• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirli Çıkılar )))

aynen canım... 1650 yi görseydim ben de geçecektim bir miktar....
ons inat etti, 1650 ye çıkmadı...
ben ondan inatçı olduğum için, 1648 küsürde dahi geçmedim... :)
bakalım kim karlı çıkacak... :)))

inşallah sen kazançlı çıkarsın canımmmmmmmm:38:

günaydın kızlar herkese merhaba hayırlı sabahlar günümüz aydınlık ve bereketli geçsin inşallah :16:

bu sabah eşimden alacağım 75 tl yi de aldım kumbişime koydum. Kumbişte 170 tl oldu Allah bereket versin:16:

günaydın kızlar herkese merhaba hayırlı sabahlar günümüz aydınlık ve bereketli geçsin inşallah :16:

bu sabah eşimden alacağım 75 tl yi de aldım kumbişime koydum. Kumbişte 170 tl oldu Allah bereket versin:16:

Amin :)
Günaydın kirli çıkılar :) Ayın on beşinden bu yana geçen 10 günde hesap dışı harcalamalarımız hayli fazlaydı. Uzaktan gelen misafirlerimiz vardı. Gezelim dışarda yemek yiyelim derken harçlıkları yarıladık 10 günde :( Ayın beşindeki mesaimle ayın kalanını idare etmeye çalışacağız :) Allah kolaylık versin :)

Altın alanlara, dolar alanlara, kumbarasına ve kenara para atanlara :) hayırlı olsun :) Allah bereket versin, güzel şeylerde harcamayı nasip etsin :)

günaydın arkadaşlar....
el kol bağlı fed i bekliyoruz galiba... :))
yarın akla kara belli olacak da, aşağı mı yukarı mı o meçhul....
bence her iki duruma da hazırlıklı olmak lazım...
çıkış olursa zaten millet aşağılardan baya bi topladı altını,satar....
düşüş ihtimaline karşı da bir miktar dolarda olmakta fayda var aslında ama cesaret işi... :)

ama nedense benim içimde düşeceğine dair bir his var...
çıkacak olsaydı,bugün onsu biraz yukarıda tutup, milletin elindeki altını düşükten toplarlardı gibi geliyor...
adı üstünde sadece his,yatırım tavsiyesi değildir.... :)

amaa çıkış olması da muhtemel şu şartlarda....
unutmayalım... :)
milleti ters köşe yapmak en önemli görevleri,malum... :)

arkadaşlar maaştan 250 tl arttırdım:52: altının düşmesini mi bekliyim yoksa bankada kalsın mı ben dolar fon gibi şeylerden anlamıyorum :26:

kızlar sizi arada takip ediyorm masallah baya yoğunlastnız

su an toplamda 125 gr altınınm var bankada ve alım yapmıyorum artık tl de duruyorum

babamlara borç verdiğim gecen sene haziranda verdiğimz 400 gr altınınmz var onlar 84 ile bozdurmustu sanırım .

hal aödeyemediler bugun bir yorum okudum altın 87-86 tl olcakmıs gramı biz ev için biriktiriyoruz ama eşim simdiden altın 109 ken bozdursaydık müthis kar etcektik babanlara

verdik vs diyip duruyor damat iste:1::1: onlarda ev aldı iyi oldu ama

ne düsünürsün farmasıcim benle ilgili :34::34:

500tl kısa vadede nekadar ve nasıl şekilde değerlendirebilir ki kısa vade derken 15 yada 30 gün altın yapsam yada fon alsam ?

ama nedense benim içimde düşeceğine dair bir his var...
çıkacak olsaydı,bugün onsu biraz yukarıda tutup, milletin elindeki altını düşükten toplarlardı gibi geliyor...
adı üstünde sadece his,yatırım tavsiyesi değildir.... :)

merhaba canım ben de şöyle bir his var sanki fed sonrası ons yükselecek gibi geliyor, şimdiden millete düşecek galiba ons yükselmiyor diye düşündürüp sattırıp sonrasında da ons yükselir milletten çarptıklarını gene millete geri bu sefer de işte yükselecek deyip aldıracaklar gibi .....

diğer bir düşünce fed sonrası da belki bir miktar onsta düşüş yapıp gene milleti satışa sürükleyip elindekini ucuza kapatıp onsu yükseltmek olabilir

ben böyle düşünüyorum:34:

merhaba canım ben de şöyle bir his var sanki fed sonrası ons yükselecek gibi geliyor, şimdiden millete düşecek galiba ons yükselmiyor diye düşündürüp sattırıp sonrasında da ons yükselir milletten çarptıklarını gene millete geri bu sefer de işte yükselecek deyip aldıracaklar gibi .....

diğer bir düşünce fed sonrası da belki bir miktar onsta düşüş yapıp gene milleti satışa sürükleyip elindekini ucuza kapatıp onsu yükseltmek olabilir

ben böyle düşünüyorum:34:

söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. küçük yatırımcıyı fazla etkilemez gerçi bu durum ama işlerin bu şekilde yürümesi bile çok can sıkıcı...

Fed sonrası bir kez hariç altın hep düşmüş.
Faiz indirimi ya da Q3 olmayacak bence, seçim yılı battık gidiyoruz demeyecekler.
Bir kez yükselişte twist yapmışlardı.
Yine yapabilirler mi? Belki.
İyi değerlendirmek lazım.
Niyeyse almak gelmiyor içimden.
Birkaç saat daha bekleyip, dolar alabilirim belki.

Fed sonrası bir kez hariç altın hep düşmüş.
Faiz indirimi ya da Q3 olmayacak bence, seçim yılı battık gidiyoruz demeyecekler.
Bir kez yükselişte twist yapmışlardı.
Yine yapabilirler mi? Belki.
İyi değerlendirmek lazım.
Niyeyse almak gelmiyor içimden.
Birkaç saat daha bekleyip, dolar alabilirim belki.

dolar için ne düşünüyorsun bu ara?

ben bu yılı tl'de bitirmeyi planlıyordum ama aklım karışmaya başladı...

dolar için ne düşünüyorsun bu ara?

ben bu yılı tl'de bitirmeyi planlıyordum ama aklım karışmaya başladı...

Bu yıl dolardan ekmek yedirmezler.
Merkez fena diş biliyor.
Özellikle mayıs- haziran gibi 1.65 e çekilmesini bekliyorum açıkçası.
Dolar alırsam kısa vadede kar ettiğim anda kaçarım.Beklemem.
Ya da tekrar altın almak için tutarım.
Öyle 1.90- 2 zor, bence çok zor.

ons 1650 yi görsün bugün,bir miktar (165 gr kadar) dolara geçeceğim....
yarın için yükselişi de ihtimal dahilinde görmeme rağmen....
sıkıldım,bekle bekle.... :)
yarın düşmezse bile, birgün mutlaka düşer yine, ümidiyle... :)
çıkarsa zaten sorun yok...altından tl. ye geçeriz... :)

Back
X