Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın iyi pazarlar bol bereketli bir ay olması dileğiyle....![]()
günaydın canımmmmmmmm![]()
amin inşallah hepimiz için çook bereketli bir ay olur.herkese günaydın iyi pazarlar bol bereketli bir ay olması dileğiyle....![]()
bizim burada tüp 72tlakşam mutfak tüpüm bitti 60 tl yi eşim verdi
zaten mutfak parasının haricinde tutuyorum tüp parasını![]()
bizim burada tüp 72tlKüçük yerlerdeki esnaftan nefret ediyorum artık.
![]()
geçenlerde il merkeze gittik orada 60tl olduğunu görmüş eşim ve sinir olduk inan. fiyatların sabit olması gerek ama değil işte. Bak ii getirdin aklıma bu firmanın sitesine girip bir şikayet edeyim belki işe yarar.canım burası küçük bir ilçe merkezi
aslında bunların satış fiyatı standart değil mi ?:26:
geçenlerde il merkeze gittik orada 60tl olduğunu görmüş eşim ve sinir olduk inan. fiyatların sabit olması gerek ama değil işte. Bak ii getirdin aklıma bu firmanın sitesine girip bir şikayet edeyim belki işe yarar.
Buradakiler çok fena güzelim. Hala bakkallarda deftere yazdırma var burada. Köyden gelenler hep deftere yazdırıyorlar, onlar da işte böyle herşeyi pahalı pahalı veriyor.
şimdi baktım fiyatlarına "tavsiye edilen perakende satış fiyatı 67.20tl " imiş. tavsiye edilen dediğine göre bunlar belirli miktar fark koyabiliyorlar![]()
merhaba canım yanıtımı özelden gönderdimfarmasi merhaba
okuyorum arada seni..
birikimleri yaparken eşinde ayrıyetten kendiside birikim yapıyor mu? yani ayrı ayrı mı yasıyorsunuz birikimlerinizi.
bende öğretmenim sen gibi:) bende mesela maaşıma hiç dokunmuyorum ama ekdersimi harxcıyorum bazen çoook gereksiz harcıyorum hatta.
hatta üstüne eşimden para bile istiyorum yani..pek yatırıma kaçmıuyor benim durum..![]()
zamdan hiç beklentim yok..özellikle öğretmenler için..o kadar ayaklar altına alındık ki..
verilse bile önceki ayların farkını da alamayacakmışız..
merhaba kızlar görevimi yerine getirdim geldimm... nasılsınız bakalım![]()
farmasi memur 1. yarıyıl %5 alır. daha adamlar bunu meclise götürecekler onaylıyacaklar yaya yaya yaparlar artık haziranı bulur. bulduğu gibide kesintiye girilir. zaten 2. yarıyılda yapılan zammı ben hiç almadım, kesintiye gitti fazla fazla. daha mtsk paralarını yatırmadılar. bakalım bugün ygs ye girdim onun paraları ne zaman yatar.memura acaba ne kadar zam verilecek
doğalgaza yaptıkları zam kadar yapsalar yeter ya da milletvekillerine yaptıkları kadar][/B]
farmasi memur 1. yarıyıl %5 alır. daha adamlar bunu meclise götürecekler onaylıyacaklar yaya yaya yaparlar artık haziranı bulur. bulduğu gibide kesintiye girilir. zaten 2. yarıyılda yapılan zammı ben hiç almadım, kesintiye gitti fazla fazla. daha mtsk paralarını yatırmadılar. bakalım bugün ygs ye girdim onun paraları ne zaman yatar.