• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

sabah sabah 95.4 tlden sattığım altınları 91.4 tl den 4 gram artırarak geri aldım :))))):34:

sabah sabah 95.4 tlden sattığım altınları 91.4 tl den 4 gram artırarak geri aldım :))))):34:

bereketli olsun canım..farmasi bişey sorucam..ben senin gibi gram arttırarak al sat yapıyorum ..sen bi keresinde dolar kurunuda takip etmelisin demiştin onu anlamadım..ben sadece altın fiyatına bakıyorum.sattığım aldığım fiyata bakıyorum. doları neden takip etmem gerek???

bereketli olsun canım..farmasi bişey sorucam..ben senin gibi gram arttırarak al sat yapıyorum ..sen bi keresinde dolar kurunuda takip etmelisin demiştin onu anlamadım..ben sadece altın fiyatına bakıyorum.sattığım aldığım fiyata bakıyorum. doları neden takip etmem gerek???

onu şunun için takip ediyoruz canım

diyelimki ons 1600 iken altını satıp dolara geçtiğimizde dolar kuru hangi seviyededir mesela
1600 den altından dolara geçtik dolar o an 1.85

ons düşmedi aksine 1600 ün üzerine çıktı ve de yükselmeye devam ediyor
elimizdeki doların kuru 1.83-1.82 oldu o zaman o doları satamayız ihtiyaç halinde
ya da dolar o an 1.90 oldu tl ye ihtiyaç oldu ya da ons yükselmeye devam ettiği için dolardan kar cebe koymak istiyorsak 1.90 satış için iyidir. çünkü dolara geçiş seviyemiz 1.85 olduğu için.

ama ben ne olursa olsun dolardan tl ye geçmem

sadece onsa göre al sat yaparım 1600 den sattığım isterse ons 1700 leri bulsun gene de geri dönmesini beklerim diyorsak o zaman sorun yok

umarım anlatabilmişimdir :34:

Son düzenleme:
onu şunun için takip ediyoruz canım

diyelimki ons 1600 iken altını satıp dolara geçtiğimizde dolar kuru hangi seviyededir mesela
1600 den altından dolara geçtik dolar o an 1.85

ons düşmedi aksine 1600 ün üzerine çıktı ve de yükselmeye devam ediyor
elimizdeki doların kuru 1.83-1.82 oldu o zaman o doları satamayız ihtiyaç halinde
ya da dolar o an 1.90 oldu tl ye ihtiyaç oldu ya da ons yükselmeye devam ettiği için dolardan kar cebe koymak istiyorsak 1.90 satış için iyidir. çünkü dolara geçiş seviyemiz 1.85 olduğu için.

ama ben ne olursa olsun dolardan tl ye geçmem

sadece onsa göre al sat yaparım 1600 den sattığım isterse ons 1700 leri bulsun gene de geri dönmesini beklerim diyorsak o zaman sorun yok

umarım anlatabilmişimdir :34:
anladım canım benim şimdilik dolarım olmadığı için ,sadece tl ile al sat yaptığım için takip etmeme gerek yok yani...sağol canım bıkmadan anlatıyosun teşekkürler:3:

anladım canım benim şimdilik dolarım olmadığı için ,sadece tl ile al sat yaptığım için takip etmeme gerek yok yani...sağol canım bıkmadan anlatıyosun teşekkürler:3:

tl ile al satlar da dolar kuru altının gr tl fiyatının belirlenmesinde etkili olduğu için zaten önemli :34:

sen sadece yükseldiğinde sat düştüğünde al hepimizin yaptığı gibi :38:

Allah bereket versin.

Ben dün bakamdım pek. Bugün de bir hareket olur mu bilemiyorum.

Sen 95'ten sattığına göre uzun zaman olmuş satalı

defterime baktım da o parçayı 1 haziranda satmışım :34:

aceleci davranmamaya zararına satmamaya çalışıyorum

sabır bu işlerde çok önemli :34:

tl ile al satlar da dolar kuru altının gr tl fiyatının belirlenmesinde etkili olduğu için zaten önemli :34:

sen sadece yükseldiğinde sat düştüğünde al hepimizin yaptığı gibi :38:

tamamdır canım..bankayı değiştirince dolar alırım ..o zaman yazdıklarını döne döne okuycam:):34:

gunaydin kizlar

farmasicim hayirli kazanclar olsun tatlim.

valla senle konusdukdan sonra su 4 gunde tc parasiyla 55 tl kenara koymus bulunuyorum. bozuk paralari daha saymadim.

farmasicim simdi alsat yapmak icin surekli takip etmek gerekiyor degilmi benim suan para olarakda birikimim olmadigi icin

oncelikli olarak dolar alarak mi ise baslamaliyim yoksa biriktirip yoksa belli bir sure biriktirip gram altin alayim dursun kenarda

mi yapmaliyim. az once arkadasa cok guzel anlatmissinda ben cok yeniyim pek anlamadim acikcasi.

birde surekli kurlarimi takip ediyorsunuz?

gunaydin kizlar

farmasicim hayirli kazanclar olsun tatlim.

valla senle konusdukdan sonra su 4 gunde tc parasiyla 55 tl kenara koymus bulunuyorum. bozuk paralari daha saymadim.

farmasicim simdi alsat yapmak icin surekli takip etmek gerekiyor degilmi benim suan para olarakda birikimim olmadigi icin

oncelikli olarak dolar alarak mi ise baslamaliyim yoksa biriktirip yoksa belli bir sure biriktirip gram altin alayim dursun kenarda

mi yapmaliyim. az once arkadasa cok guzel anlatmissinda ben cok yeniyim pek anlamadim acikcasi.

birde surekli kurlarimi takip ediyorsunuz?

canım ne güzel işte :34: bereketli olsun:nazar::nazar::nazar:

ben senin yerinde olsam gram altın ya da dolar olarak birikim yapardım al-sat yaptığımdan kazanabileceğim bir seviyeye gelince de yavaştan alsat yapmanın inceliklerini öğrenmeye çalışırdım:34:

canım ne güzel işte :34: bereketli olsun:nazar::nazar::nazar:

ben senin yerinde olsam gram altın ya da dolar olarak birikim yapardım al-sat yaptığımdan kazanabileceğim bir seviyeye gelince de yavaştan alsat yapmanın inceliklerini öğrenmeye çalışırdım:34:

tamam talim o zaman ben onumuzdeki haftada biriktireyim parami duruma gore dolar yada gram altin alirim.valla artik bisey

alirken aklima sen geliyorsun diyorum bunu ben kenara koyayim gereksiz almiyim sildi diyorum heyecan yaptim yani esime para

konusundada nasil birikim yaptigimi gostermek istiyorum hic inanamiyor benim birikim yapacagima simdilik ona bisey solemedim

biraz biriktireyim sonra soliycem. hirs yaptim.

Dolar alacağım az daha düşsün de.Kurtlandım.:)
Aralığım 1.80- 1.78
Bu arada selamlar, sevgiler...

boşa koyuyorum dolmuyor
doluya koyuyorum almıyor
sanırım bu işin ilk yolu sigarayı bırakmak insanlar küçük bir ev taksidi ödüyorlar sigaraya verilen parayla
offfffffff

boşa koyuyorum dolmuyor
doluya koyuyorum almıyor
sanırım bu işin ilk yolu sigarayı bırakmak insanlar küçük bir ev taksidi ödüyorlar sigaraya verilen parayla
offfffffff

çok yerinde tespit ve de karar
gerçekten öyle sigara fiyatlarından inan haberim yok ama en azı tahminen 6- 7 tl olsa günde bu parayı kenara koysan 7 tl den ayda 210 tl eder
işte sağlığın ve de paranın çöpe atılmasının kısa yoldan faturası bu :34:

çok yerinde tespit ve de karar
gerçekten öyle sigara fiyatlarından inan haberim yok ama en azı tahminen 6- 7 tl olsa günde bu parayı kenara koysan 7 tl den ayda 210 tl eder
işte sağlığın ve de paranın çöpe atılmasının kısa yoldan faturası bu :34:

bizim ailede büyükler hep sigara içerdi babam dayılarımn 2 tanesi amcalarım,dedem, tabi bayanlardan hiç içen yok. ama ne ilginçtir ki yeni nesilde hiç sigara içenimiz yok kardeşlerimin ikisi de dayımın oğlu, teyzemin oğlu... maşallah vallahi inşallah böyle devam eder :16:

Back
X