- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
veee bankasya da 93,0 göründü.... :)
ladyfogcum sen 93 leri bekliyorum derken gülenler, şimdi ne yapıyordur acaba... :))
Bir şey söyleyeyim iyice gülün.:)
Ben halen alım yapmadım.
Senin gibi merakla bekliyorum.
:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
veee bankasya da 93,0 göründü.... :)
ladyfogcum sen 93 leri bekliyorum derken gülenler, şimdi ne yapıyordur acaba... :))
Bir şey söyleyeyim iyice gülün.:)
Ben halen alım yapmadım.
Senin gibi merakla bekliyorum.
:)))
Bir miktar dolar ve altın alındı.
%15 altın %15 dolar ve %70 tl ile beklemedeyim.:)
Bir miktar dolar ve altın alındı.
%15 altın %15 dolar ve %70 tl ile beklemedeyim.:)
farmasi canım sen % 100 altındayım demiştin,yanlış hatırlamıyorsam...
sen tek yatırım aracında kalmazdın...
düşünmüyor musun bir miktar dolara falan geçmeyi...
yoksa sen de benim gibi inatla bekliyor musun? :)
valla söylenenler doğruysa 8o lere doğru son hız ilerliyoruz... :))
beklemekte fayda var gibi yani :))
ben de hala dolara geçmeye cesaret edemedim... :)
cesaret değil de inat diyelim.... :) ons 1650 ye çıkmadan da geçmeyeceğim :))
yarın onsun 1500 leri göreceği söylense de.... :))
80 olacaksa bile küt diye düşeceğini sanmam.
Nasıl ki 108 den buraya ine çıka, al sat fırsatı suna suna geldiyse öyle çıkacak ya da inecektir.
Bu iniş çıkışları da karı görüp kaçarak, yine sınır belirleyerek gr artırmak için kullanmak gerek. Tl ye geçilirse işte o zaman yandı gülüm keten helva.:)
80 ler latife canım :)
bence yarın toparlayacak ons.... :)
hadi burdan yak.... :)))
görüşmek üzere,ben kaçtım arkadaşlar....
ladycan tl ye geçmekle neyi kasttetin ?
Zararı kabul edip çekilmeyi canım.Kardaysan tabi ki tl ye geçeceksin.Ama stop loss herkesin harcı değil.
İki kez kaybetmek var işin sonunda.
Tecrübeyle sabit.![]()
anladım canımm beynim resmen durdu bugün 23 nisan etkinlikleri vardı sabahtan beri ayakta sıcakta yorgunluk bir de ons ağır yanımızdan asılıyor
sen demek zararı kabul edip daha da düşer ve gram artırabilirim diyerek stop loss mu yapmıştın ?
sonuç ne oldu peki?
Altın yükseldi.
Sonra iki ay ara verdim. İşte o 1780 olduğu zamanlardı.
Biraz dolarla oynadım biliyorsun.
O zamandan beri bir kez geçen hafta al sat yaptım. Gr artırdım.
Şimdi yeni yeni başlıyorum tekrar desem yeridir.:)
Ya işte bu yüzden koyduğum sınırları inatla bekliyorum.anladım canım gerçekten çok zor bir durum böyle tecrübelerimizi de paylaşacağız ki burayı okuyanlar bunlar hep alıp satıyor kazanıyorlar gibi algılamasınlar
bir de sağolsun arkadaşlar fikirlerimizi soruyorlar ama ne kadar zor bir soru sorduklarını da farketsinler keşke neyin nasıl kazandıracağını kesin olarak bilsek ve bunu herkesle paylaşsak
kazanmak da kaybetmek de bize tecrübe oluyor ve de bizi bu yolda olgunlaştırıyor elbette.
bana başka bir sitede 500 küsur gramı şimdiye .......abi şu kadar yaptı al-sat ile diye yazmışlardı o kadar da gözüm kara değil az olsun ama temkinli bir şekilde olsun çok da gönlüm üzülmeden kolay mı hemencecik karar verivermek , evet ben biraz korkayım ne yapayım cesurum deyip düşüncesizce davranıp sonunda bunalmak var sıkıntı duymak var yazık değil mi bizlere
Rabbim hepimize doğru fırsatlar yakalayıp değerlendirmeyi nasip etsin inşallah canımmmmmmmmmmm![]()
Ya işte bu yüzden koyduğum sınırları inatla bekliyorum.
Nasılsa acelem yok.
İllaki alış sınırıma da satış sınırıma da geliyor.