Kirli Çıkılar )))

kızlar çayı güzelmi falan diye acabalardaydım:) şu an içiorum güzel beğendim ben:) almka isteseniz tereddüt etmeyin...
valla indirimlere bakıyorum çayı memleketten alıyorum ben suriye çayı
hu hu kızlar hani beyin fırtınası yapacaktır kimse oralı olmadı tabiri caizse bir iki mesaj yazan dışında pek tınlayan olmadı neyseeeee

valla fikir çıkmadı ya aklıma bişey gelmedi
kumbara
gün
altın döviz alma
mutfak harçlığından kesme
bilinenler

Kabul etti tabi. Bugün yine konuyu açtım, haklı olduğumu biliyor =) Ama bugün ben de ona hak verdim çünkü benim istediğim ilde polisin çalışma şartları çok kötü. O yüzden istemiyorum diyor. Bakalım artık zamana bıraktık bu meseleyi...
Şuan yaşadığım ilçeden evi çok rahat alırız aslında. bahçeli evler 50bin tl =)) Hatta geçenlerde bir ev satıldı 2 katlı bahçesi de var 80bintl'ye gitti. Ama bana buradan bedava ev verseler almam. Çünkü yaşanacak yer değil. İlçede yaşamak benim için ulaşım ve bakıcı anlamında çok iyi. Ama geri kalan herşey kötü....
Arkadaşların öğretmen olduğu için tayinleri zordur belki bu yüzden de kiraya ödeyeceğimize evimiz olsun diye düşünmüşlerdir. Ya da gelişime çok açık bir yerdir o yüzden almışlardır evlerini.

Senin de oğlun olacak demek,inşallah sağlıklı bir şekilde doğar bebeğin sevimsiz.
BEnim de bu yıl fazla ders saatim. Valla o ekdersi almak insanı mutlu ediyor. O kadar yorgunluğun üstüne ilaç gibi geliyor.

YEni bir mevsim yeni bir alışveriş listesi demek GEçen kış pek birşey almamıştım ama bu kış öyle olmayacak çünkü ihtiyaçlar çok fazla ne yazık ki!
Yarın yağmur yağmazsa bir sürü yol tepip alışveriş yapmaya niyetliyiz, işte ilçede yaşamanın bir dezavantajı daha

canım sen nerde yaşıyorsun ev fiyatları gerçekten çok uygun bursada 152 evler adında bir mahallede 400metre kare bahçe dahil tek katlı bir evin fiyatına adam 380 tl dedi evin içini görmedim civarda o ev gibiler 150tl ye satıluyor evin içi altın kaplama olsa bile 380 çok fazla

şu an sadece oğluma aldım ne eşim ne ben bişey almadık kendimize
ama oğlumun eksiği bitmedi ayakkabı iç çamaşırları pijamalar var da var

nerde yaşıyosunuz am olarak tatlım...?

merhaba hayırlı sabahlar mutlu pazarlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr[/B]

minik kuzucuğun hayırlı olsun canım hayırlı bir evlat olur inşaallah
ekderslerin de hayırlı olsun

canım ben '' ayda 1 çeyrek altın biriktirime'' topiğini tanımıştım orada yazıyorduk 1. sayfayı konu sahibi yazmadığı için güncelleyemedik istişare sonucu bu topiği açtık kısacası ekonomi topikleriyle tanışmam 2011 in nisanı oldu o günden beri 16000 tl biriktirmişim
hedefim bundan sonrası için nasip olursa ayda 2000 tl biriktirebilmek

mesela geçen ay 2500 tl attım bankaya bu ay nasipse 1600 tl atacağım sonuçta ayda 2000 tl hedefimden sapmamış olacağım inşaallah .... Allah bereket versin

önemli olan bir yerden başlamak hayırlı birikimler canımmmmmmmmmmmmm
canım sen nerede yaşıyorsun merkeze kaç km ya da kaç saat uzaklıktasın

mesela ben uşakla banaz arası 33 km minübüslerle 30 dk
özel arabamla 12-15 dk
yani şehrin günlük keşmekeşinden uzak kafa dinliyorum sakin hayat sürerek ama istediğim zaman da büyük bir ilin semti gibi uzaklıkta kalıyoruz aslında

şu an sadece oğluma aldım ne eşim ne ben bişey almadık kendimize
ama oğlumun eksiği bitmedi ayakkabı iç çamaşırları pijamalar var da var
güle güle güzel günlerde giysin kuzucuk

benim okulum evime çok yakın yürüyerek 7-8 dk eşim arabayla gidiyor
okulda çay parası 15 lira 1 tane de içsen aynı 15 tane de ben de çok çay içmiyorum güzel de değil içmicem desem bu kış geliyor sıcak bişeyler lazım odam da mı yapsam acaba yaaa ne dersiniz okul izin verir mi bi de o var

çay ile arası çok da iyi olmayan biri olarak okulda çaya '' evet'' diyenlerdenim
sebebi içersem içerim içmezsem de hayrım olsun

Günaydın kızlar
ben de para biriktirmek istiyorum ev hanımları nasıl yapıyor bu işi merak ettim
Geçen sene yaklaşık 15bin lira birirktirdim.
Ama çalışıyordum ve maaşın büyük bir kısmını atıyordum bankaya
Bu sene bebişim oldu ve ücretsiz izin aldım yani maaş falan yok
Buna rağmen para biriktirmek istiyorum nasıl olacak bu iş bi el atın benim durumuma

hosgeldın ne guzel bırıktırmıssın oyle 15 bınlıra
allah ıns yenıden oyle bırıkımlerı nasıp eder
bende esımde calısıyorum ama cok gıderımız var
paralar bende toplanıyor o bende toplanan paralardan hemencık 100 lıra kenara atıyorum kocısın haberı olmuyor mesela
ve kumbarada yapıyorum

dün gelen domateslerin kabuklarını soyup , doğrayıp saklama koyup dondurucuya koydum
bugün gelen sütün bir kısımıyla tatlı yaparım bir kısımını ayırırım içmek için geri kalanına yoğurt mayalarım

2 haziranda aldığım 6 lt lik bingo yumuşatıcının üzerinde 60 yıkamalık diyor ben 3 lt lik boş bir yumuşatıcı kabına yarısını doldurup yarısına da su ekledim 64 . yıkamayı bugün yaptım hala dibinde birkaç yıkamalık daha kullanabileceğim yumuşatıcı vardı
şimdi diğer bidondaki bütün yumuşatıcı tekrar sulandırıp 3 lt lik kaba boşalttım .
ve aradan 4 ay geçmiş demekki 6 lt lik yumuşatıcı bana ortalama 8 ay ve de 125-130 yıkama gidecek

günaydın kızlar;
dün elektrik faturamız geldi. 75 tl. eskiden 100'den aşağı inmezdi. elektrikli şohben kullanıyorduk. 2 ay önce doğalgaza geçtik. sanırım onun etkisi. doğalgazda düşük kullanımdan dolayı gelmedi. 19 m3 kullanmışız. az sonra da yazlık kışlık değiştireceğim. erken mi avaba düye tereddütlerim var aslında ama.

hu hu kızlar hani beyin fırtınası yapacaktır kimse oralı olmadı tabiri caizse bir iki mesaj yazan dışında pek tınlayan olmadı neyseeeee

canım aklımıza geldikçe zaten paylaşıyoruz.
ama ha diyince deçıkmıyor ki hele farklı ve yeni bişey olsun diyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…