- 6 Ağustos 2010
- 41.797
- 76.302
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o paraları kumrabaya atıp sonra yok sayamıyorum sorun orda![]()
11 çeyreğim vardı onları bozdurup bi burma aldım
ya kenara atıp yok sayamıyorum derken atıyorum 2 gn sonra açıp alıyorum
ordaki parayı bi şekilde unutmam lazım![]()
Aa benimde kumbaram var butun bozukluklri atiyorum icine simdi saydim 237.65olmus :))
Sevdim bu isi ben :))
çok güzellllllllllllllllllllllll Allah bereket versin canım :13:
bugün bir yerden param geldi ben de 25 tl sini kumbişime attım.Allah bereket versin.kumbarada 70 tl oldu
bu ay nasip olursa kabataslak yaptığım birikim hesabıma göre 12-13 gr altın alacağım,hayırlısı bakalım inşallah evdeki hesap çarşıya uyar![]()
Ben kk dan çok şey öğrendim basım sıkıştıkta hemen buraya koşuyorum fakat sizin topic i tesadüfen görünce hemen kayıt olma gereğini hissettim.maddi konularda hiç becerikli değilim ve sizlerden bu onuda yardım istiyorum.
Şimdi ben çalışmıyorum eşimden 25 bazen 20 de oluyo harçlık alıyorum hayatımda hiç kenarda param olmamıştı takı sizin eski topuğumuzu görene kadar.bende sayenizde 150 lira koydum iki hafta icinde.şimdi o parayla bı çetesini alsam yoksa kenardami tutsam bilemedim.bide biraz zorlandım açıkcası birde iki haftadır esim rejimde kahvaltı ediyo evde sadece akşamları yeşillik ve meyve o yüzdende biraz biriktirebldim galiba yoksa herseyiyle sofra ister
Neyse ilk mesajla uzatıp gözünüzü korkutmayın şimdi bana ne dersiniz aldığım para belli nerelerden tasarruf edebilirim markete gittiğimde herseye ihtiyacım varmış gibi geliyo bu arada 5.50 hergun sigara masrafım var
Haftalık 140 lira yapar.
Market masrafınız içinde mi? Yoksa sadece kişisel harcama mı?
Ben hafta sonu oturup bir haftalık yemek planı yapıyorum. Sonra evdeki eksikleri ona göre tamamlıyorum. Listeyle alış veriş yapmak çok önemli.
Haftalık 100 tl alış veriş parası ayırıyorum. Genelde 70 civarı tutuyor. Kalanı kumbaraya atıyorum.
Aylık ve haftalık harcama planı yapmak çok işe yarıyor.
Ben kk dan çok şey öğrendim basım sıkıştıkta hemen buraya koşuyorum fakat sizin topic i tesadüfen görünce hemen kayıt olma gereğini hissettim.maddi konularda hiç becerikli değilim ve sizlerden bu onuda yardım istiyorum.
Şimdi ben çalışmıyorum eşimden 25 bazen 20 de oluyo harçlık alıyorum hayatımda hiç kenarda param olmamıştı takı sizin eski topuğumuzu görene kadar.bende sayenizde 150 lira koydum iki hafta icinde.şimdi o parayla bı çetesini alsam yoksa kenardami tutsam bilemedim.bide biraz zorlandım açıkcası birde iki haftadır esim rejimde kahvaltı ediyo evde sadece akşamları yeşillik ve meyve o yüzdende biraz biriktirebldim galiba yoksa herseyiyle sofra ister
Neyse ilk mesajla uzatıp gözünüzü korkutmayın şimdi bana ne dersiniz aldığım para belli nerelerden tasarruf edebilirim markete gittiğimde herseye ihtiyacım varmış gibi geliyo bu arada 5.50 hergun sigara masrafım var
evet kızlarrrr.basladım ben bugun okula,sizlere burdan sesleniyorum...cok arttı bu aykı masraflar coooooooookkk.nasıl birikim yapacam yaaaaa. ne guzel süt limandı hersey![]()