• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

ladyfog canımcım kendine çok iyi bak
şimdi çıkmam lazım altınların hayırlı olsun tekrar:38:

Son düzenleme:
herkese selam :3:
altın alanlar hayırlı olsun :nazar: :nazar:

Ben çoook uzaklaştım altından yahu :ssz: hiç elimiz gitmiyor altına. paraa biriktirip duruyoruz, gerçi iyiki de almamışım diyorum baksanıza düşüp duruyor. :ssz:
Size göre yazın yeniden artar mı fiyatlar? :44:

kızlaaar kasamı açıklıyorum 130 tl :9: oldu biraz bende bozukluk vardı 2gündür her eve gelişinde ondan da bozuklukları alıyorum ayrıyetten markete ayırdığım paranın brazınıda ekledim daha bu ay eşimden alıcağım var anlaştığımız miktarın hepsini vermedi daha istediğim miktara bi ulaşsın eşime süpriz yapıp onu tatile götürücem :16: :54:

banka hesabıma baktım ekdersim yatmış.

acaba bir bankadan başka bir bankaya (halbankasından işbankasına ) eft ya da havale yapmaktan ücret alınıyor mu?

canım o okulunuzun senebaşı anlaşmasına bağlı olarak da değişiyor.
bizde garantide ücretsiz..
öyle anlaştılar çünkü..

ama kuveyti kenim açtırdım onda da ücretsiz gördüm

Merhaba kızlar birkaç gündür topiğe uğrayamadım.Pazartesi günü 2 adet 157 TL den çeyrek yaptırmıştım bir türlü fırsat olupta yazamadım ben galiba acee ettim çeyreği yapmakla.

Merhaba kızlar birkaç gündür topiğe uğrayamadım.Pazartesi günü 2 adet 157 TL den çeyrek yaptırmıştım bir türlü fırsat olupta yazamadım ben galiba acee ettim çeyreği yapmakla.

hayırlı olsun canım :38:

günaydın kirli çıkılar bol bereketli bir gün olur inşallah altın ne durumda bugün acaba hala kararsızım alayım mı almayayım mı

İşbankası'nda bir miktar nakdim vardı yeni yatan, ben de hazır altın düşmüşken biraz gr altın alayım dedim. Aslında bu sabah ilk baktığımda 93.10 idi ama ben ofiste işlerimi bitirene kadar 93.70 olmuştu. İşbankasından piyasanın biraz daha altında 93.65'e aldım kızlar. Bu düşüşten sonra kısa süre içinde istediğim seviyeye gelirse tekrardan satacağım bunları...

İşbankası'nda bir miktar nakdim vardı yeni yatan, ben de hazır altın düşmüşken biraz gr altın alayım dedim. Aslında bu sabah ilk baktığımda 93.10 idi ama ben ofiste işlerimi bitirene kadar 93.70 olmuştu. İşbankasından piyasanın biraz daha altında 93.65'e aldım kızlar. Bu düşüşten sonra kısa süre içinde istediğim seviyeye gelirse tekrardan satacağım bunları...

93.10 tl çok güzel bir rakammış gerçekten hayırlısı olsun.

sonuçta 93 seviyesinden almışsın hayırlı olsun canım.:38:

Herkese merhabalar...

Bugun maaş hesabım Vakıf'tan olduğu için vakıf altın hesabı açtım.

Kullanan var mı? Alım satım hiç yapmadım nasıl yapıcağımı bilmiyorum :) Bugün baktım 2 gr altında altın alımı oluyordu. 1 gr alınamıyormu vakıf'tan?

Birde bir mıktar param var azar azar mı gr altın almak mantıklı? Yoksa hepsıne altın düştüğünde gram altınmı almalıyım?

Fikirlerinize ihtiyacımmmmm varrrrrrrrrr yardımcı olun bana :))))))

Son düzenleme:
Herkese merhabalar...

Bugun maaş hesabım Vakıf'tan olduğu için vakıf altın hesabı açtım.

Kullanan var mı? Alım satım hiç yapmadım nasıl yapıcağımı bilmiyorum :) Bugün baktım 2 gr altında altın alımı oluyordu. 1 gr alınamıyormu vakıf'tan?

Birde bir mıktar param var azar azar mı gr altın almak mantıklı? Yoksa hepsıne altın düştüğünde gram altınmı almalıyım?

Fikirlerinize ihtiyacımmmmm varrrrrrrrrr yardımcı olun bana :))))))

Vakıfın özel durumunu bilemiyorum ama altın piyasasını takip edip, düştüğünde elindeki parayla birkaçar gramla alım yapabilirsin. Büyük düşüşlerdeyse eğer eminsen topluca alım yapabilirsin. Bir alternatifin de bankaya her ay düzenli gram altın alımı emri verebilirsin. Böylece piyasayı sürekli kontrol etmene gerek kalmaz, uzun vadede otomatikman para biriktirmiş olursun:21:

merhaba meyraacım nasılsın canım ? hoşgeldinnnnnnnnnnn:48::48::48::48:

Back
X