Merhaba kızlar size bakıp bakıp özenıyordum hep :)
borçlarımzı kapayıp bitirdik sadece ev kredımız kaldı ve böylece ben de para bırıktırebılmeye basladım
2 haftada minibüse binmedım otobüsle gidip geldım bazen yürüdüm poğaca simit yemedim kahvaltıda
evden kepeklı ekmeye sandvic yaptım yemem düzene girince hem kilo verdım hem para bırıktırdım
50 tl atmısım kenara 15 gunde evde de bi kavanoz koydum rafa eşim hergun eve gelınce bi lira at bakalım
diyorum orada da ayrı bırıkıyoo bendekı birikimden haberi yok :) daha cok az ama heveslendım baya
ödemelrımız düzene girince ınsallah daha çok para bırıktırebılırım bakalım :)
bak şu iş yerinde yapılan kahvaltı paralarına katılıyorum canım.
her sabah küçük diye belki farketmiyoruz ama toplanınca baya ediyor.
bu heves içine düştüyse sen bu yola baş koymuşsun demektir.
hayırlı uğurlu bol bereketli olsun inş
Nerelerdesin farmasiiiii :)
ons aldı başını gidiyor,senin rakamlara yaklaştı... :))
hayırlı olsun canım ekledimgünaydın kızlarr. bugün mutluyum dün 94tl den 2,5 gram altın aldık. farmasi canım ilk sayfaya eklersin artık beni. böylece birinci sayfadaki ezik halim bir nebze azalmış olur
güzel günlerde kullan canımmaaselef önümüzdeki ay birikim oluşturamayacağım oldukça yüklü bir çeyiz alışverişi yaptım.
ama o da yatırım sayılır değil mi
güle güle git gez gel canımyaa kumbaram o kadar boşaldıki... alışmışım ağır haline 1 tl bile yok içindebenim hemen çalışmalara başlamam lazım... ama yarın geziye gidicez çok engelleyecek bu durum beni yaa bir süre para biriktirmek hayal olacak..
süpersinnnnnnnnnnnnnnMerhaba kızlar size bakıp bakıp özenıyordum hep :)
borçlarımzı kapayıp bitirdik sadece ev kredımız kaldı ve böylece ben de para bırıktırebılmeye basladım
2 haftada minibüse binmedım otobüsle gidip geldım bazen yürüdüm poğaca simit yemedim kahvaltıda
evden kepeklı ekmeye sandvic yaptım yemem düzene girince hem kilo verdım hem para bırıktırdım
50 tl atmısım kenara 15 gunde evde de bi kavanoz koydum rafa eşim hergun eve gelınce bi lira at bakalım
diyorum orada da ayrı bırıkıyoo bendekı birikimden haberi yok :) daha cok az ama heveslendım baya
ödemelrımız düzene girince ınsallah daha çok para bırıktırebılırım bakalım :)
haydi kolay gelsin canımmmmmmmhayırlı birikimler olsun kirli çıkı hanımlarrr
biz bu ay hem eşimin öğrenim kredisi hemde artık bebek istememizden dolayı doktor parası derkennn bu ayki birikim için düşündüğümüz den fazlasını harcamış durumdayız
sağlık olsun :) bugün haftalık market pazar alışverişimi yaptım 55 tl harcadım 15 ine kadar 155 liram kaldı mutfak için
kusura bakmayın kızlar hep mesaj tekrarı oldu silincede böyle çirkin bir görüntü çıktı meydana.
kredi kartımdaki tutarlar için bir defter yaptım kendime.
hangi karta ne kadar benzin giyim vergi var hepsini ayrı ayrı not aldım.
kaç ay sürüyorsa o aya kadar her aya farklı sayfa oluşturdum.
ektreye bak ne kadarsa topla yatır gibi olmuyormuş bunu anladım.
gözümün önünde neye ne kadar görünce, :18: aynen smiley gibi oldum.
şimdi açıp açıp bakıyorum ve nasıl yapmalı ,ne şekilde fayda sağlamalı kararlar almaya çalışıyorum.
bu ayın ödemelerinden sonra artık gözümün önünde olduğu için herşey kredi kartımı azami derecede kullanmaya özen gösteriyorum.
eğer mümkün olursa sadece vergi ve benzin ödemelerine kart kullanacağım.
aklıma gelen alınacak şeylerde frene basıyorum çünkü peşin parama kıyamıyorum.
içindekileri azaltana kadar kullanmayacağım ve alışkanlık olmasını diliyorum bunun.
aslında bakınca çokda lüzümsuz kullanmamışım ama biraz detoksun her zamn faydası vardır.
umarım işe yarar....
ben bir miktar dolara geçtim,parite 53.0 den .....
sabır sabır, nereye kadar.... :))
hem çıkarken, hem de düşerken kar etmek için, sepeti çeşitlendirmek lazım di mi ama... :)
Allah sonumuzu hayreyleye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?