aynen canım... 1650 yi görseydim ben de geçecektim bir miktar....
ons inat etti, 1650 ye çıkmadı...
ben ondan inatçı olduğum için, 1648 küsürde dahi geçmedim... :)
bakalım kim karlı çıkacak... :)))
günaydın kızlar herkese merhaba hayırlı sabahlar günümüz aydınlık ve bereketli geçsin inşallah
bu sabah eşimden alacağım 75 tl yi de aldım kumbişime koydum. Kumbişte 170 tl oldu Allah bereket versin
Selamlar hatunlar...
ve aleykümselammmmmmmmmmmmm ladycan gözünaydın altın da dolar da senden yanabereketli birikimlerin olsun canım
ama nedense benim içimde düşeceğine dair bir his var...
çıkacak olsaydı,bugün onsu biraz yukarıda tutup, milletin elindeki altını düşükten toplarlardı gibi geliyor...
adı üstünde sadece his,yatırım tavsiyesi değildir.... :)
merhaba canım ben de şöyle bir his var sanki fed sonrası ons yükselecek gibi geliyor, şimdiden millete düşecek galiba ons yükselmiyor diye düşündürüp sattırıp sonrasında da ons yükselir milletten çarptıklarını gene millete geri bu sefer de işte yükselecek deyip aldıracaklar gibi .....
diğer bir düşünce fed sonrası da belki bir miktar onsta düşüş yapıp gene milleti satışa sürükleyip elindekini ucuza kapatıp onsu yükseltmek olabilir
ben böyle düşünüyorum
arkadaşlar maaştan 250 tl arttırdımaltının düşmesini mi bekliyim yoksa bankada kalsın mı ben dolar fon gibi şeylerden anlamıyorum :26:
Fed sonrası bir kez hariç altın hep düşmüş.
Faiz indirimi ya da Q3 olmayacak bence, seçim yılı battık gidiyoruz demeyecekler.
Bir kez yükselişte twist yapmışlardı.
Yine yapabilirler mi? Belki.
İyi değerlendirmek lazım.
Niyeyse almak gelmiyor içimden.
Birkaç saat daha bekleyip, dolar alabilirim belki.
dolar için ne düşünüyorsun bu ara?
ben bu yılı tl'de bitirmeyi planlıyordum ama aklım karışmaya başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?