• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

slm kızlar,benim doğum iznim bitti ve yarın okula baslıyorum,arttı masraflar anlaycağınız,bakıcı parası,servis parası...bakalım hayırlısı olsun artk....

canım Allah kolaylık versin
inşallah bıdığa bakacak hayırlı birini bulursun.:38:
sağlık olsun canım :38:

tesekkürler cnm,buldum birini de bakalım bizim apartmanda kalıyor kadın,iyi biri gibi ama bilmiyorum ki,kim olursa olsun annem de olsa bırakıp gitmek cok zor olacak....:43::43::43:

tesekkürler cnm,buldum birini de bakalım bizim apartmanda kalıyor kadın,iyi biri gibi ama bilmiyorum ki,kim olursa olsun annem de olsa bırakıp gitmek cok zor olacak....:43::43::43:

canım ya kıyamam
işte çalışan annenin çocuğunun kaderi bu Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı.

başta çok zor geliyor ama insan zamanla alışmıyor sadece alışmaya çalışıyor :38:

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmmmm:71:
iyilik sağlık çok şükür sen nasılsın bakalım :38:

ben de iyiyim şükür..
şöyle hafiften bi uyku çekim kalktım. ama çok açım canım felaket kısır çekti üstümdeki kırgınlık kalktığı an yapıp yiycem:56:

canım ya kıyamam
işte çalışan annenin çocuğunun kaderi bu Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı.

başta çok zor geliyor ama insan zamanla alışmıyor sadece alışmaya çalışıyor :38:

yaaa ben de istiyommm:84::84:

ben de iyiyim şükür..
şöyle hafiften bi uyku çekim kalktım. ama çok açım canım felaket kısır çekti üstümdeki kırgınlık kalktığı an yapıp yiycem:56:

benim de pc açık arada bakıyorum gelen giden var mı diye:1::1:

sınav kağıtlarını okuyordum ,resmen kafam bulandı arka arkaya 3 sınıfın kağıdını okuyunca yeterrrrrrrrrrrr dedim.:9::9:
kafayı koysam neredeyse uyuyacağım :9::9: havadan mıdır nedir ?
afiyet olsun canım:56::56:

yaaa ben de istiyommm:84::84:

inşallah canım inşallah stres yapma sen rahat olacaksın hiç düşünmeyeceksin bak nasıl olur o :34:

benim de pc açık arada bakıyorum gelen giden var mı diye:1::1:

sınav kağıtlarını okuyordum ,resmen kafam bulandı arka arkaya 3 sınıfın kağıdını okuyunca yeterrrrrrrrrrrr dedim.:9::9:
kafayı koysam neredeyse uyuyacağım :9::9: havadan mıdır nedir ?
afiyet olsun canım:56::56:

inşallah canım inşallah stres yapma sen rahat olacaksın hiç düşünmeyeceksin bak nasıl olur o :34:

ayy ben hayatta o kadar kağıdı aynı anda okuyamam:37: hatta 1 sınıfı 3 kerede okurum. çok sıkıcı:19:
zaten toplam 5 sınıfı yazılı yapıyorum.. Allah edebiyatçılara filan sabır versin:6:

canım herşeyi denedik stres yaparak, yapmayarak, düşünerek düşünmeyerek....
eşimin ciddi problemleri var tüp bebek yolu görünüyor gibi bize.. İnşallah gerek kalmaz tabi:31:

ayy ben hayatta o kadar kağıdı aynı anda okuyamam:37: hatta 1 sınıfı 3 kerede okurum. çok sıkıcı:19:
zaten toplam 5 sınıfı yazılı yapıyorum.. Allah edebiyatçılara filan sabır versin:6:

canım herşeyi denedik stres yaparak, yapmayarak, düşünerek düşünmeyerek....
eşimin ciddi problemleri var tüp bebek yolu görünüyor gibi bize.. İnşallah gerek kalmaz tabi:31:

hımmmm Allah şifalar versin canım :38:

motorlu taşıtlar sürücü kursu sınavı yapılmıştı, birbuçuk ayı geçti heralde. paraları daha yatırmadılar

benim de ocak ayında açıköğretim lise sınavında gözetmenliğim vardı o dikkatimi çekti geçen hafta yaklaşık 40 tl yatmamış .
interaktif bankacılıktan hesap özetimi çıkarttım ,müdür yardımcısına verdim .milli eğitime sorması için :34::31:

benim de ocak ayında açıköğretim lise sınavında gözetmenliğim vardı o dikkatimi çekti geçen hafta yaklaşık 40 tl yatmamış .
interaktif bankacılıktan hesap özetimi çıkarttım ,müdür yardımcısına verdim .milli eğitime sorması için :34::31:

canım bizde açık lise sınavları ekderse ekleniyor.. misal mart ayı 100 saatin varsa ek 5 ders daha ekleniyor.

canım bizde açık lise sınavları ekderse ekleniyor.. misal mart ayı 100 saatin varsa ek 5 ders daha ekleniyor.

müdür yardımcısına sorduğumda milli eğitim yapıyor dedi ,hayırlısı bakalım bu hafta bu işin peşindeyim :9::10:

Back
X