• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

Şey o üstteki yorum bana ise ben bilerek böyle sevimlilik olsun diye yazdım öyle yoksa çok iyi kullanırım dilimizi :)

Sorma arkadaşım.
Üniversite bitir, üstüne master yap, kpss kazan öğretmen ol sonra da kucağında çocuk pazarcıya" kıvırcığı 50 kuruş yaparsan iki tane alırım" derken öğrencine yakalan.:))

Bu arada market 45 pazar 25 toplamda 70 tl ile haftayı kapattım. 30 lira kumbaraya.:))

:))))))
benim durum senden vahim....malum mali müşaviriz,büroda patron...dışarda, evde "gönüllü köle" diyorum ben... :))bu sabah çocuklar,suluklar,çantalar,.dur oğlum,yapma oğlum,etme oğlum,kardeşine bak oğlum,hadi bak okuluna geldik derken,( ufaklığı yuvaya bırakmaya çalışıyordum,normalde babası bırakır ama erken duruşması olduğu için iş başa düştü :) ) bi baktım karşıdan bir bayan geliyor,bana baktı "bayan olmak zor" dedi...birbirimizi anlar halde gülümsedik birbirimize.... :) ofisteki halimi düşündüm bir de oradaki...neyseki yakalandığımız benim elemanlardan biri değildi... :))

kızlar bana hemen cevap yazın gram altını hangi bankadan alırsam ii etmiş lurum bi gram daa olsa altın alacağım inşallah

Sen şimdi sabırsız mı oluyorsun.
De geeettt!

valla sabrettiğimden değil....iki günde ons indi zaten...ben de baktım makas kurtarıyor, biraz kar var hemen sattım...sonra 1625 lere kadar düştü...ki düşeceğini de bekliyordum....biraz sabretseydim iki katı kar yapacaktım ama nerde bende o sabır... :))

:))))))
benim durum senden vahim....malum mali müşaviriz,büroda patron...dışarda, evde "gönüllü köle" diyorum ben... :))bu sabah çocuklar,suluklar,çantalar,.dur oğlum,yapma oğlum,etme oğlum,kardeşine bak oğlum,hadi bak okuluna geldik derken,( ufaklığı yuvaya bırakmaya çalışıyordum,normalde babası bırakır ama erken duruşması olduğu için iş başa düştü :) ) bi baktım karşıdan bir bayan geliyor,bana baktı "bayan olmak zor" dedi...birbirimizi anlar halde gülümsedik birbirimize.... :) ofisteki halimi düşündüm bir de oradaki...neyseki yakalandığımız benim elemanlardan biri değildi... :))

Ya baktığın zaman insan üstü işler.
Bazen eşime "Bugün grevdeyim, ev de çocuk da sana ait. Ben çıkıp hava alacağım, akşam yemeğe gelirim diyorum." Eve geldiğimde manzara feci oluyor: Bir tencerenin içinde su, onun içinde yüzen oyuncaklar; kitaplığın tepesine nasıl çıktığı meçhul bebek pijaması; Halının üstünde meyve suyu lekeleri, taze meyve suyu sıkma sevdasına batmış mutfak duvarları. Bütün bunlar arasında kurulmuş akşam yemeği sofrası : kutusundan bile çıkarılmamış pizza...:)
Kendime daha da iş çıkarmış gibi duruyor olabilirim ama sonraki iki üç ay boyunca eşim en iyi yardımcım oluyor.
Baktım ufak ufak işten kaçma durumları var, hemen iş yavaşlatıyorum ya da greve gidiyorum. O anlıyor zaten.:)
Bu arada iki çocuk gerçekten çok zor. (Oğlum iki yaş sendromuna giriyor. İyice gözüm korktu.):52:

kızlar bana hemen cevap yazın gram altını hangi bankadan alırsam ii etmiş lurum bi gram daa olsa altın alacağım inşallah
Ben garanti ile çalışıyorum.
Al sat farkı 70-80 krş.
Şeker de tercih ediliyor ama makası nedir bilmiyorum.
Bu iksi tercih edilir.
Diğer bankalarda makas(al sat farkı) nispeten yüksek.

Asla çocuk sahibi olmak istemiyorum :D Bunları yapabilecek türde biri değilim asla da olamam herhalde :D

Asla çocuk sahibi olmak istemiyorum :D Bunları yapabilecek türde biri değilim asla da olamam herhalde :D

Hey gidi hey!
Ladyfog da böyle derdi bir zamanlar. 28 yaşına kadar söyledi bunları.
Şu an 30 yaşında ve neler yapabildiğine zaman zaman kendisi de şaşırıyor.:)

Biz de bu gün annemle gidip euro yatırdık. Allahım meğer annem ne kirli çıkıymış da haberim yokmuş ahey ahey aheeey :D

merhaba kızlar pazara gittim 21.25 tl harcadım
markette de 6.70 tl

baya şeyler aldım ama az az olduğundan hem çok çeşit hem de hesaplı oldu :34:

Sayn Farmasi, sayın Farmasi !
Fed öncesi bir yorum alayım. Kafam karıştı iyice.
Dolar da düşüşte. Tl ile altın mı alayım yoksa dolara da gireyim mi?

Ben en azından uzuuuun bir süre düşünmüyorum, yani 30umdan evvel. Uğraşamam ben ya öyle bebe zırıltısıyla, kariyer yapıcam daha:8::8:

Günaydın

Yegane birikimimizi altına yatırdım ama altın diplerde :43:. Az kar görünce satıcam hemen. Kar edicez derken zarar ettik iyi mi:37:

Sayn Farmasi, sayın Farmasi !
Fed öncesi bir yorum alayım. Kafam karıştı iyice.
Dolar da düşüşte. Tl ile altın mı alayım yoksa dolara da gireyim mi?

merhaba ladycannnnnnnnnnn

fed öncesi gözlemlediğim ya düşmüş ya da çıkmış sebepleri kendi aklımın erdiğince şunlar;y

yükselmiş işte altın yükselecek yükseliyor daha düşmez deyip yatırımcıyı trene bindirip fed toplantısında da Q3 e filan şimdilik gerek deyip düşürmüşler milletin elindekileri deyim yerindeyse çarpmışlar

ya da herşey yolunda Q 3 filan çıkmaz tüm veriler yolunda geldi geliyor gelecek diye ortalığı karıştırıp onsu dibe çekme pozisyonları meydana getirip bu kez de vayyyyyyy ons 1500-1400 olur daha da belini doğrultamaz deyip yatırımcıyı daha fazla zarar etmiyeyim korkusu içerisine atarak panikletip elindeki gene çarpmanın yolunu bulmaşlar
yanılıyor da olabilirim benim anladığım bu o nedenle

ben uzun vadeci olarak bu seviyeden dolara da altına da paramı paylaştırırdım karar elbette senin en güzel kararı vermen dileğiyle bitanemmmmmmmm:38::38::38::38:

Back
X