• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

Herkese merhabaaa...

Dün alım yapmadım bugune bıraktım şimdide yukselmeye basladı altın 94,06 1 gramı aalsam mı bıraz daha beklesem mı belkı düşer kararsızıımmm :)

Son düzenleme:
Merhabalar, kirli çıkılar :)

Hayırlı cumalar :) Bu sabah 93.870 den iki gram altın aldık. Mesai param yatmıştı aslında kendime bir şeyler alacaktım ama birikim yapmak daha cazip geldi :))

Merhabalar, kirli çıkılar :)

Hayırlı cumalar :) Bu sabah 93.870 den iki gram altın aldık. Mesai param yatmıştı aslında kendime bir şeyler alacaktım ama birikim yapmak daha cazip geldi :))

Hayırlı olsunnnnn bende belkı 93 sevıyelerıne düşer dıye almıyorum umarım bugun düşerde alırım bende :)

Hayırlı olsunnnnn bende belkı 93 sevıyelerıne düşer dıye almıyorum umarım bugun düşerde alırım bende :)

Çeyiz başlıklarından sonra kirli çıkılar da buluştuk demek :)) Ah ah, artık sıra tasarruf ve birikimde :)))
Sağ ol canım :) İnşallah, çok da düşmesin ama :))))
Eşimle hayli uğraştık , ordan oraya havale :) 2 liranın eksik gelmesi , para yatıracağımız atm bulmak ve altın almak :)) Güldük halimize epey, ne azimliyiz diye :)))

Bugün hatırı sayılır hareketler olmaz.
Birçok ülkenin piyasası tatilde.

Çeyiz başlıklarından sonra kirli çıkılar da buluştuk demek :)) Ah ah, artık sıra tasarruf ve birikimde :)))
Sağ ol canım :) İnşallah, çok da düşmesin ama :))))
Eşimle hayli uğraştık , ordan oraya havale :) 2 liranın eksik gelmesi , para yatıracağımız atm bulmak ve altın almak :)) Güldük halimize epey, ne azimliyiz diye :)))

Evet canım sıra tassaruf ve para birikiminde :)

Harcama yapmaktansa birikim yapmak mantıklı olan :)

selam kızlar garantide 92,8540 95,2600 şekilde alış satış
2.5 lira fark koymuşlar neredeyse ya yuhh! sabahtan beri böyle ben de alamıyorum haliyle

merhaba arkadaşlar....
döndük biz...... :)
görüşmeyeli keyifler yerindedir umarım....özlemişim buraları.... hepinizi :38:.... :)

hoşgeldin meryaaa Allah kabul etsin.. Allah bizlere de nasip etsin...

hurma getirmedin mi bize :52:

hoşgeldin meryaaa Allah kabul etsin.. Allah bizlere de nasip etsin...

hurma getirmedin mi bize :52:

hoşbulduk canım...amin,Allah razı olsun.... :) sanırım siz de yakında yolcusunuz zaten :) çocuklarla çok zor oluyor,hazır daha çocuk yokken gider gelirsiniz inşallah... :)
getirmez olur muyum? :))

karanfilce ben bebeğimin çamaşırlarına daha fazla koyuyordum yumuşatıcıyı :17: bizimkiler çok güzel kokmasa da olur onunkiler daha güzel koksun, daha yumuşak olsun diyordum :9: Ersağ'ı bir araştırayım bakayım, elma sirkesi ne işe yarıyor peki???

Farmasi valla bizde her gün çamaşır makinası çalışıyor herhalde yumuşatıcının ne kadar gittiğini hesaplayamam ama deterjanı hesaplayacağım bakalım ne olacak =)

Ben rinso kullanıyorum geçen ay 10kg olanını aldım 23tl'ye. vernelde de indirim vardı konsantresi 3tl idi. sıvı deterjanı da hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamam =))

Bir de arkadaşlar elektrik faturanız ne kadar geliyor. Benim bu ay 54tl geldi ve sinir oldum buna :45: normalde 45tl gelirdi hep.

Altın alanlar hayırlı olsun. :nazar: :nazar:

93,98 e aldım bugun öğlen yakaladım 93 sevıyesıne düştüğünde :)) şuan ise gramı 94,68 vakıf internette. alım satım arasındada çok az bir fark var 55 kuruş falan ..

merhaba arkadaşlar....
döndük biz...... :)
görüşmeyeli keyifler yerindedir umarım....özlemişim buraları.... hepinizi :38:.... :)
merhaba canımmmmmmmmmmmmmmm Allah kabul etsin hoşgeldin sefalar getirdin:38::38::38:
karanfilce ben bebeğimin çamaşırlarına daha fazla koyuyordum yumuşatıcıyı :17: bizimkiler çok güzel kokmasa da olur onunkiler daha güzel koksun, daha yumuşak olsun diyordum :9: Ersağ'ı bir araştırayım bakayım, elma sirkesi ne işe yarıyor peki???

Farmasi valla bizde her gün çamaşır makinası çalışıyor herhalde yumuşatıcının ne kadar gittiğini hesaplayamam ama deterjanı hesaplayacağım bakalım ne olacak =)

Ben rinso kullanıyorum geçen ay 10kg olanını aldım 23tl'ye. vernelde de indirim vardı konsantresi 3tl idi. sıvı deterjanı da hiç kullanmadım o yüzden yorum yapamam =))

Bir de arkadaşlar elektrik faturanız ne kadar geliyor. Benim bu ay 54tl geldi ve sinir oldum buna :45: normalde 45tl gelirdi hep.

merhaba canım ben yumuşatıcı için de not tutuyorum aynı deftere :1::1::1::1:
rinsodan memnun musun ? fiyatı çok uygun .
ben persil 7.5 kg lığı 18.95 e aldım.kilosu 2.5 tl o da uygun .
elektrik faturamız 90-100 tl den aşağı hiç gelmez evde elektrikli rutin çalışan o kadar çok eşya var ki

evdeki elektrikle çalışan sürekli eşyalarımız ;

çamaşır mak.( haftada en az 3-4 kez)
çamaşır kurutma mak.(haftada en az 3-4 kez)
bulaşık mak.( günde mutlaka 1 sefer bazen 2 sefer )
banyo şofbeni ( hergün)
saç kurutma mak.
elektirkli mutfak aletleri
telefon ve pc şarjları
buzdolabı
tv (3 tane çocuk odasında salonda mutfakta )
çocukların bilgisayarı
derindondurucu
elektrik süpürgesi haftada (en az 2 )
fırın (haftada 4-5 kez)

selam kızlar garantide 92,8540 95,2600 şekilde alış satış
2.5 lira fark koymuşlar neredeyse ya yuhh! sabahtan beri böyle ben de alamıyorum haliyle

Altını etkileyen piyasalar kapalı olduğu için.
Garanti de paskalya tatilinde yani.:)

@ ladyfog

sorma yahuu. Biz de salıya kadar yatıştayız firmada, bütün üreticilerimiz paskalya tatilinde olduğu için :)
Elim boştu bi gireyim dedim -kaç gündür yoğunum giremedim, düşmüşken alayım dediydim- ama fiyatları görünce sinirim zıpladı
Bu arada Garantiyede iyi bir saydım yani bi tek garanti paskalyada!

canım sirke çamaşırlarda kalan kimyasalları temizliyor.
ama çamaşırlar sirke kokmuyor. yumuşatıcı gözüne onu koyuyorum ben..

bizim geçen ay 33 geldi misafir vardı.. yokken 25 geliyor. evde en çok yakan buzdolabı o yüzden yüksek faturların arkasından o çıkar.. A+ olması çok önemli.

@ ladyfog

sorma yahuu. Biz de salıya kadar yatıştayız firmada, bütün üreticilerimiz paskalya tatilinde olduğu için :)
Elim boştu bi gireyim dedim -kaç gündür yoğunum giremedim, düşmüşken alayım dediydim- ama fiyatları görünce sinirim zıpladı
Bu arada Garantiyede iyi bir saydım yani bi tek garanti paskalyada!

Evet bir onlara bayram.hehehe.
Şaka bir yana, alım fırsatı bitmez. Üzülme.:)

Bu arada market- pazar için ayırdığım haftalık 100 liranın 40 lirası kumbaraya gitti.
Bu haftayı kapattım.
Yarın yeni haftaya başlıyorum. (benim ekonomik takvim cumartesiden cumartesiye işliyor da.)

Bu arada market- pazar için ayırdığım haftalık 100 liranın 40 lirası kumbaraya gitti.
Bu haftayı kapattım.
Yarın yeni haftaya başlıyorum. (benim ekonomik takvim cumartesiden cumartesiye işliyor da.)

süpersinnnnnnnnnnnn canımmm:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46:

Back
X