Kirli Çıkılar )))

Günaydın

Yegane birikimimizi altına yatırdım ama altın diplerde . Az kar görünce satıcam hemen. Kar edicez derken zarar ettik iyi mi

paniğe gerek yok bence bu durumlarda ekrana bakıp durma şunu unutma yükseliş de düşüş de sonsuza dek sürmez
mutlaka yükselir mutlaka düşer
en dibi en tepeyi bilemeyiz arada hiç olmazsa almayı satmayı bilelim

Sağ olasın bacım.:)
Allah ne muradın varsa versin, Allah tuttuğunu altın etsin, Allah yatırıp da kapılara baktırmasın.:)
Ben de paylaştırmayı düşündüm ama sonra altın alınca dolar da almış oluyoruz nasılsa dedim kafamı karışıtırdım.
Oysa ki arbitraj yapan insanım, azıcık da dolarım olmalı.
Bazen gerçekten beynim duruyor, en basit şeylere basmıyor kafa.:)
Doğrudan YT olarak alıyorum.
Batarsam bulurum seni.

Son düzenleme:
Biz Euro ya çevirdik şimdilik en akıllısı o gibi

hayırlı olsun canım

ben paramı dövizde değerlendireceksem kesinlikle şu an euroda değerlendirmezdim.hem euro geçen yıldan beri düşüşte
hem de dolar alırdım ki hem şuan oldukça iyi bir seviyede alım için
ve o dolarla yeri geldiğinde altın da alıp satabilirim yeri geldiğinde tl ye de geçebilirim karı gördüğümde

aminnnnnnnnnnnn Allah razı olsun güzel duaların için
inşallah hiç batmazsın

beni batsan da batmasan da bul canım açık adres vereyim mi ? Uşak'ta da bir kardeşin var unutma

Annemin Almanya'dan getirdiği 100 Eurosu vardı. Ondan çevirdik elimizde olanı da. Toplam 220 euro etti. Bakalım.

aminnnnnnnnnnnn Allah razı olsun güzel duaların için
inşallah hiç batmazsın

beni batsan da batmasan da bul canım açık adres vereyim mi ? Uşak'ta da bir kardeşin var unutma

Hah batsam da bir şey olmaz artık.:)
Umarım yollar birleşir de buluşuruz bir zaman.:)

ladycannnnnnnnnn ben de ons şu an 1637 1650-1660 aralığında olmuş olsaydı dolar da hazır düşmüşken azıcık dolar alıp dolar yükselirse tl ye ons düşerse geri altına hareket etmek isterdim ama karar veremedim.
ama ons düşerse de bu seviyede dolara bir miktar geçmek için fena sayılmaz ne dersin ?

% 100 altında kalmak istemiyorum onun için bu düşüncem

ama fed sonrası da ons zıplarsa diyor diğer yanım

Son düzenleme:
Altından mı dolara geçeceksin?
Çok riskli olur.
Dolar alımında bu yüzden sıkıntılıyım işte.
Yani ons ne kadar daha düşecek ki?
Hadi 1585 olsun. 50 dolar...
Ons yüksek olsa neyse, dolara gözüm kapalı girerim zaten.
Benim şimdi alma niyetim doların da düşmüş olması. Şöyle ki tekrar 1.81 zorlarsa güzel kar olur. Bu seviyede doları dolardan kar yapmak için alırım aslında. Yükselişte dolara geçmek daha mantıklı. Tl ile dolar (eğer altın alışverişi içinse risk gibi duruyor mantıklı düşününce) Bir de hesap yaptım ilk etapta tl- atın yapmak, tl-dolar- altın yapmaktan daha karlı. Ons düşük olmasaydı dediğin çok doğru olurdu ama.

işte cincan dediğim gibi fed sonrası ons zıplarsa beni tutan da bu

ben de bu seviyeden dolara geçsem acaba dolar 1.80 nin üzerlerine çıkarsa tl ye mi geçsem diye düşünmüştüm.

amaç riski dağıtmak

Tamam ayn konumdayız işte.
Doları dolardan kar için alım sınırım 1.77 de başlar. Parça alım devam eder.
Altında alım sınırım belli zaten çığırkan gibi bağırıyorum ne vakittir: 93 le başlar, parça almla devam ederim.
Eğer doları altından bağımsız kullanacaksan sınır belirlemende fayda var.

ladycannnnnnn
içimdeki ses sanki bugünlerde dolarla ons ters orantılı hareket edecek diyor

ons yükselirse de dolara geç ondan sonra da o dolarla ister yükselince tl ye isterse ons düştüğünde altına geç diyor
ons sınırım 1650-1660 dolara geçmek için dolar da o vakit keşke 1.76-1.75 olsa

Son düzenleme:
bu ayın bitmesine 6 gün var mutfak paramın 128 tl si kaldı bakalım ne olacak

bu ay 450 tl aldığım ve de kayınvalide -kayınpeder -anne desteği olduğu halde böyle yoksa galiba hapı yutacakmışız

hakkaten doğru diyorsun canım. benim de 6 gün olmasına rağmen 408 tutmuş bu ay

merhaba arkadaşlar...
ons 1648 leri gördü benim elim gitti geldi...arbitraj için... :)
fed sonrası düşerse,iyi düşecek....tam dolara geçme fırsatı.....ama ya çıkarsa? :))
fonda "medine nin yollarında" ezgisi...
geldim gittim,geldim gittim...
sonra ne mi yaptım?
arkası yarın, dedim.... :))
sabah ola hayrola, dedim..... :)

benim hedefim olan 1650-1660 rakamının ilk safhasına 1648 ile çok yaklaştı ama ben de fed sonrası ons zıplarsa sattığımla kalırsam dedim vazgeçtim

benim hedefim olan 1650-1660 rakamının ilk safhasına 1648 ile çok yaklaştı ama ben de fed sonrası ons zıplarsa sattığımla kalırsam dedim vazgeçtim

aynen canım... 1650 yi görseydim ben de geçecektim bir miktar....
ons inat etti, 1650 ye çıkmadı...
ben ondan inatçı olduğum için, 1648 küsürde dahi geçmedim... :)
bakalım kim karlı çıkacak... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…