Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de merak ettik aldıklarını biz de görmek istiyoruz ama![]()
ne kadar becerikli donanıma sahip yaratılmışız bizler olmasak erkeklerin ....... okkk paçasından akacak demekki![]()
Sorma arkadaşım.
Üniversite bitir, üstüne master yap, kpss kazan öğretmen ol sonra da kucağında çocuk pazarcıya" kıvırcığı 50 kuruş yaparsan iki tane alırım" derken öğrencine yakalan.:))
Bu arada market 45 pazar 25 toplamda 70 tl ile haftayı kapattım. 30 lira kumbaraya.:))
Sen şimdi sabırsız mı oluyorsun.
De geeettt!
:))))))
benim durum senden vahim....malum mali müşaviriz,büroda patron...dışarda, evde "gönüllü köle" diyorum ben... :))bu sabah çocuklar,suluklar,çantalar,.dur oğlum,yapma oğlum,etme oğlum,kardeşine bak oğlum,hadi bak okuluna geldik derken,( ufaklığı yuvaya bırakmaya çalışıyordum,normalde babası bırakır ama erken duruşması olduğu için iş başa düştü :) ) bi baktım karşıdan bir bayan geliyor,bana baktı "bayan olmak zor" dedi...birbirimizi anlar halde gülümsedik birbirimize.... :) ofisteki halimi düşündüm bir de oradaki...neyseki yakalandığımız benim elemanlardan biri değildi... :))
Ben garanti ile çalışıyorum.kızlar bana hemen cevap yazın gram altını hangi bankadan alırsam ii etmiş lurum bi gram daa olsa altın alacağım inşallah
Şey o üstteki yorum bana ise ben bilerek böyle sevimlilik olsun diye yazdım öyle yoksa çok iyi kullanırım dilimizi :)
Ben garanti ile çalışıyorum.
Al sat farkı 70-80 krş.
Şeker de tercih ediliyor ama makası nedir bilmiyorum.
Bu iksi tercih edilir.
Diğer bankalarda makas(al sat farkı) nispeten yüksek.
Asla çocuk sahibi olmak istemiyorumBunları yapabilecek türde biri değilim asla da olamam herhalde
![]()
Asla çocuk sahibi olmak istemiyorumBunları yapabilecek türde biri değilim asla da olamam herhalde
![]()
Sayn Farmasi, sayın Farmasi !
Fed öncesi bir yorum alayım. Kafam karıştı iyice.
Dolar da düşüşte. Tl ile altın mı alayım yoksa dolara da gireyim mi?