- 8 Nisan 2017
- 57.712
- 312.283
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki yazdığına cvp veremeden rast geldik iyi miSelamın hello canlar
Deminden beride youtube videoları seyrediyordum ara verdim biraz,maşallah hepsine senşn en küçük kızde demi.Önceki yazdığına cvp veremeden rast geldik iyi miiyiym ablam şükür okul telaşı kosusuturmca tam gaz devam bu yıl 3 u de okullu
![]()
Selamm ballım![]()
![]()
Nar tanem,nur tanem, birtanem![]()
![]()
Siz varya az değilsinizalışırım bak
![]()
Yorgunum güzelciğim yaa buralar hala sıcak sınıflar kalabalık havasız perişanız, neyseki cuma dan sonra izne ayrılıyorumİyiyim tatlım, sen nasılsın?![]()
![]()
Yaa sorma canımm son viraja girdik inşallah sağ salim çıkarızOyy wundercan doğuma çok az kalmış masallah![]()
Allah kolaylık versin tatlım, az kalmış,ha gayretYorgunum güzelciğim yaa buralar hala sıcak sınıflar kalabalık havasız perişanız, neyseki cuma dan sonra izne ayrılıyorum
Yaa sorma canımm son viraja girdik inşallah sağ salim çıkarız![]()
PeripellaaamSiz varya az değilsinizsizi ponciksuvatliseyler
![]()
Az kalmış doğumada sağlıcakla kucağına alırsın inşallahYorgunum güzelciğim yaa buralar hala sıcak sınıflar kalabalık havasız perişanız, neyseki cuma dan sonra izne ayrılıyorum
Yaa sorma canımm son viraja girdik inşallah sağ salim çıkarız![]()
Evet iki yıl gidecek anaokuluna çok hevesli başladı ..bugün aglayanlari görünce sende gel falan dedi ama kapida optuk birbirimizi tamamdır :))Deminden beride youtube videoları seyrediyordum ara verdim biraz,maşallah hepsine senşn en küçük kızde demi.bizim minnoşta kreşe başladı artık oda okullu oldu:))
Kesinlikle sürekli yanlarında olmakta olmaz alışacaklar sonuçta okul hayatına:))Evet iki yıl gidecek anaokuluna çok hevesli başladı ..bugün aglayanlari görünce sende gel falan dedi ama kapida optuk birbirimizi tamamdır :))
İyi gidiyor canımİnşaallah böyle devam eder
Seninkiler nasıllar, nasıl geçiyor![]()
Keşke kızımla arkadaş olsaydı valla oda girerdi keserdl ağlayanlarıEvet iki yıl gidecek anaokuluna çok hevesli başladı ..bugün aglayanlari görünce sende gel falan dedi ama kapida optuk birbirimizi tamamdır :))
Hep böyle devam eder inşallahİyi gidiyor canımBana bile iyi geldi
![]()
İnşaallahHep böyle devam eder inşallah![]()
![]()