tamam aklımda altın var düşsün onu alıcam hem biraz daha birikir dediğin gibibence şimdilik tl'de kalıp biraz daha biriktirine kadar takip et...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam aklımda altın var düşsün onu alıcam hem biraz daha birikir dediğin gibibence şimdilik tl'de kalıp biraz daha biriktirine kadar takip et...
Bu yıl dolardan ekmek yedirmezler.
Merkez fena diş biliyor.
Özellikle mayıs- haziran gibi 1.65 e çekilmesini bekliyorum açıkçası.
Dolar alırsam kısa vadede kar ettiğim anda kaçarım.Beklemem.
Ya da tekrar altın almak için tutarım.
Öyle 1.90- 2 zor, bence çok zor.[/QUOTE
çok sağol:))))
Bu yıl dolardan ekmek yedirmezler.
Merkez fena diş biliyor.
Özellikle mayıs- haziran gibi 1.65 e çekilmesini bekliyorum açıkçası.
Dolar alırsam kısa vadede kar ettiğim anda kaçarım.Beklemem.
Ya da tekrar altın almak için tutarım.
Öyle 1.90- 2 zor, bence çok zor.[/QUOTE
çok sağol:))))
Ancak dolar bu düşüncemi pek sallamayabilir.:)
Onu söyleyeyim de. Kesinlikle uzman değilim. Okuduğumu, bildiğimi, not aldığımı yazarım.:)
Ancak dolar bu düşüncemi pek sallamayabilir.:)
Onu söyleyeyim de. Kesinlikle uzman değilim. Okuduğumu, bildiğimi, not aldığımı yazarım.:)
çok iyi takip etmeyenler için (benim gibi) bu biraz şans işi...
benim bir arkadaşım kara çarşamba'dan 1 gün önce bütün parasını dolar yapmıştı. ertesi sabah kalktığında 2 katı parası vardı...
bilerek mi yaptı? tabii ki HAYIR:))))
Ben de resesyondan dolayı 2012'yi tl'de bitireyim diyordum. ne 'ya güvenim var ne de dolara... ama dolar düşerse alırım:)))
altın alanlara, dolar alanlara, kumbarasına ve kenara para atanlara :) hayırlı olsun :) allah bereket versin, güzel şeylerde harcamayı nasip etsin :)
kızlar korkuyorum :18: :18:
ne oldu böyle bizim sarı kıza yahu
meyra, ladyfog, farmasi sizler anlıyorsunuz bu işten, daha da düşer gibi bu altın ne diyorsunuz siz???
Bizim ev parası heba olur mu ne dersiniz![]()
![]()
meyra, ladyfog, farmasi sizler anlıyorsunuz bu işten, daha da düşer gibi bu altın ne diyorsunuz siz???
![]()
Valla ben de öyle bakıyorum ekrana.
Yarına kopacak dananın kuyruğu.
Uzun vadede elbette kazanç olacaktır.
Al sat yapmıyorsanız hiç takip etmeyin.
Al-sat yapmıyorum benim kalbim dayanmaz =)Valla ben de öyle bakıyorum ekrana.
Yarına kopacak dananın kuyruğu.
Uzun vadede elbette kazanç olacaktır.
Al sat yapmıyorsanız hiç takip etmeyin.
dananın kuyruğu kopunca bize de haber ver:)))))
Geçen yaz ne güzeldi, rüyada gibiydik =))korkunun ecele faydası yok... :)
şaka bir yana,altındaysan hiç üzme kendini er ya da geç çıkacaktır...sadece biraz sabır...
evet son dönemde altın sabrın sınırlarını baya zorladı...bu da bir gerçek....
ama yapacak birşey yok,beklemekten başka.... ben de yüklü miktarda altındayım...
çıkınca satıp,arbitraj yapıp arada az da olsa kar ediyorum...az da olsa kar görünce kaçmak lazım...
çoğa tamah eden, azı da bulamıyor... :)
yarın için,fed sonrası yükseliş beklentisi var....
bakalım ne olur....
hayırlısı...
![]()
Al-sat yapmıyorum benim kalbim dayanmaz =)
önümüzdeki yıl ev almak için satarız bir sorun çıkmazsa ama korktum valla bugün ekrana bakınca.
kızlar sizi arada takip ediyorm masallah baya yoğunlastnız
su an toplamda 125 gr altınınm var bankada ve alım yapmıyorum artık tl de duruyorum
babamlara borç verdiğim gecen sene haziranda verdiğimz 400 gr altınınmz var onlar 84 ile bozdurmustu sanırım .
hala ödeyemediler bugun bir yorum okudum altın 87-86 tl olcakmıs gramı biz ev için biriktiriyoruz ama eşim simdiden altın 109 ken bozdursaydık müthis kar etcektik babanlara
verdik vs diyip duruyor damat isteonlarda ev aldı iyi oldu ama
ne düsünürsün farmasıcim benle ilgili![]()
siz böyle yazdıkça gidip altın alasım geliyor vallamerhaba canım hiç canını sıkma çok uzun vadeci olduğun için mutlaka Allah'ın izniyle yükselecek ve kazanacaksındır o nedenle panik yok bol sabır tl bazında görmek istediğin tutarı gördün mü düşünme kaç ?
altın bu çıkar iner
iner çıkar
her zaman fırsatlar gelir ve gider
ya da gider ve gelir
ben de %100 altında beklemedeyim![]()
siz böyle yazdıkça gidip altın alasım geliyor valla
fakat geçen yaz 680tlden altığım tam altınların şuanda 600tl civarında olması da canımı sıkıyor
Şuanda kaç gram altın oldu sende canım. Ben en son 500gr diye hatırlıyordum!