• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

kızlar bugün tam 35 yaşındayımmmmmmmmmmmmmmm:16::16:
Allah hayırlı uzun seneler versin eşinle ve çocuklarınla mutlu huzurlu inşallah :16:
uc sene kullanmayacagım altında bır getırısı olur mu kı?

buna kimse cevap vermez ki...
herkes bu sorunun cevabını bilse ona yatırım yapar..
bir de kimse şuna yatırım yap diyemez dese ve o düşse sorumlu olmak istemez..
herşeyi değerlendirip kendin karar vereceksin

tebrik ederim canım. yeni yaşın hayırlı olsun.... :71:

ooo yeni yaşın hayırlı olsun canım :16: daha nice yıllar mutluluklar, güzel bereketler diliyorum sana :10:

canım yeni yaşın kutlu olsun ailenle huzurlu sağlıklı bereketli bir ömür geçirirsin inşallahh:1:

Doğumgünün kutlu olsun farmasi ben de 35 yaşındayım.

Allah hayırlı uzun seneler versin eşinle ve çocuklarınla mutlu huzurlu inşallah :16:

buna kimse cevap vermez ki...
herkes bu sorunun cevabını bilse ona yatırım yapar..
bir de kimse şuna yatırım yap diyemez dese ve o düşse sorumlu olmak istemez..
herşeyi değerlendirip kendin karar vereceksin

kızlar hepinizden de Allah razı olsun güzel dilekleriniz için çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim, sizleri çok öpüyorum canlar:16::16:

Son düzenleme:
günyadın sizlerden önerş beklıyorum arkadaslar 6000 gıbı nakıt bır paraya 3 sene dokunmayacagım nasıl kar edebılırım ne yapmam gerekıyor sızce?

merhaba canım birikimin bereketli olsun:nazar:

sorduğun sorunun yanıtını bilmiş olsaydık inan hepimiz zengin olurduk:34:
şimdi sana yatırım tavsiyesinde bulunsak ve sonuç senin açından hüsran olsa bizler bunun manen altından kalkamayız canım ya.
o nedenle bence oku araştır son kararı sen ver:38:

yeni yaşın kutlu olsun canım,yolun yarısındasın maasallahhhhhhhhh:nazar::nazar:

çok teşekkürler canımmmmmmmmmmm:38:

yolun yarısı mı tamamı mı onu bilmiyorum ama Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

bugün çocukluk arkadaşlarımdan birini kaybettim,Allah rahmet eylesin henüz 35 indeydi.:14:

sevgili kirli çıkılar bildirim yapmayı unutmayın :38:

çok teşekkürler canımmmmmmmmmmm:38:

yolun yarısı mı tamamı mı onu bilmiyorum ama Rabbim herşeyin hayırlısını versin.

bugün çocukluk arkadaşlarımdan birini kaybettim,Allah rahmet eylesin henüz 35 indeydi.:14:

Özel olmayacaksa ne oldu neden vefat etti?

merhaba bir süredir burayı takip ediyorum sessizce :) şimdi yazmak istedim. Ben çalışmıyorum okuyorum babamdan aylık harçlık alıyorum 150 lirasını kenara atmaya başladım bu ay ama 50sini almak zorunda kaldım 100 lira kaldı. Okulda bir masrafım olmuyor sadece yol param var akbil parasını bazen annem veriyor. Hedefim yarım altın almak. Cebimde 50 liram kaldı ayın 8ine kadar idare etmem lazım. Bu ay olmazsa bile öbür ay altını almak istiyorum tabi artmazsa :9: Bu başlığı takip ettikçe birikim isteği geliyor. Hayırlı cumalar bol birikimli günler diliyorum :16:

arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama buradaki bazı arkadaşlar borsacı mı bazılarınızın yorumu çok değişik geliyo bana :1::1::1:
ben işte klasik parası olunca gidip bir altın yada cumhuriyet alan onuda yastık altında saklayanlardanım da

Back
X