öğretimden çocuk gelişimi ya da okul öncesi gibi birşey bitirdi. 40 yaşını geçtiği için meb e atanamamıştı ancak özelde benim aldıgım ücreti alıyor ve çok mutlu yine.
dur bugunlerde bir arayım onu, hatırlamış oldum sayende, sesini duymak iyi geliyor

kızalrbizim müdür kafayı yedi sonunda:)
sabah imza atıoruz girişte bide çıkarken imza atıoruz:)

bizim müdür bi suistimal yakalaşmış sanırım yada gaza gelmiş tam olarak emin diilim
özlükten yeni gelen bi çocuğa emir vermiş imzayı attıktan sonra 2 gündür sabah 8.10 da öğlen 13.10 odaları gezdirio yoklama alıo
isim sayyo mesela 1. odada ayşe fatma bide ben varım:) isim sayyo bizde burda dioruzama gülmekten yarılıoruz:)
imza föyü 17.55 den nce çıkmıyo piyasaya zaten olması gerek bu bunda sorun yok ama 17.00 de topluyo ama ben işten genelde 5-6 dk. geç çıkıorm:) iki gündür imzaya yetişemedim beni çağırdı çıkışta neden imza atmıosun diye bende hocam ben kurumdan geç çıkıorum pc kapatması dosyaları yerleştirmesi anca oluyo didim artık 17.00 de föyü aldırmıo bırakıo ama yoklamamız devam ediyo:)))
öğrencilik yıllarıma geri döndüm:)

şimdi efdeydim dünden kalan tarhana çorbam onu yiyim yatamızı toplim:)
geri işe döncem:)))

benim duşa kabin cam diil mika gibi bişey onun sabun lekelrinede bi öneriniz varmı kendi evim olsa banyomu mis gibi yaparım ama diil te.......

aynen bende çalışmaya başladıgımda ilk 1.1.5 yıl kalkarken o kadar zorlandımki oflaya puflaya kalkıodum
sonra şükürsüzlüğümü farkettim napıorum ben dedim
sabahları kalkmak hala zor gelio ama gözümü açtıgımda önce sabah erken kalkmak için bi nedenim şükürler olsun diorum sonna kalkıorum yataktan:)))) ve artık hiç gocunuorum sıkılmıorum dert etmiorum iş yerindede sorunlarım olmasına rağmen şikayet ettiğim zamanlar oluyo ama asla yaptıgım işe karşı diil kişilerin tutumlarına gıcık oluorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…