Özel olmayacaksa ne oldu neden vefat etti?
harikasın canımmerhaba bir süredir burayı takip ediyorum sessizce :) şimdi yazmak istedim. Ben çalışmıyorum okuyorum babamdan aylık harçlık alıyorum 150 lirasını kenara atmaya başladım bu ay ama 50sini almak zorunda kaldım 100 lira kaldı. Okulda bir masrafım olmuyor sadece yol param var akbil parasını bazen annem veriyor. Hedefim yarım altın almak. Cebimde 50 liram kaldı ayın 8ine kadar idare etmem lazım. Bu ay olmazsa bile öbür ay altını almak istiyorum tabi artmazsaBu başlığı takip ettikçe birikim isteği geliyor. Hayırlı cumalar bol birikimli günler diliyorum
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne güzel işte :13::13:merhaba
gerçektende cebimizde tam bir akrep varmış cüzdanımdan hiç para eksilmiyo
hem sağlığımı kazandım hemde cebimdeki parayı kaybetmiyorum
sadece hepimiz kirli çıkıyızzzzzzzzzzzzarkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama buradaki bazı arkadaşlar borsacı mı bazılarınızın yorumu çok değişik geliyo bana
ben işte klasik parası olunca gidip bir altın yada cumhuriyet alan onuda yastık altında saklayanlardanım da
ailenle sevdiklerinle nice nice uzun yıllarınn olsun
farmasi sevdiklerinle sağlıklı mutlu ve bol birikimli günler dilerim canım....... bende 35 yaşındayım
farmasi; mutlu ve sağlıklı yıllar canım. birikim idolüm benim
Hayırlı cumalar
farmasi doğum günü kutlu olsun.
Bugün de nefsime hakim oldm ve hiiiç alışveriş yapmadım
farmasi doğumgünün kutlu olsun canım
farmasi liste ne zaman oluşturulacak canım?
Bu ay ekdersten 110tl para kalıyor bize.onu da önümüzdeki ayın bildirimine aktarırım artık.
bir de merkez bankası ile ilgili haberler varsı. MB "yastık altındaki altına göz dikti" falan yazıyorducanım bildirim yapmayan arkadaşlar var henüz
o nedenle yarın en geç saat 17:00 ye kadar bildirimleri alıp ,yapmayanları da listeden sileceğim ve yayınlayacağım
canım bildirim yapmayan arkadaşlar var henüz
o nedenle yarın en geç saat 17:00 ye kadar bildirimleri alıp ,yapmayanları da listeden sileceğim ve yayınlayacağım
canım bildirimleri burdan mı yapacağız öyleyse
2 cumhuriyet+4 çeyrek+100 tl
class ve meruf birikimleriniz hayırlı olsun listeye ekledimfarmasi bende bu ay geldim aranıza benide eklermisin özelden mesaj yazamıyorum. birikimim 6 ata altın ve 40 gram altın biriktirmeye başlama tarihim 2011 ağustos
bu arada doğum gününü kutlarım nice yaşlaraaa
yaklaşık bir haftadır biligisayardan uzaktaydım. dün ve bugün geçmiş sayfaları okudum. ya biz birikim yapamıyoruz yaa. bir tane çeyreğim vardı, bu ay çok sıkıştık, bozdurdu eşim. ben de gizli gizli birikim yapıp sonradan ortaya çıkarmayı düşünüyorum, yani uzun vadede. bu ay 5 lira 10 lira şeklinde kenara attım, 50 liram var şu an. bir de eşimin bildiği kumbaram var, ona genelde bozuklukları atıyorum, eşim de katkıda bulunuyor bazen. orada da 20 küsur lira var. birikim yapmak hoşuma gidiyorhele bu topikte iyice hevesleniyorum. acaba daha nasıl tasarruf edebilirim diye düşünüyorum, burdan da tüyolar alıyorum.
farmasi doğum günün kutlu olsun bu arada. Rabbim sağlık, huzur, mutluluk versin inşallah
kızlar merhaba,
bugün baktım altın baya düşmüş ben de 382 tl ye 4 gr altın aldım..
altın giderek düşüyor benim moralim bozuluyor 99tlden aldığım zamanlar oldu
hayırlı olsun canım
kızlar bugün tam 35 yaşındayımmmmmmmmmmmmmmm
canım bereketli olsunsağol canım hepimizinki hayırlı olsun..600 tl kadar da harcamadığım bir para var..haftasonu harcayabilirim her an :S daha kredi kartımı da ödiyicem o parayla..
çok teşekkürler rabiacım Allah razı olsun güzel dileklerin için.Canım biraz geç kaldım ama yeni yaşın sana sağlık mutluluk huzur bol birikim getirmesini eşin ve çocukların ile mutlu bir hayat sürmeni temenni ederim.
Herkese merhaba :)
Farmasi doğum gününüz kutlu olsun, Allah hayırlı, güzel yaşlar nasip etsin inşallah :) Vallahi birikiminize imrendim , Allah bereket versin maşallah :) Sizin yaşınıza geldiğimde benim de böyle birikimim olur inşallah :) 9 yıl var önümde :)
Yaklaşık beş aydır hem borç ödemeye hem de para biriktirmeye uğraşıyoruz. Beni de listeye ekleyebilir misiniz, Kasım 2011- Mart 2012 itibariyle birikimimiz 18 çeyrek, 19 gram altın.
Haziran'da elden ödememiz var, onun için biriktiriyoruz. Sonra da baştan başlayacak birikim serüveni ev hayalimizi gerçekleştirmek için :)) Allah bereket versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?