• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

herkese selam :3:

Ben maaş zamlarından umudumu kestim artık :41: Hazirana bile yetişmeyebilir diye yazıyor nette. HEr gün zam haberleri patlıyor bir yerden. Elektirğe 2.zammın da kapıda olduğunu okudum az önce. Hani bu ülkenin ekonomisi büyüyordu, ülke büyüdükçe bizim cebimizdeki para azalıyor yahu :53:

İşbankası'nda bir miktar nakdim vardı yeni yatan, ben de hazır altın düşmüşken biraz gr altın alayım dedim. Aslında bu sabah ilk baktığımda 93.10 idi ama ben ofiste işlerimi bitirene kadar 93.70 olmuştu. İşbankasından piyasanın biraz daha altında 93.65'e aldım kızlar. Bu düşüşten sonra kısa süre içinde istediğim seviyeye gelirse tekrardan satacağım bunları...

merhaba bişi sorcam bu gram şeklınde altını nereden alıyorsunuz ??? bankadan ınternet subeısnden fln mı

bi aydınlatırsanzı bende şapaım :)

herkese selam :3:

Ben maaş zamlarından umudumu kestim artık :41: Hazirana bile yetişmeyebilir diye yazıyor nette. HEr gün zam haberleri patlıyor bir yerden. Elektirğe 2.zammın da kapıda olduğunu okudum az önce. Hani bu ülkenin ekonomisi büyüyordu, ülke büyüdükçe bizim cebimizdeki para azalıyor yahu :53:
hepsi hikaye canım...... yalandan kim ölmüş .

ekonomisi büyümüş ülkede bu rezillikler yaşanıyorsa küçülenler de yaşanabilecekleri hayal bile edemiyorum.pehhhhhhhhhhhhhh:19:

merhaba bişi sorcam bu gram şeklınde altını nereden alıyorsunuz ??? bankadan ınternet subeısnden fln mı

bi aydınlatırsanzı bende şapaım :)

bankadan alıyoruz canım

Son düzenleme:
Vakıfın özel durumunu bilemiyorum ama altın piyasasını takip edip, düştüğünde elindeki parayla birkaçar gramla alım yapabilirsin. Büyük düşüşlerdeyse eğer eminsen topluca alım yapabilirsin. Bir alternatifin de bankaya her ay düzenli gram altın alımı emri verebilirsin. Böylece piyasayı sürekli kontrol etmene gerek kalmaz, uzun vadede otomatikman para biriktirmiş olursun:21:

çok tesekkur ederım cevabın için, az az alım yapıym bn en ıyısı gram 93 lerdeyken :)

farmasi ve ladyfog sizin fikirlerınızı de beklıyorummm tecrubelerınızı paylaşırsanız sevınırımm :)

çok tesekkur ederım cevabın için, az az alım yapıym bn en ıyısı gram 93 lerdeyken :)

farmasi ve ladyfog sizin fikirlerınızı de beklıyorummm tecrubelerınızı paylaşırsanız sevınırımm :)

canım ben bu seviyelerden anca alırım satmam .heleki uzun vadeli düşünüyorsam en az 1 yıl o paraya ihtiayacım olmayacaksa.
ama bu bir yatırım tavsiyesi değildir. en güzeli kişinin kendi kararıdır.:34:

Farmasi söylemiş zaten.
Bu seviyeler hele uzun vade için uygun alım fırsatıdır.
Piyasa takibi yapmıyorsanız al yat iyidir.
Al sat iyice öğrenmeden yapılmamalıdır.
Birden yüklenmek yerine parça parça almak mantıklıdır.
Bunların hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.:)

canım ben bu seviyelerden anca alırım satmam .heleki uzun vadeli düşünüyorsam en az 1 yıl o paraya ihtiayacım olmayacaksa.
ama bu bir yatırım tavsiyesi değildir. en güzeli kişinin kendi kararıdır.:34:

Ben seneye mart ayına kadar satmıycam hazıranda evlenıcem ev için birikim yapmayı düşünüyorum gram alarak.. bu süre içinde de kar etmiş olurum dıye dusunuyoırum, faizli falan paramı değerlendırmek kesınlıkle ıstemıyorum gunah oldugu için, altında marta kada kesın artar gıbı gelıyo tl yerıne gram alıym ozaman ben :)

kızlar bu arada 93.62 tlden 3 gr altın aldım.Allah bereket versin.:16:böylelikle alış ortalamamı da düşürüyorum bir nevi.:34:

dün ve bugün toplamda 4 gr alarak bu ayın 10-12 gramlık hedefinin 1/3 ini almış bulunmaktayım

Son düzenleme:
Farmasi söylemiş zaten.
Bu seviyeler hele uzun vade için uygun alım fırsatıdır.
Piyasa takibi yapmıyorsanız al yat iyidir.
Al sat iyice öğrenmeden yapılmamalıdır.
Birden yüklenmek yerine parça parça almak mantıklıdır.
Bunların hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.:)

farmasi ,ladyfog tesekkur ederımmm :)

ben ufak ufak almaya baslıyım gr o zaman artık sıkı takıp edıcem piyasayı zaten 9-10 ay bozdurmayı dusunmuyorm :)

İstanbul Altın Borsası 1 Gram Altını 93,73

1 gram vakıf altını 94,18

arasındakı fark nedır acaba? :)

hepsi hikaye canım...... yalandan kim ölmüş .

ekonomisi büyümüş ülkede bu rezillikler yaşanıyorsa küçülenler de yaşanabilecekleri hayal bile edemiyorum.pehhhhhhhhhhhhhh:19:

bankadan alıyoruz canım

bankanın ıntrenet sıtesınden mı alıyosunuzz yanı akrtınızla baglandıgınız hesaptan ?????

İstanbul Altın Borsası 1 Gram Altını 93,73

1 gram vakıf altını 94,18

arasındakı fark nedır acaba? :)
canım her bankanın alış satış fiyatı farklı olabiliyor standart bir rakam sözkonusu değil:34:
bankanın ıntrenet sıtesınden mı alıyosunuzz yanı akrtınızla baglandıgınız hesaptan ?????

interaktif bankacılık hizmetini kullanıyorum.:34:

anladım cnm ama vakıf gram altın ile diğeri arasındakı fark nedir? hangısınden alım yapmalıyım yanı ben?

canım benim işbankasında ve bankasyada hesabım var o ikisinden alıp satıyorum.

senin hangi bankada hesabın varsa ya da hesabın yoksa da bankaların fiyatlarını araştırıp işine hangisi geliyorsa oradan hesap açtırır işlem yaparsın olur biter:34:

canım benim işbankasında ve bankasyada hesabım var o ikisinden alıp satıyorum.

senin hangi bankada hesabın varsa ya da hesabın yoksa da bankaların fiyatlarını araştırıp işine hangisi geliyorsa oradan hesap açtırır işlem yaparsın olur biter:34:

canım galıba ben yanlıs anlattım söyle dıyım, vakıftan altın hesabı açtım, demın altın almak için giriş yaptım karsıma ekran cıktı ekranda İstanbul Altın Borsası 1 Gram Altını 93,73

1 gram vakıf altını 94,18 tl yazıyodu yanı vakıfın ınternetten sıtesınde yazıyo bu gram altın fıyatları... ben hangisinden alım yapmalıyım onu anlayamadım :S İst altın borsası 1 gram altın mı , vakıf 1 gram altınmı almalıyım :S

canım galıba ben yanlıs anlattım söyle dıyım, vakıftan altın hesabı açtım, demın altın almak için giriş yaptım karsıma ekran cıktı ekranda İstanbul Altın Borsası 1 Gram Altını 93,73

1 gram vakıf altını 94,18 tl yazıyodu yanı vakıfın ınternetten sıtesınde yazıyo bu gram altın fıyatları... ben hangisinden alım yapmalıyım onu anlayamadım :S İst altın borsası 1 gram altın mı , vakıf 1 gram altınmı almalıyım :S

hımmmmmmmmmmmmmmmm Allah Allah daha önce böyle bir uygulamayı duymamıştım o nedenle ne mantıkla yapıldığını bilmediğim bir konuda fikir yürütemem canım ya

neden böyle bir uygulama yaptıklarını vakıfbank merkezi arayarak sorup öğrensen daha iyi olur canım:34:

Son düzenleme:
hımmmmmmmmmmmmmmmm Allah Allah daha önce böyle bir uygulamayı duymamıştım o nedenle ne mantıkla yapıldığını bilmediğim bir konuda fikir yürütemem canım ya

neden böyle bir uygulama yaptıklarını vakıfbank merkezi arayarak sorup öğrensen daha iyi olur canım:34:

tamam cnm arıyım ben cok tesekkurler :) mesai bıttı bn cıkıyorum , ıyı akşamlar görüşmek üzere:16:

Back
X