herkese selam
Kumbaralar doluyor yavaştan anladığım kadarıyla
ladyfog tatil harcamasını aradan çıkartmışsın ne güzelBiz bu yıl da hiçbir yere gidemeyiz galiba Eve küçük şişme havuzlardan alırım ben de artık
arımayambenim neden harcamaları dert ettin ki? Ekdersle halledebilirsin aslında bir kısmını.
Karanfilce naber canım? Geçen gün tüp tedavisi oluruz herhalde diye yazmışsın?? Eşinin rahatsızlığı ne canım, doktorlar ümitli değil mi doğal yoldan?? Bir de ikiz bebelerin olurmuş ne güzel olur
ufff ben günde 5,5 havaya giden sigaraya versem sanırım sigaradan önce kalpten giderim
evet kızlarrrr.basladım ben bugun okula,sizlere burdan sesleniyorum...cok arttı bu aykı masraflar coooooooookkk.nasıl birikim yapacam yaaaaa. ne guzel süt limandı hersey
Ben geriye dönüp okudum epey tasarruf konusunda ehil olmussunuz peki ben bu elimdeki parayı(150lira)çeyrek mı alayım yoksa 50 kenarımda tutup öylemi altın alayım ne dersiniz
işten çıktım eve gelirken yolumun üstündeki markete uğrarım genelde günlük eksilenleri alırım. tabii 1 şey için girer birsürü şey alırım. bu sefer karar verdim toplu alışveriş yapıcam. markete su ve ekmek için giricem. bugün yine girecektim turşu almak için evde az kaldı diye, ama ben girmedim aferin bana zor oldu ama başardım
akşamüzeri markete gittim 40 tl harcadım geldim
ama bunun içerisinde 7.5 kg lık deterjanım da var, fiyatı çok uygun geldi ve evdeki de az kalmıştıen az 5 ay gider
Bende en çok ona acıyorum zaten bir birakabilsem 150 lira kenarda bide üstelik günlük markete gidiyorum onun yüzünden illa yanında yine bisey alınıyor cogu zaman ama zor bırakmak hatta galiba imkansız benim icin
sen ersağı kullanmıyor muydun canım??
canım masraf artınca ekders de artar ekders almıycak mısın
hayır canım sigarayı bırakmak imkansız değil. bak ben bırakalı 3 ya olacak nerdeyse. sigaradan kurtuluyorum adında bir topiğim var benim. istersen biza katılabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?