canım uzun süre dokumayacaksan altın hesabı aç gram altın al
uc sene kullanmayacagım altında bır getırısı olur mu kı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım uzun süre dokumayacaksan altın hesabı aç gram altın al
Allah hayırlı uzun seneler versin eşinle ve çocuklarınla mutlu huzurlu inşallahkızlar bugün tam 35 yaşındayımmmmmmmmmmmmmmm![]()
uc sene kullanmayacagım altında bır getırısı olur mu kı?
tebrik ederim canım. yeni yaşın hayırlı olsun....![]()
ooo yeni yaşın hayırlı olsun canımdaha nice yıllar mutluluklar, güzel bereketler diliyorum sana
![]()
canım yeni yaşın kutlu olsun ailenle huzurlu sağlıklı bereketli bir ömür geçirirsin inşallahh![]()
Doğumgünün kutlu olsun farmasi ben de 35 yaşındayım.
Allah hayırlı uzun seneler versin eşinle ve çocuklarınla mutlu huzurlu inşallah
buna kimse cevap vermez ki...
herkes bu sorunun cevabını bilse ona yatırım yapar..
bir de kimse şuna yatırım yap diyemez dese ve o düşse sorumlu olmak istemez..
herşeyi değerlendirip kendin karar vereceksin
günyadın sizlerden önerş beklıyorum arkadaslar 6000 gıbı nakıt bır paraya 3 sene dokunmayacagım nasıl kar edebılırım ne yapmam gerekıyor sızce?
HAYırlı ömürler farmasi
yeni yaşın kutlu olsun canım,yolun yarısındasın maasallahhhhhhhhh![]()
çok teşekkürler canımmmmmmmmmmm
yolun yarısı mı tamamı mı onu bilmiyorum ama Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
bugün çocukluk arkadaşlarımdan birini kaybettim,Allah rahmet eylesin henüz 35 indeydi.![]()
Alaah rahmet eylesin(((((((
çok teşekkürler canımmmmmmmmmmm
yolun yarısı mı tamamı mı onu bilmiyorum ama Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
bugün çocukluk arkadaşlarımdan birini kaybettim,Allah rahmet eylesin henüz 35 indeydi.![]()
erce merhaba
burada da karşılaştık. ne güzel değil mi sigara içmemek ve cüzdanındaki o pis akrepten kurtulmak...
kızlar bugün tam 35 yaşındayımmmmmmmmmmmmmmm![]()