Kirli Çıkılar )))

pepeti araba konusunda hiç otomatik kullanmadı eşim, herkes otomatik alması konusunda ısrar etti, sen de kullanırsın dedi bana ama benm ehliyetim ve kullanma cesaretim yok tekrardan yazayım buraya. bir ara heves atmiştim, 7 yıl önce falandı. ggözden dolayı vermediler. sonra o şart kalktı, bi kaza atlattık, falan iyice kokuyorum şu an. neyse hevesim de yok. etraftaiklerin zorlaması kullan diye. kokrkuyorum ondan sanırım heves yok.
wv nin otomatikleri çift debriyajlıymış, o sınıfın en iyisiymiş, üst sınıflarınkini kastetmiyoruz ama otomatikte en kötü toyota falanmış, sarsıntı yapıyormuş geçişlerde. eşimin planına göre henüz araba alınmadan satma derdine düştü. 2 yıl sonra satacakmış. şu anda en uzun süreli arabamızı kullanıyoruz biz. 1,5 senedir aynı arac var. hiç bir araba bu kadar uzun süre binmedi ve en kötü aracımız şu anki. bedelli ve evden dolayı değiştiremedi. belli süre sonra randıman azalıyor dedin ya, Allah nasip ederse borcu bitince satıp yeni araba alacakmış.
Allah'ım nasıl korkuyorum, inşaallah bişey olmaz Yarabbim.

kalpgözü nerde eğitimde mi?

ben de oğlanı alıp bime gideceğim

senfat çok gerilerden geliyorum araba aldığınızı okudum hayırlı uğurlu olsun,tam sürpriz olmuş.
ne marka model aldınız? Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin

geçen biyerleri asetonla temizlemiştin ya..
yoksa sen değilmiydin..
erken bunamamı yaşıyorum
ben öyle nitrojenmiş sıvı azotmuş çok pahalı ve de tehlikeli şeylere bulaşmam temizlikle en fazla aseton kloroform filan kullanırım

bugün işe geç geldim; gelirken kampüsteki şok a uğradım cif in sarı ambalajlı olan spreyleri 3.95 liraydı 2 tane kaptım

senfat araç comfortline mı haylayn mı? trendlerinde pek donanım yoktu diye hatırlıyorum 2011 ocağında az daha biz de TSI motor jetta lardan alacaktık ama benzinli olacak olması kafamızı karıştırmıştı dizellere de gücümüz yetmiyordu

Son düzenleme:
bade gecen gun bime gittiğini yazınca ben de anlatayım istedim o zaman yazmaya vaktim olmadı

bebeğim 1,5 aylık falandı, buraya yeni taşınmışız, kimse kapımı çalmıyor, iyice bunaldım, yeni taşınmışız ama eşim hemen kendine halı saha maçları ayarladı, haftada 2 gece gidiyor, işe de gidiyor gece çağırıldıkça, iyice bunaldım. bebeği oyalamıyor, oyun oynayacak oyalanacak ayda değil. hep meme şçin ağlıyor, benden başka kimse ilgilenemez yani

neyse yalvardım bime gideyim, sen söyle ben alayım diyor, çıkma evden, çocuk aglar falan diye. zorla gittim bime. yakın da bize. o gunleri düşündükçe gözlerim doluyor. günler sonra evden çıkmışım, insan görmüşüm. üniversite öğrencileri bimde geziyor, çaktırmadan konuştuklarını dinliyorum, insanlara tuhaf tuhaf bakıyorum. bimde nasıl mutlu oldum, sanki en büyük alış veriş merkezine gitmişim de aylardır istediğim elbiseleri çok ucuza almışım gibi mutlu dolduruyorum sepeti falan. sonra eşim aradı, çabuk eve gelllll, susturamıyorum diye bağırıyor, kasada sıraya gir, poşetlerle yürü, epey ağlamış çocuk. eve geldimben sana gitme dedim, susmadı falan. emzirirken ağladım ben de.

sonra bimde gördüklerimi, öğrencilerin konuştuklarını anlatıyorum. insan görmüşüm ne tuhaf

şu an ise bime oğlumla gidiyorum gecenlerde yen dogum yapan arkadasım cok bunalmıştı, bunu anlattım, o gunler geçiyor diye. ha bir de migros acıldı, hava güzelse her gün oraya iniyoruz.

ben hep söylüyorum, iş adama koymaz. netice itibariyle beyin ameliyatı yapmıyoruz, zor şeyler değil. ilişkiler insanı yorar iş yerinde.

eva mesela. işden dert yanmıyor hiç bir zaman, yapıyor hallediyor işlerini, ordaki ilişkilerden dert yanıyor
hepimizde öyle zaten

multijet azmini ayakta avuçlarım kızarana kadar alkışlıyorum demek yürümeye başladın ben dün spordan kaçtım eşimin arkadaşları ev hediyesi getirmişlerdi değişim için son gün dündü gittik onu değiştirdik
bu arada sabah tartıda 57.3 ü gördüm gerçi pms ten dolayı bi ödem var hissediyorum diye fukara tesellisine girmiş durumdayım dambılları alıp hemen jillian a başlamalıyım :26:

haygllayn donanımı. doguş otomativ her eklenen özelliğe bir ton para alıyor zaten. sapır saçma
adamlar baz donanım diye bi direksiyon, dört lastik satıyor.
cd çalara bile para verion ekstra, alüminyum janta falan herşey ekstra
audi falan da doğuş otomativden, aynı şekilde

bise olmaz niye korkuyorsun ki nasip kısmet kader yani doğmadık çocuğu don biçme derler seninkine hersey kader bu hayatta alnında yazılıysa önüne geçilmiyor o sebebten relaxxx .arabayıa kullanrısın canım hem de en güzel sekilde
ayrıca eşinin satma alıskanlığı varsa kesinlikle sıfır almasaydı çünkü sıfır arabayı 2 yılda satma kirli çıkılılığa ters çok kayıp olur :44: umarım otomatik olayı iyi olur pisman olmazsınz , bide her yerin özelliği var bizim burda kimsede otomatik yok kimsede al demez beim yaptığım gibi aa derler . tabi sizin oraları bilmem belkide orda tutuluyordur her yöre farklı

ilerde bebeğim olursa bana yakın bim de yok en kötü aşağıda bakkal var ilhan ona giderim
senfat ben de işte tek çalışıyorum sabah bir girerim öğle yemeklerine de çıkmadığımda akşama kadar burnumu çıkarmam ofisten. Annem aradığında bazen yavrum sesin kötü geliyor yoka bi şeye mi üzüldün ağladın filan derdi "sabahtan beri kendi sesimi duymadım konuştuğum ilk insan sensin" derdim ama ben tek çalışmayı seviyorum artık

gökçe suç işlemiş, kırmızı bültenle aranıyo o da sahte kimlik çıkartıp yurt dışına kaçtı
ama ara sıra sesini değiştirip bizi arıyo:))

arkadaşim şuçu büyük onun kendini özletti dedektif gibi peşindeyim valla kocamın peşine bu kadar düşmedim

BACIM HERKEZ SENİ ÇOK ÖZLEDİ LÜTFEN ARAMIZA GERİ DÖN

ahh ah sirkeci ne bu senin çaban anlamıyorum 57 kilosun ve boyun sanırım 170 lerde öle gördüm seni resimlerde, uzunsun dimi :44:

of biz şişkolar nee yapak

ne çektin be sirkeci şu kilolardann
kilo vercem diye ne paraladın kendini
o solon bu salon kostun durdun be kış boyu ama ne oldu bak dambıllarla jillian yapmakta da varmıs kısmetınde

doğuşun saçmalıklarını biliyorum onların bir yerlerini kaldıranlar yine bizleriz
CC trend de yok ama comfortta vardı bir de bu arabaları alırken trt ye de katkı payı ödüyormuşuz
otomatik olunca senin de çıkışın kolay olacaktır bence artık ikimiz de ertelemeyelim ve çıkalım trafiğe

sirkecan ve senfata

Bas Gaza (İsmail YK) - YouTube

farmasi benim korkum kasis sonrası kapanlar :26: olduğum yerde hem kasisler var bir de geçiyorsun kasisten 1 mt bile olmadan kapanlar var geçerken bir tedirgin oluyorum

şimdilik hoşçakalın kızlar

çocuklar yemeklerini yediler okula bırakıp bir de kuaföre gidip saç kesimi ve gölge yaptırdım mı tamamdır

evet onlar hani şu geçtiğinde şakır şakır ses çıkaranlar ne kadar ürkütücüüüü :26:

korkma cincan aç müziği sonuna kadar :)))
şaka bir yana niye korkuyorsun trafikteki fobin o mu

çek besmele Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz
herkese kazasız belasız hayırlı sürüşler

çalışacağım adamı buldum numarasını aldım h sonu ayarlayabilirsem artık başlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…