Günaydın
Yegane birikimimizi altına yatırdım ama altın diplerde. Az kar görünce satıcam hemen. Kar edicez derken zarar ettik iyi mi
merhaba ladycannnnnnnnnnn
fed öncesi gözlemlediğim ya düşmüş ya da çıkmış sebepleri kendi aklımın erdiğince şunlar;y
yükselmiş işte altın yükselecek yükseliyor daha düşmez deyip yatırımcıyı trene bindirip fed toplantısında da Q3 e filan şimdilik gerek deyip düşürmüşler milletin elindekileri deyim yerindeyse çarpmışlar
ya da herşey yolunda Q 3 filan çıkmaz tüm veriler yolunda geldi geliyor gelecek diye ortalığı karıştırıp onsu dibe çekme pozisyonları meydana getirip bu kez de vayyyyyyy ons 1500-1400 olur daha da belini doğrultamaz deyip yatırımcıyı daha fazla zarar etmiyeyim korkusu içerisine atarak panikletip elindeki gene çarpmanın yolunu bulmaşlar
yanılıyor da olabilirim benim anladığım bu o nedenle
ben uzun vadeci olarak bu seviyeden dolara da altına da paramı paylaştırırdım karar elbette senin en güzel kararı vermen dileğiyle bitanemmmmmmmm
Biz Euro ya çevirdik şimdilik en akıllısı o gibi
Biz Euro ya çevirdik şimdilik en akıllısı o gibi
Sağ olasın bacım.:)
Allah ne muradın varsa versin, Allah tuttuğunu altın etsin, Allah yatırıp da kapılara baktırmasın.:)
Ben de paylaştırmayı düşündüm ama sonra altın alınca dolar da almış oluyoruz nasılsa dedim kafamı karışıtırdım.
Oysa ki arbitraj yapan insanım, azıcık da dolarım olmalı.
Bazen gerçekten beynim duruyor, en basit şeylere basmıyor kafa.:)
Doğrudan YT olarak alıyorum.
Batarsam bulurum seni.
aminnnnnnnnnnnn Allah razı olsun güzel duaların için
inşallah hiç batmazsın
beni batsan da batmasan da bul canım açık adres vereyim mi ?Uşak'ta da bir kardeşin var unutma
Altından mı dolara geçeceksin?ladycannnnnnnnnn ben de ons şu an 1637 1650-1660 aralığında olmuş olsaydı dolar da hazır düşmüşken azıcık dolar alıp dolar yükselirse tl ye ons düşerse geri altına hareket etmek isterdim ama karar veremedim.
ama ons düşerse de bu seviyede dolara bir miktar geçmek için fena sayılmaz ne dersin ?
% 100 altında kalmak istemiyorum onun için bu düşüncem
ama fed sonrası da ons zıplarsa diyor diğer yanım
Altından mı dolara geçeceksin?
Çok riskli olur.
Dolar alımında bu yüzden sıkıntılıyım işte.
Yani ons ne kadar daha düşecek ki?
Hadi 1585 olsun. 50 dolar...
Ons yüksek olsa neyse, dolara gözüm kapalı girerim zaten.
Benim şimdi alma niyetim doların da düşmüş olması. Şöyle ki tekrar 1.81 zorlarsa güzel kar olur. Bu seviyede doları dolardan kar yapmak için alırım aslında. Yükselişte dolara geçmek daha mantıklı. Tl ile dolar (eğer altın alışverişi içinse risk gibi duruyor mantıklı düşününce) Bir de hesap yaptım ilk etapta tl- atın yapmak, tl-dolar- altın yapmaktan daha karlı. Ons düşük olmasaydı dediğin çok doğru olurdu ama.
işte cincan dediğim gibi fed sonrası ons zıplarsa beni tutan da bu
ben de bu seviyeden dolara geçsem acaba dolar 1.80 nin üzerlerine çıkarsa tl ye mi geçsem diye düşünmüştüm.
amaç riski dağıtmak
bu ayın bitmesine 6 gün var mutfak paramın 128 tl si kaldı bakalım ne olacak
bu ay 450 tl aldığım ve de kayınvalide -kayınpeder -anne desteği olduğu halde böyle yoksa galiba hapı yutacakmışız
merhaba arkadaşlar...
ons 1648 leri gördü benim elim gitti geldi...arbitraj için... :)
fed sonrası düşerse,iyi düşecek....tam dolara geçme fırsatı.....ama ya çıkarsa? :))
fonda "medine nin yollarında" ezgisi...
geldim gittim,geldim gittim...
sonra ne mi yaptım?
arkası yarın, dedim.... :))
sabah ola hayrola, dedim..... :)
benim hedefim olan 1650-1660 rakamının ilk safhasına 1648 ile çok yaklaştı ama ben de fed sonrası ons zıplarsa sattığımla kalırsam dedim vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?