• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

arkadaşlar mart ayı listemizi de yayınladık çok şükür hayırlısıyla
bundan sonra listeye girecekler artık en geç nisan ayının 29 una kadar özelden bildirim yapabilirler , herkese bol bereketli ,hayırlı kazançlı bir nisan ayı geçirmek dileğiyle diyorum:16::16:

ama ya ben de bildirim yapmıştım. sizinkilerin yanında çok az ama olsun. kumbaramdan 60 lira çıktı.

canım ben ayda en az 10 gr altın almaya özen gösteriyorum.:34:
artık günlerimden çıkma kararı aldım,parayı gram altın alarak değerlendireceğim o sebeple de aylık bir miktar daha artış olacak inşallah.

ağustos ayı dahil toplamda 1850 tl lik ödemem var.
o da bittiği zaman eylül ayından sonra baya rahatlayacağım hayırlısıyla tahmin olarak ayda 2000 tl biriktirebileceğim bir aksilik olmazsa, ayda 20 gr altın almayı hedefliyorum o para ile.:34:

ya acil paraya ihtiyaç olursa ben bunu düşünüyorum , ya 1-2 sene sonra evlenirsem ve o para bana lazım olursa ?
o zamana da altın artmayabilir değil mi ?
araba alayım desem o da yatırım için mantıklı olmaz snaırım..

günaydın kirli çıkılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr güzel hafta olur umarım bizler için :16:

sizlere de günaydın...biraz gec oldu ama hosgörün beni,yaramaz bir kızım var ve onnla ilgileniyorum:emir_bebek:yeni hafta birikimlerimize bereket getirir inşAllah,bugün 5 lira attım kumbaraya...bereket versin...:nazar:

ARKADAŞLAR BİR ŞEY SORACAĞIM. şimdi ben akbanktan maaş alıyorum ve akbank da daha yeni yeni altın mevduat hesabı oluşturmuş. bu bankadan altın alırsam benim için çok pratik olacak.
ama tam bir açıklmada yapmamışlar. siz hangi bankadan altın alıyorsunuz. alım satımlardan para kesiyorlar mı? akbankın bu hesabı hakkında ne düşünüyorsunuz?

ayy kızlar. gazam mübarek olsun inş :))) aldım şimdi internetten 1 gr altın. bildirim zamnımıbilmiyorum ama 11 tam 1 gr altınım oldu. yuppiii :6:

Merhaba hanımlar

Ons bir düşüyor bir çıkıyor. Az daha insin alayım derken çıktı 1677'ye :37:Onsu takip edemez oldum. Birikim yapamasam da para harcamadım hiç. Bu ay maaşı alana kadar bu şekilde tasarruf yapacağım sanırım :9:

iyi günler hanımlaaaar..bugün 5 tl attım kumbaraya.devamı gelir inşallah!! kendinize iyi bakınn:3:

bugün 6 saat ders ve de nöbet 2 saat de toplantı derken sonunda evin yolunu bulabildim.:9:

birikim yapan kirli çıkıların birikimleri hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:

bugün eve gelirken markete uğradım acil ihtiyaçları almak için 21 tl tuttu .12 tl sini maxipuanla ödedim 9 tl verdim sadece:1::1::1:

Back
X