• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

herkese selam :16:
Kumbaralar doluyor yavaştan anladığım kadarıyla :nazar: :nazar:

ladyfog tatil harcamasını aradan çıkartmışsın ne güzel :21: Biz bu yıl da hiçbir yere gidemeyiz galiba :ssz: Eve küçük şişme havuzlardan alırım ben de artık :1: :1:

arımayambenim neden harcamaları dert ettin ki? Ekdersle halledebilirsin aslında bir kısmını.

Karanfilce naber canım? Geçen gün tüp tedavisi oluruz herhalde diye yazmışsın?? Eşinin rahatsızlığı ne canım, doktorlar ümitli değil mi doğal yoldan?? Bir de ikiz bebelerin olurmuş ne güzel olur :emir_bebek: :emir_bebek:

herkese selam :16:
Kumbaralar doluyor yavaştan anladığım kadarıyla :nazar: :nazar:

ladyfog tatil harcamasını aradan çıkartmışsın ne güzel :21: Biz bu yıl da hiçbir yere gidemeyiz galiba :ssz: Eve küçük şişme havuzlardan alırım ben de artık :1: :1:

arımayambenim neden harcamaları dert ettin ki? Ekdersle halledebilirsin aslında bir kısmını.

Karanfilce naber canım? Geçen gün tüp tedavisi oluruz herhalde diye yazmışsın?? Eşinin rahatsızlığı ne canım, doktorlar ümitli değil mi doğal yoldan?? Bir de ikiz bebelerin olurmuş ne güzel olur :emir_bebek: :emir_bebek:

canım doktorlar oladabilir olmayadabilir diyor. tamamen şans diyorlar. çünkü sperm sayısı fazla ama morfoloji ve hız diye kriterler var onlar düşük..
tabiki Allah istedikten sonra doğal yolla da olur. benim gördüklerim bu problemi olanlar doğal yolla olması için baya bekliyorlar canım:31:
Rabbimden hayırlısı inşallah..

ufff ben günde 5,5 havaya giden sigaraya versem sanırım sigaradan önce kalpten giderim :52:

Bende en çok ona acıyorum zaten bir birakabilsem 150 lira kenarda bide üstelik günlük markete gidiyorum onun yüzünden illa yanında yine bisey alınıyor cogu zaman ama zor bırakmak hatta galiba imkansız benim icin

kızlar bugün pazara çıktım 24.5 tl harcadım. kumbişime de 5.5 tl attım Allah bereket versin.:16:

evet kızlarrrr.basladım ben bugun okula,sizlere burdan sesleniyorum...cok arttı bu aykı masraflar coooooooookkk.nasıl birikim yapacam yaaaaa. ne guzel süt limandı hersey:ssz:

canım hayırlı olsun okula başlangıcın
canım ekdersten aldığın para giderlerini karşılamanda faydalı olmaz mı?:26:

Ben geriye dönüp okudum epey tasarruf konusunda ehil olmussunuz peki ben bu elimdeki parayı(150lira)çeyrek mı alayım yoksa 50 kenarımda tutup öylemi altın alayım ne dersiniz

işten çıktım eve gelirken yolumun üstündeki markete uğrarım genelde günlük eksilenleri alırım. tabii 1 şey için girer birsürü şey alırım. bu sefer karar verdim toplu alışveriş yapıcam. markete su ve ekmek için giricem. bugün yine girecektim turşu almak için evde az kaldı diye, ama ben girmedim aferin bana zor oldu ama başardım:46::46:

Ben geriye dönüp okudum epey tasarruf konusunda ehil olmussunuz peki ben bu elimdeki parayı(150lira)çeyrek mı alayım yoksa 50 kenarımda tutup öylemi altın alayım ne dersiniz

İşte ona bişşey diyemiyoruz..
nasıl tasarruf yaparsın bir çok önerimiz olur ama parayı değerlendirme işi sana kalmış:34:

işten çıktım eve gelirken yolumun üstündeki markete uğrarım genelde günlük eksilenleri alırım. tabii 1 şey için girer birsürü şey alırım. bu sefer karar verdim toplu alışveriş yapıcam. markete su ve ekmek için giricem. bugün yine girecektim turşu almak için evde az kaldı diye, ama ben girmedim aferin bana zor oldu ama başardım:46::46:

ben lüzumsuz çok şey almam ama ben de toplu alışveriş yapmayınca daha fazla harcadığımı farkediyorum ama yapacak bişey yok mecburum.. arabamızı sattık çünkü..

akşamüzeri markete gittim 40 tl harcadım geldim
ama bunun içerisinde 7.5 kg lık deterjanım da var, fiyatı çok uygun geldi ve evdeki de az kalmıştı :1: en az 5 ay gider :34:

Bende en çok ona acıyorum zaten bir birakabilsem 150 lira kenarda bide üstelik günlük markete gidiyorum onun yüzünden illa yanında yine bisey alınıyor cogu zaman ama zor bırakmak hatta galiba imkansız benim icin

hayır canım sigarayı bırakmak imkansız değil. bak ben bırakalı 3 ya olacak nerdeyse. sigaradan kurtuluyorum adında bir topiğim var benim. istersen biza katılabilirsin.

Selam arkadaslar
Evet Sigarayi birakmak imkansiz degil arkadasa katiliyorum ben birakali tam 7 ay oldu ve canim Istemiyor bile umarim basarirsin
sadece gelecegini dusun begininden sil bir hafta biraktinmi gerisi corap sokugu gibi oluyor basarirsinn ins:nazar::nazar::3::3:
hic bir zaman Imkansizligi bile dusunmee begininde bitecek hersey :40:ozaman basaracaginida inaniyorumm:34:

sigara içen hanımlar sağlığınızı ve paranızı çöpe atmayın aman haaaaaaaaaaa:34:

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :16:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr kirli çıkılar
sabah itibariyle kumbaram sayesinde 1 gr altın aldım
önceden çeyrek alıyordum ama gr almak mantıklı geliyor çünkü daha çabuk birkiyor:)))

Günaydın hanımlar

Altın alımı için fırsat kolluyordum. Dün eşimle tek birkimimizi 95,33 seviyesinden altına çevirdim.

Sabah bilgisayarı açtım ve gözlerime inanamadım. Altın 94,14 olmuş :43: Çok daha düşük rakamları göreceği yazıyor bir de :43:

Back
X