Kirli Çıkılar )))

herkese günaydın iyi pazarlar bol bereketli bir ay olması dileğiyle....

herkese günaydın iyi pazarlar bol bereketli bir ay olması dileğiyle....

günaydın canım güzel dileklerin için çok teşekkürler
inşallah hiçbirimizin bu ay lüzumsuz ekstra harcamaları çıkmaz

akşam mutfak tüpüm bitti 60 tl yi eşim verdi
zaten mutfak parasının haricinde tutuyorum tüp parasını

bu hafta 420 tl elime geçecek
şimdilik alışveriş listemi yaptım ve ilk etapta şöyle kabataslak çıkardığım hesaba göre sanırım 85- 100 tl gibi bir para harcayacağım.
önümde 30 gün var haydi hayırlısı Allah bereket versin keselerimize inşallah canlar.

dün de kumbarama 8 tl attım.şimdilik 45 tl olmuş

canım burası küçük bir ilçe merkezi

aslında bunların satış fiyatı standart değil mi ?:26:
geçenlerde il merkeze gittik orada 60tl olduğunu görmüş eşim ve sinir olduk inan. fiyatların sabit olması gerek ama değil işte. Bak ii getirdin aklıma bu firmanın sitesine girip bir şikayet edeyim belki işe yarar.

Buradakiler çok fena güzelim. Hala bakkallarda deftere yazdırma var burada. Köyden gelenler hep deftere yazdırıyorlar, onlar da işte böyle herşeyi pahalı pahalı veriyor.

şimdi baktım fiyatlarına "tavsiye edilen perakende satış fiyatı 67.20tl " imiş. tavsiye edilen dediğine göre bunlar belirli miktar fark koyabiliyorlar

düpedüz üçkağıtçılık bu ya

canım yazın bir ara bizim ilçedeki tüp bayiileri rekabet ettiler mutfak tüpünü 48 tl ye sattılar ne güzel tüketiciye yaramıştı ahh ahh

Son düzenleme:
şimdi baktım fiyatlarına "tavsiye edilen perakende satış fiyatı 67.20tl " imiş. tavsiye edilen dediğine göre bunlar belirli miktar fark koyabiliyorlar

hımm ne kötü ya bu tip şeylerin satışının standart olması lazım ya
oh ne ala memleket isteyen istediği gibi tüketiciyi kazıklasın olur mu yaaaaaa öfff ya

farmasi merhaba
okuyorum arada seni..
birikimleri yaparken eşinde ayrıyetten kendiside birikim yapıyor mu? yani ayrı ayrı mı yasıyorsunuz birikimlerinizi.
bende öğretmenim sen gibi:) bende mesela maaşıma hiç dokunmuyorum ama ekdersimi harxcıyorum bazen çoook gereksiz harcıyorum hatta.
hatta üstüne eşimden para bile istiyorum yani..pek yatırıma kaçmıuyor benim durum..

memura acaba ne kadar zam verilecek
doğalgaza yaptıkları zam kadar yapsalar yeter ya da milletvekillerine yaptıkları kadar
][/B]

Son düzenleme:
zamdan hiç beklentim yok..özellikle öğretmenler için..o kadar ayaklar altına alındık ki..
verilse bile önceki ayların farkını da alamayacakmışız..

merhaba canım yanıtımı özelden gönderdim
zamdan hiç beklentim yok..özellikle öğretmenler için..o kadar ayaklar altına alındık ki..
verilse bile önceki ayların farkını da alamayacakmışız..

canım öyle şey olur mu elbette verilir farklar

merhaba kızlar görevimi yerine getirdim geldimm... nasılsınız bakalım

memura acaba ne kadar zam verilecek
doğalgaza yaptıkları zam kadar yapsalar yeter ya da milletvekillerine yaptıkları kadar
][/B]
farmasi memur 1. yarıyıl %5 alır. daha adamlar bunu meclise götürecekler onaylıyacaklar yaya yaya yaparlar artık haziranı bulur. bulduğu gibide kesintiye girilir. zaten 2. yarıyılda yapılan zammı ben hiç almadım, kesintiye gitti fazla fazla. daha mtsk paralarını yatırmadılar. bakalım bugün ygs ye girdim onun paraları ne zaman yatar.

slm kızlar,benim doğum iznim bitti ve yarın okula baslıyorum,arttı masraflar anlaycağınız,bakıcı parası,servis parası...bakalım hayırlısı olsun artk....

çok haklısın canım herkes keseri kendi tarafından yontuyor,Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ne diyeyim.

mtsk parası nedir anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…