ben öyle nitrojenmiş sıvı azotmuş çok pahalı ve de tehlikeli şeylere bulaşmam temizlikle en fazla aseton kloroformgeçen biyerleri asetonla temizlemiştin ya..
yoksa sen değilmiydin..
erken bunamamı yaşıyorum
aynen bende çalışmaya başladıgımda ilk 1.1.5 yıl kalkarken o kadar zorlandımki oflaya puflaya kalkıodum
sonra şükürsüzlüğümü farkettim napıorum ben dedim
sabahları kalkmak hala zor gelio ama gözümü açtıgımda önce sabah erken kalkmak için bi nedenim şükürler olsun diorum sonna kalkıorum yataktan:)))) ve artık hiç gocunuorum sıkılmıorum dert etmiorum iş yerindede sorunlarım olmasına rağmen şikayet ettiğim zamanlar oluyo ama asla yaptıgım işe karşı diil kişilerin tutumlarına gıcık oluorum:)
ben öyle nitrojenmiş sıvı azotmuş çok pahalı ve de tehlikeli şeylere bulaşmam temizlikle en fazla aseton kloroformfilan kullanırım
bugün işe geç geldim; gelirken kampüsteki şok a uğradım cif in sarı ambalajlı olan spreyleri 3.95 liraydı 2 tane kaptım
senfat araç comfortline mı haylayn mı? trendlerinde pek donanım yoktu diye hatırlıyorum 2011 ocağında az daha biz de TSI motor jetta lardan alacaktık ama benzinli olacak olması kafamızı karıştırmıştı dizellere de gücümüz yetmiyordu
bise olmaz niye korkuyorsun ki nasip kısmet kader yani doğmadık çocuğu don biçme derler seninkine hersey kader bu hayatta alnında yazılıysa önüne geçilmiyor o sebebten relaxxx .arabayıa kullanrısın canım hem de en güzel sekildepepeti araba konusunda hiç otomatik kullanmadı eşim, herkes otomatik alması konusunda ısrar etti, sen de kullanırsın dedi bana ama benm ehliyetim ve kullanma cesaretim yok tekrardan yazayım buraya. bir ara heves atmiştim, 7 yıl önce falandı. ggözden dolayı vermediler. sonra o şart kalktı, bi kaza atlattık, falan iyice kokuyorum şu an. neyse hevesim de yok. etraftaiklerin zorlaması kullan diye. kokrkuyorum ondan sanırım heves yok.
wv nin otomatikleri çift debriyajlıymış, o sınıfın en iyisiymiş, üst sınıflarınkini kastetmiyoruz ama otomatikte en kötü toyota falanmış, sarsıntı yapıyormuş geçişlerde. eşimin planına göre henüz araba alınmadan satma derdine düştü. 2 yıl sonra satacakmış. şu anda en uzun süreli arabamızı kullanıyoruz biz. 1,5 senedir aynı arac var. hiç bir araba bu kadar uzun süre binmedi ve en kötü aracımız şu anki. bedelli ve evden dolayı değiştiremedi. belli süre sonra randıman azalıyor dedin ya, Allah nasip ederse borcu bitince satıp yeni araba alacakmış.
Allah'ım nasıl korkuyorum, inşaallah bişey olmaz Yarabbim.
kalpgözü nerde eğitimde mi?
ben de oğlanı alıp bime gideceğim
gökçe suç işlemiş, kırmızı bültenle aranıyoo da sahte kimlik çıkartıp yurt dışına kaçtı
ama ara sıra sesini değiştirip bizi arıyo:))
multijet azmini ayakta avuçlarım kızarana kadar alkışlıyorum demek yürümeye başladınben dün spordan kaçtım eşimin arkadaşları ev hediyesi getirmişlerdi değişim için son gün dündü gittik onu değiştirdik
bu arada sabah tartıda 57.3 ü gördümgerçi pms ten dolayı bi ödem var hissediyorum diye fukara tesellisine girmiş durumdayım dambılları alıp hemen jillian a başlamalıyım :26:
haygllayn donanımı. doguş otomativ her eklenen özelliğe bir ton para alıyor zaten. sapır saçma
adamlar baz donanım diye bi direksiyon, dört lastik satıyor.
cd çalara bile para verion ekstra, alüminyum janta falan herşey ekstra
audi falan da doğuş otomativden, aynı şekilde
doğuşun saçmalıklarını biliyorum onların bir yerlerini kaldıranlar yine bizleriz
CC trend de yok ama comfortta vardıbir de bu arabaları alırken trt ye de katkı payı ödüyormuşuz
otomatik olunca senin de çıkışın kolay olacaktır bence artık ikimiz de ertelemeyelim ve çıkalım trafiğe
farmasi benim korkum kasis sonrası kapanlar :26: olduğum yerde hem kasisler var bir de geçiyorsun kasisten 1 mt bile olmadan kapanlar var geçerken bir tedirgin oluyorum
evet onlar hani şu geçtiğinde şakır şakır ses çıkaranlar ne kadar ürkütücüüüü :26:kapan nedir
lastikleri patlatanlar mı ? :26:
evet onlar hani şu geçtiğinde şakır şakır ses çıkaranlar ne kadar ürkütücüüüü :26:
çalışacağım adamı buldum numarasını aldım h sonu ayarlayabilirsem artık başlamak istiyorumkorkma cincan aç müziği sonuna kadar :)))
şaka bir yana niye korkuyorsun trafikteki fobin o mu
çek besmele Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz
herkese kazasız belasız hayırlı sürüşler
çalışacağım adamı buldum numarasını aldım h sonu ayarlayabilirsem artık başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?