- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
bu arada twent ve başıyazmalıkız'ı çok merak ediyorum. nerelerdeler acaba???
aynen canım ben de çok merak ediyorum twent 2-3 aydır hiç aktif olmamış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada twent ve başıyazmalıkız'ı çok merak ediyorum. nerelerdeler acaba???
arkadaşlar mart ayı listemizi de yayınladık çok şükür hayırlısıyla
bundan sonra listeye girecekler artık en geç nisan ayının 29 una kadar özelden bildirim yapabilirler , herkese bol bereketli ,hayırlı kazançlı bir nisan ayı geçirmek dileğiyle diyorum![]()
Liste ve birikimler hayırlı olsun :) Teşekkürler farmasi.
Ve amin :) Açıköğretim sınav gözetmenliği gelmiş bana ama büyük ihtimalle ordan alacağımı biriktirmek yerine yazlık alışveriş yapacağım :)
toplam 106,94 gr altınım olmuş..
altın için her ay ne kadar bütçe ayırıyorsun, kötü olan altın uzun vadede, ihtiyacım olduğu zaman bozduramıycam, acaba tl olarak ya da dolar olarak da mı birikim yapsam?
bereketli olsun canım
soruyu kime sordun ?
canım gram altınını vadesiz altın hesabı açıp oradan alıp satıyoruz ve gram başı alıp satarken en fazla 1 tl fark ödüyoruz ama kuyumcudan alınan cumhuriyet ya da diğer altınların alış satışında çok daha fazla fark ödeniyor o nedenle çok fazla tercih edilmiyor.![]()
aslında soruyu herkese sordum da yanlışlıkla öyle sanki tek kişiye hitabeten yazmışım aklım başka yerdeymiş yazarken :26:
hangi bankayi kullaniyorsunuz? bizim yapikredide hesabimiz var. acikcasi cok uzaktim bu tarz konulara ama iste evlat bekleyince parayi para olarak degil de daha farkli yatirimla biriktirmek daha mantikli gelmeye basladi..
bir de altin hesabindan cumhuriyet altini ceyrek altin vs de alinabiliyor mu? yoksa sadece gram altin mi aliniyor? gecenlerde hesaplama yaptim atayla ya da ceyrekle gram basina daha az odenmis oluyor..
acikcasi tecrubelerinize ve yardimlariniza bilginize ihtiyacim var.
bu arada alinti yaparak cevap yazdim arkadasimiza ancak bilgi vermek isteyen herkesin dusuncesine tecrube ettigi birikim sekline acigim.
simdiden cok tesekkurler bayanlar
bildiğim kadarıyla işbankasının çeyrek ata karşılığı altın alımı var ama ben gramla almayı ve uygun zamanlarda al-sat yapmayı uygun buluyorum.![]()
ben al-sat islerine sanirim pek cesaret edemem. biraz garantici bi yapim var satarim dusunce alayim derim daha da yukselir falan.. risk sevmiyorum pek. listeye sanirim nisan29dan sonra eklenebiliyoruz. yarin elimdeki bir miktar parayla yatirim amacli bilezik almayi dusunuyorum. insallah biraz da gram altinla baslamayi hedefliyorum ayni zamanda.
alim islemlerimi tamamladiktan sonra mi bildirimde bulunayim yoksa 29nisani mi beklemeliyim?
sagolun.
günaydın kirli çıkılar mutlu pazarlar![]()
Günaydınlar , mutlu pazarlar :)
Ben apartman sakinlerinin uyanmasını bekliyorum evi süpüreceğim, Pazar Pazar milleti rahatsız etmeyeyim sabahın köründe :))
İşin ehillerine bir sorum var :) Sizce düğünde takılan bilezik vesaireleri altın yükseldiğinde bozdurup altın düştüğünde bankada gram hesabına yatırmak ne kadar mantıklı ? Yoksa hiç bozdurmadan oldukları gibi durmaları da aynı hesaba mı gelir ?
günaydın canım
takmak için kullanmayacaksan yatırım olarak değerlendirmeyi düşünüyorsan oldukça mantıklı.
ama bu şekilde de kalsa uzun yıllar bekleteceksen mutlaka değerlenecektir.
bir de şu varki ben şahsen evde altını tehlikeli buluyorum Allah korusun![]()
Takmak için kullanmayacağım şu anki tercihim böyle en azından :) Yatırım olarak değerlendirmek, ev alırken kullanmak istiyoruz inşallah. Eşimin de gram hesabına yatırmak fikri aklına yattı. Yapacağımız birikimleri de direkt gram hesabına aktarmayı planlıyoruz. Eylül sonrası daha çok birikim yapabileceğiz inşallah.
Amin, evet bence de evde tehlikeli kasada bizimki de.
evet dün baktım da gerçekten hiç girmemiş kk'ya... İnşallah iidir.aynen canım ben de çok merak ediyorum twent 2-3 aydır hiç aktif olmamış
evet dün baktım da gerçekten hiç girmemiş kk'ya... İnşallah iidir.
herkese günaydın![]()